Melek bildiğim kaynanam gorumcelerim gibi oda şeytan cikti

Evde oturmayın sizde gidin çalışın, vaktiniz olmaz boyle kv ve görumcelerinize..
Artik kendinize gelin, saygı çerçevesinde aile ilişkilerini düzenleyin. Belirli bir cizginiz olsun ne siz, ne de başkaları cizginizi aşmasın

İlk olarak nickinde dahil onları bu kadar sallamamakla başlamalısın
İkinci olarak eşinin ailesiyle görünen o ki çokta güzel anlaşamıyormuşsun

normalde kendi aramızda hiç bir sorun yok sadece arka cikmiyo bende bunun için hakaret ettim senden adam olmaz diye ondan sonra el kaldirdi işte. Bukadarini hak ediyomuydum bilmiyorum

Bende kocama karşı bazen ağır konuşuyorum ama çok şükür şiddet görmedim. Sizde gördüğünüz şiddeti normallestirmeyin. Boşanma durumunuz varsa eşinize ben ailenle görüşmek istemiyorum sen gidip görürsün deyin kabul etmezse ben böyle evliliğe gelemem deyip ayrılın

Tartisma neden cikariyim ki.Yani kizin yazdigi hemen polemige gidecek soru soruyorsunuz.
Halbuki 6 kizi saymayip tek erkek evlat diyebilecek kadar dusuncesiz olamaz diymi

Tartisma neden cikariyim ki.Yani kizin yazdigi hemen polemige gidecek soru soruyorsunuz.
Halbuki 6 kizi saymayip tek erkek evlat diyebilecek kadar dusuncesiz olamaz diymi
Burada o kadar düşüncesiz ve yuh dedirtecek şey okuyoruz ki, insanların düşünce yapısını çözmek için tekrar tekrar "bunu mu demek istedin" diye sormak zorunda kalıyoruz. Ayrıca burası Türkiye ve iş hayatımda bile adamın mirascilarini belirlemek amaçlı sordugum "kaç cocugunuz var" sorusuna 2 diye cevap alıp sonradan o ikinin erkek olduğunu ve 3 kız çocuğu daha olduğunu duymuş, bu yuzden yanlış işlem yapmış bir insanim. O sebeple terbiye sınırlarını aşmayacak şekilde istediğimi sormanın hakkım oldugunu ve haktan öte gereklilik oldugunu düşünüyorum.

Arkadaşım sen beyin özürlü musun kaç defa diycem t9 hatası oldu sonradan gezi düzelttim diye .

Kaynanan ve görümcelerin, melek de değiller şeytan da... Bildiğin birbirine bağlı, gelenekçi, eski kafalı aile modeli işte.
6 görümce ve tek erkek olan bir eşle nasıl bir hayat bekliyordun ki ? Elbette bütün ilgi ve yük eşinin üzerinde olacaktı. Kaynanan tabii ister her gün gidin gelin, hatta beraber oturun. Bunu sen göremediysen ailen mutlaka görmüştür. O yüzden ailene söylemekten çekinme, şaşırıp üzüleceklerini sanmıyorum. Beklenen bir son bu.
Önemli olan sen ne kadar tahammül edebileceksin, hiç edemem diyorsan çocuk olmadan ayrıl derim. Bunun ileride hamileliği, lohusalığı, çocuk bakımı, torun sevmesi var. Yaşlılığı, hastalığı var, ona göre yani. Sana burada taktikler verilir, mesafe koy falan denir ama eşin ailesini asla silip atmayacağına göre çok az ilerleme kaydedersin.

Kesinlikle haklısın okadar laf soylediler eşimi üstüme saldılar bosan bu bize hergun gelmiyo ablaları şikayetçi diye bugün yine hiç bişey olmamış gibi gittim evini temizledim

Kesinlikle haklısın okadar laf soylediler eşimi üstüme saldılar bosan bu bize hergun gelmiyo ablaları şikayetçi diye bugün yine hiç bişey olmamış gibi gittim evini temizledim
Bunu neden yaptınız peki. O kadar yaşanan seyin üstüne hiçbir şey olmamış gibi kayinvalidenizin evini temizlemişsiniz. Çözüm bu değil. Çözüm sizin de insan olduğunuzu ve sizin de kendinize göre bir hayatınızın olduğunu ve evliliğin de "erkek ailesi ne derse o yapılır" olmadığını anlatmanız gerekiyor. Esinizin de sizin de hatalarımızı kabullenip birbirinizi yeniden tanımanız ve anlamanız gerekiyor. Bunu yapmazsanız evliliğiniz bir şekilde devam eder ama artık siz siz olmazsiniz. Birkaç sene sonra da kendinizi ne kadar değersizlestirdiginizi farkedersiniz.

“Eşimle aram dört dörtlük” Bu cümle sana ait.

Eşinle aran dokuz sekizlik bile değil. Şiddetine maruz kalmışsın. Habire ailesinin dolduruşuna geliyor diyorsun ama kabahati de hep ailesinde buluyorsun. Kusurlu olan aynı zamanda eşin. Dolduruşa gelmesin bi zahmet. Karısına saygı duymayı öğrensin.

Valla canım resti çekerim. Git deyincede zaten belli geleceği ailemin evine giderim ne oldu derlerse birşey yok evde canim sıkıldı biraz gelip gezmek istedim der. Aileme anlatmam onada beni rahatsız etme ailenle mutluluklar derim. Zaten bir haftaya kalmaz koşa koşa gelir orda da şartı mi koyarım kabul ederse barisirim. Yok derse biraz daha burnu surtsun. Bosamicaksan surundureceksin.

Seçtiğin nick dikkatimi çekti niye bu kadar merkeze koyuyorsun ki bu insanları? Alt tarafı eşinin kardeşleri. Bu arada eşinle aran dört dörtlük falan değil kendini kandırma. Her insanın evliliğin kusurlu yanları olur. Ama eşin ailesini idare edecek basirete sahip olamayan ve üstelik bu nedenle eşine şiddet uygulayan bir insan. Yani işin gerçeği ne eşin melek, ne görümceler kayınvalide şeytan. Geleneksel aile tipi. Evin tek erkek evladı üzerine titreyen hatunlar. Senin de nasibine bu düşüyor. Ben bir tanesiyle başedemiyorum görümcenin en son sildim attım sende 6 tane uğraş uğraş bitmez. Allah yardımcın olsun işin gerçekten zor

Elinize mis gibi fırsat geçmiş, ne diye temizliğe gidiyorsunuz hala? Bi zahmet kızları gelsin temizlesin.

Bizim bir komşu vardı; kocasından dünya kadar dayak yerdi (hatta bir kere annem kocasının elinden bıçağı almıştı) aldatma, hakaret herşey vardı yine de ben boşanıp kaynanamı sevindirmem diyordu. Ben mutsuzluktan öldükten sonra çokta umrumda milletin ne düşündüğü.

Ailesi devreye girdiğinde neden arka cikmiyon beni konuşturmak zorunda bırakma diyorum oda konuştuğu zaman ailesi onuda evlatlıktan siliyo oda susuyor ikimize yansıyor sonra
Silerse silsin canım! Hayret bişey. Madem annesinin, kız kardeşlerinin lafıyla hareket edecekti o zaman evlenmeseymiş. Senin eşin o dengeyi koruyamıyor bence. Herkes duracağı yeri bilmeli. Şiddet uyguluyor, hakaret ediyor, fikirlerine saygısız davranıyor ama aranız dört dörtlük
Çok çelişkili cümleler var. Eşini çok sevdiğin için mi bu kadar şeye katlanıyosun? Hadi çok sevıyosun diyelim ama sevmekte bir yere karar.
Ben olsaydım seçim yaptırırdım kesinlikle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…