- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
ayrıldınız mı
normalde kendi aramızda hiç bir sorun yok sadece arka cikmiyo bende bunun için hakaret ettim senden adam olmaz diye ondan sonra el kaldirdi işte. Bukadarini hak ediyomuydum bilmiyorum
Kardeş cidden eşinle ve ailesiyle çok güzel anlaşıyormuşsun. İbretlik aile.
Tartisma neden cikariyim ki.Yani kizin yazdigi hemen polemige gidecek soru soruyorsunuz.Hayir siz neden tartisma cikarmayi amacliyorsunuz? Konu sahibine bir soru yonelttim, öyleyse "ne dediğini biri açıklasın" vs. Diye yorum yapan bütün arkadaşlara tek tek "şunu şunu dedi niye anlamiyorsunuz" diye bağırın? Yorumum ne küfür ne aşağılama. Sizi bağlıyor mu?
Burada o kadar düşüncesiz ve yuh dedirtecek şey okuyoruz ki, insanların düşünce yapısını çözmek için tekrar tekrar "bunu mu demek istedin" diye sormak zorunda kalıyoruz. Ayrıca burası Türkiye ve iş hayatımda bile adamın mirascilarini belirlemek amaçlı sordugum "kaç cocugunuz var" sorusuna 2 diye cevap alıp sonradan o ikinin erkek olduğunu ve 3 kız çocuğu daha olduğunu duymuş, bu yuzden yanlış işlem yapmış bir insanim. O sebeple terbiye sınırlarını aşmayacak şekilde istediğimi sormanın hakkım oldugunu ve haktan öte gereklilik oldugunu düşünüyorum.Tartisma neden cikariyim ki.Yani kizin yazdigi hemen polemige gidecek soru soruyorsunuz.
Halbuki 6 kizi saymayip tek erkek evlat diyebilecek kadar dusuncesiz olamaz diymi
Arkadaşım sen beyin özürlü musun kaç defa diycem t9 hatası oldu sonradan gezi düzelttim diye .Tartisma neden cikariyim ki.Yani kizin yazdigi hemen polemige gidecek soru soruyorsunuz.
Halbuki 6 kizi saymayip tek erkek evlat diyebilecek kadar dusuncesiz olamaz diymi
Evin tek oğlu yazacgma tek çocuğu yazmisim söylediğim halde niye bukadar uzattinArkadaşım sen beyin özürlü musun kaç defa diycem t9 hatası oldu sonradan gezi düzelttim diye .
Kesinlikle haklısın okadar laf soylediler eşimi üstüme saldılar bosan bu bize hergun gelmiyo ablaları şikayetçi diye bugün yine hiç bişey olmamış gibi gittim evini temizledimKaynanan ve görümcelerin, melek de değiller şeytan da... Bildiğin birbirine bağlı, gelenekçi, eski kafalı aile modeli işte.
6 görümce ve tek erkek olan bir eşle nasıl bir hayat bekliyordun ki ? Elbette bütün ilgi ve yük eşinin üzerinde olacaktı. Kaynanan tabii ister her gün gidin gelin, hatta beraber oturun. Bunu sen göremediysen ailen mutlaka görmüştür. O yüzden ailene söylemekten çekinme, şaşırıp üzüleceklerini sanmıyorum. Beklenen bir son bu.
Önemli olan sen ne kadar tahammül edebileceksin, hiç edemem diyorsan çocuk olmadan ayrıl derim. Bunun ileride hamileliği, lohusalığı, çocuk bakımı, torun sevmesi var. Yaşlılığı, hastalığı var, ona göre yani. Sana burada taktikler verilir, mesafe koy falan denir ama eşin ailesini asla silip atmayacağına göre çok az ilerleme kaydedersin.
Bunu neden yaptınız peki. O kadar yaşanan seyin üstüne hiçbir şey olmamış gibi kayinvalidenizin evini temizlemişsiniz. Çözüm bu değil. Çözüm sizin de insan olduğunuzu ve sizin de kendinize göre bir hayatınızın olduğunu ve evliliğin de "erkek ailesi ne derse o yapılır" olmadığını anlatmanız gerekiyor. Esinizin de sizin de hatalarımızı kabullenip birbirinizi yeniden tanımanız ve anlamanız gerekiyor. Bunu yapmazsanız evliliğiniz bir şekilde devam eder ama artık siz siz olmazsiniz. Birkaç sene sonra da kendinizi ne kadar değersizlestirdiginizi farkedersiniz.Kesinlikle haklısın okadar laf soylediler eşimi üstüme saldılar bosan bu bize hergun gelmiyo ablaları şikayetçi diye bugün yine hiç bişey olmamış gibi gittim evini temizledim
Elinize mis gibi fırsat geçmiş, ne diye temizliğe gidiyorsunuz hala? Bi zahmet kızları gelsin temizlesin.Kesinlikle haklısın okadar laf soylediler eşimi üstüme saldılar bosan bu bize hergun gelmiyo ablaları şikayetçi diye bugün yine hiç bişey olmamış gibi gittim evini temizledim
Silerse silsin canım! Hayret bişey. Madem annesinin, kız kardeşlerinin lafıyla hareket edecekti o zaman evlenmeseymiş. Senin eşin o dengeyi koruyamıyor bence. Herkes duracağı yeri bilmeli. Şiddet uyguluyor, hakaret ediyor, fikirlerine saygısız davranıyor ama aranız dört dörtlükAilesi devreye girdiğinde neden arka cikmiyon beni konuşturmak zorunda bırakma diyorum oda konuştuğu zaman ailesi onuda evlatlıktan siliyo oda susuyor ikimize yansıyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?