- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.821
tuğçee ayrıldığım sevgilim için bakarmısın rica etsem?
Cnm ne diyeceğimi nasıl anlatacağımı bilmiyorum.Gerçekten bu mesajlar işime yarıyo.Şimdi ne yapacağımı bilmez bi durumdayım melek kartlarınla beraber yönümü bulmaya başladım.2 yada 3 sene önce çok istediğim bir iş vardı çok arzuladım oraya girmeyi ogün bugündür istemeye devam ediyorum.Geçen sene bi bayan çıkmak üzereyken son anda vazgeçti kaldı benim aklım hala orada reklam ajansıydı ilk açıldığında ben buraya girecem burada çalışıcam deyip duruyodu içimdeki ses.Şimdi geçenlerde o bayan çıktı bu sefer bi fırsat çıktı diye seviniyodum ve ilk adımlarımı attım kendime olan güvenimle kendimi güzel ifade ettiğimi düşünüyordum.Fakat başka biri daha vardı yanımda görüşmeye gelen şimdi duydumki o kızı alıyolar.Fakat ben inanıyorum ve orayı çok istiyorum.Senden kart çekmeni rica ediyorum.Kalbinden beni düşünerek çekermisin çünkü kalbin temiz ve bu temiz niyetle çektiğin için bizim ruh halimize hitap eden aklımızdaki kalbimizdeki sorulara hislere yanıt veren kartlar çıkıyo.Şimdiden teşekkür ederim cnm öpüyorum seni.
Ablaciim nasilsin ? Umarim yuzun guluyordur..
ask ve egitim icin birer kart çekebilir misin abla..
merhaba canım.bana da ilişkimle alakalı bi kart seçip yorumlar mısın? tşklr şimdiden
Tuğçecimm bana yine bir kart çeker misinn bakalm ne diyor kartımm :26:
Allah razı olsun cnm benim çok mutlu ettin beni.Evet canım kartın önderlik et diyor sana.
Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun.
Işığın yolunda etrafındakilere yol göster.
Kartın olumsuz düşünmemeni karanlıkları bırakmanı ve ışığa gitmeni istiyor senden canım.
Ve karşına bir fırsat çıkıcak iş konusunda. Kartın cesaretle ve coşkuyla atla diyor sana.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek ve bu konuda meleklerin tarafından destekleniyorsun canım. :)
Allah razı olsun cnm benim çok mutlu ettin beni.
Canım meleklerin sana yardım ediyorlar. Yalnız değilsin.
Bunun farkına var ve meleklerine güven.
Aynı zamanda sana ilişkin için güzellik kartı geldi.
Sen etrafını güzelleştirdikçe bu güzellik sanada yansıyacak.
teşekkürler :)
Canım ilişkinde yeni bir evre gözüküyor senin için.
Bu ilişki iyi gidiyorsa onunla yeni bir dünya gözüküyor.
Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya. Bunu hak ettin.
Ve elindeküzelliklerin farkına varıp şükret diyor kartın.
Olmayanlara değil olan güzelliklere odaklan.
Böylece önünde daha büyük güzelliklerin kapıları açılıcak.
Eğitim ve aşk için çeker misin Tuğçe?
Canım bana da çeker misin bir boş vaktinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?