- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.921
Canım kartın yüreğindekini söyle diyor.
Yüreğinde ne varsa söylemelisin içinde kalmasın.
Ayrıca sana aşk kartı çıktı.
Ya eski ilişkin yada yeni biri olabilir.
Kartın gerçek aşka ve sevgiye güven diyor sana.
aslında hep içimde son bir kez olsada aramak var yani yüreğimde bu var eski sevgilimi çünkü boşa ayrıldık beni üzmemek için ayrılırken bayaa dil döktü en son ayrıldıktan sonra konuştuk bayaa iyi konuştuk aslında acaba bu kart ondan bir haberci olabilir mi?
Abla aklımda bir soru var,bu konuyla ilgili harekete geçsem mi gecmesem mi seklinde..Yoksa karşımdaki kisiden mi bekleyeyim ..Kartlar ne diyorlar benim için?
tuğçe yarın önemli bi test sonucm çıkacak..bi bakarmısın bu konuyla alakalı?
tuğçecim saol..daha öncede baktırmıştım sana,,seviyorum senin bakmanı,yorumunu..Canım kartın akışına bırak diyor sana.
Akış seni istediğin noktaya götürücekmiş.
tuğçecim saol..daha öncede baktırmıştım sana,,seviyorum senin bakmanı,yorumunu..
ve müsaitsen eşim içinde bakarmısın?? yeni bir ofis açtı,çok kazanmasını geçtim çabasının karşılığını alacakmı?? ve onun işlerini zorlaştıran önünü kapatan insanlar var,onlarla ilgili söyleyeceklerin varmı?
tuğçecim şifalandırmak derken ne demek istedin??Canım eşine kartı geçmişinle barış diyor.
Geçmişini şifalandırmalı.
Şuan yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.
Bu bilinçaltında yaşamını yöneten bir kayıt olabilir.
Tekrar tekrar birşeyi yaşıyorsa o geçmişinden gelen kalıplardır ve o kalıpları şifalandırması gerekiyor.
Meleklerinden bu konuda yardım istemeli.
Ve de dileğiniz olucak canım.
Yüreğinizdeki gerçekleşicek en doğru zamanda ve en doğru şekilde.
Bu karanlığın gün doğmadan önceki alacakaranlık olduğunu bil.
tuğçecan tatlım bana bi melek kartı çekermisin lütfen
tuğçecim şifalandırmak derken ne demek istedin??
duamı etsin?
melek destesi :) ilk kez denk geldim tarot gibi herhalde tuğçecan sanırım sen ilgileniyorsun benim için de bakabilir misin melekler benim için ne söylüyor :) teşekkürler
tuğçe bende kart istemiştim senden beni atladınbi konuda kararsızım bi kart seçermisin meleklerim ne diyo acaba?
slm kızlar bana da tarot bakabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?