Melek Destesi olan var mı??

Ya canım benim için kart şeçer misin? Aşk için...Hoşlandığım çocuğu artık düşünmemeye dair karar aldım çünkü olacağı yok galiba .. Bide ne olucak benim halim hep böyle yalnız yalnız çocukluktan beri istediğim bi bölümü mucize eseri kazandım ama mutlu değilim insan yalnız olunca mutlu olamıyor

Canım her şartta mutlu olmayı becermelisin.
Elindelki olumlu şeylere şükret ve onlara odaklan. Olmayanlara değil...
Canım dileğin olucak diyor kartın.
Yüreğindeki gerçekleşicek.
Sana düşen korkularını, ışığa dönüştürmek.
Etraftaki karanlığın gün doğmadan önceki alacakaranlık olduğunu bil.
bil ki dileğin geliyor. En doğru zamanda ve en doğru şekilde.

Son düzenleme:
tuğçecan banada bi güzellik yaparmısın .benim içinde kart çekmeni çok istiyorum.istediğim kişiyle evlenebilecekmiyim eger evlenebileceksem ne kadar bir süre içinde olcak yada olmucakmı merak ediyorum.ben fal bakamıyorum ama gönlümden geçeni söyleyebilirim.inşallah istediiğin güzel şeyler en kısa zamanda gerçekleşir :)

Böyle bi falll varsa bende istiyorum ama sanmıyorum
Bende senin gibi belirsizliklere dayanamayan belirsizlikten korkanlardanım canım
Çünkü ailem istemeyecek gibi ve bu beni çok korkutuyoooo

karışık bir halde olan ilişkim için çeker misiniz.. :)

Son düzenleme:
Böyle bi falll varsa bende istiyorum ama sanmıyorum
Bende senin gibi belirsizliklere dayanamayan belirsizlikten korkanlardanım canım
Çünkü ailem istemeyecek gibi ve bu beni çok korkutuyoooo

herşeyin hayırlıısı fala inanma falsız kalma :) merak işte bi umutla bakalım falımda ne cıkıcak diye bekliyo insan :)

tuğçem bende bu ay tüpbebek yapmaya karar verdim benim içinde bir kart çekermisin çok merak ediyorum benim için iyimi kötümü bu tedavi şimdiden teşekkür ederim

canım aklımda soru var aşk hayatımla ilgiili aşk hayatımla ilgili kart cekeblrmsn canım

Merhaba tuğcecim rica etsem benim içinde bi kart çekermisinnn
şimdiden teşekkürlerr

annem için bir kart çekermisin canım zahmet olmazsa :)

Canım annene kartı bir adım at diyor.
Ufak bir adım. Yüreğinin yolunda atıcağı bu adım ona tüm kapıları açıcak.
Ayrıca içinde güçlü bir sevgi var tüm sorunları çözücek güçte.
Onu kullansın canım.
Kendini sevgiyle ifade etmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…