- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.221
tugceee ben sana fena takıldım yaaemoşumada (ıwanttobaby) oyle bı kart cekmıssın kı ıcım acıldı ben bı kart daha rıca edebılırmıyım:118:
tekrar teşekkürler canm herkese iyi geceleeerrBirşey değil kızlarrr.
kENDİNİZİ İyi hissetmenize çok sevindim.
1 kartta gelecegim adına istesem cok şey mi istemiş olurum :26:
Canım sana bilgelik kartı çıktı.
İçindeki bilgeyi dinle diyor kartın. O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
İç sesini dinle canım.
Ve yolun açık gözüküyor.
merak etme yolunda uçarak gidiyorsun.
Birşey değil kızlarrr.
kENDİNİZİ İyi hissetmenize çok sevindim.
kndimi kötü hissettigmde burayada ucarak gelicem
teşekkür ederiimm
melek kartlarını nerden edinebilirm sevdim ben meleklerimi
Başlığı da melek destesi olsun ama insanlarda alıştılar buraya :)bence bi topic aç :)
Başlığı da melek destesi olsun ama insanlarda alıştılar buraya :)
Canım kartın ışığa git diyor sana. Karanlığı bırak. Düşüncelerinle, konuşmalarınla ışığı yarat.
Kabusunu değil.
Bu olumlu düşünme sana dileğini getiricektir canım. Yeterki düşüncelerini temiz, kalbini ferah tut canım.
Ve karşına bir fırsat çıkıcak bu dileğinle ilgili olarak. Kartın cesaretle ve coşkuyla atla diyor.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek. Bu konuda destekleniyorsun canım.
Aledax cnm benim bende 7 sene önce okumuştum Ruhsal Zeka,Düşün Ve Başar,İstemenin Esrarı gerçektende tam dipte olduğum ruhumun çırpındığı bi noktadayken Allahım ben hayatımı değiştirmek istiyorum dediğim anda buldum okudum harika bişeydi sabrım ve inancım daha çok güçlendi.Ogün bugündür hala saklıyorum ve şimdi tekrar tekrar okudum şimdi ne anlatmak istediğini daha iyi anladım.Aynen yaşadığımız herşeyde bi ders var onu kavradımmı tamamdır olgunlaşırsın artık.İSTEMENİN ESRARI
Herkesin hayatınta muhteşem kapılar açar.Tebrikler.
Ben Muhammed hocayı 11 yıl önce okumuştum.Herkese tavsiye ederim.En dipte olduğunda kitap gelir ve seni bulur.Dibe vuracaksınki ışığın kıymetini bilesin değilmi Lioncum.
Seviyorum Seni.
Arkadaşlar size bi örnek vermek istiyorum hani bazen bi boşluğa düşeriz ne yapacağımızı bilemeyiz yönümüzü bulamayız.İşte yaşam amacınızı bulursanız ve o yönde ilerlerseniz herşey daha kolaylaşacaktır.Bunu bulmak içinde bi örnekle anlatacam.
Geçen gün bi programda Acun Ilıcalı'nın konuşmasını dinledim.Ben Survivoru çekerken orda psikologla karşılaştım çok yoğun ve çok önemli bi adamdı.Bana seninle bi 5 dk.konuşmak istiyorum senin hareketlerin bi garip geldi farklı bi kişiliğin var ve ben bunu bulmak istiyorum deyince tamam dedim ve başladık sohbete.Bana geçmişte çocukluğunda etkilendiğin bir anını yada ilk aklına gelen bi anını bana söylermisin.Ben diyo çok düşündüm sonra bi anım aklıma geldi.Ben babama bişeyler anlatıyordum oda bana gülüyordu sonra yanındaki arkadaşlarına gülerek beni gösteriyodu ben yine bişeyler anlatıyordum bana yine güldüler.Sonra psikolog tamam senin yaşam amacın takdir almak senin yolun bu takdir edilecek işler yapmak senin ruhun bu şekilde beslenecek.Senin yolun bu, bu yönde ilerleyeceksin demiş.
Bende bu şekilde düşünmeye başladım geçmişime çocukluk anılarıma gittim.Ve aklıma dedemlerin bana kızım büyüyünce ne olacaksın dedikleri zaman ben doktor olacam ve fakirlerden parası olmayanlardan para almayacam onları iyileştirecem derdim.İşte bende yaşam amacımı buldum.Zaten melek kartlarımda çıktı sen bir ışık işçisisin önderlik et.Benim ruhumda iyilikle sevgiyle besleniyo.Bi insanın bile yüzünü güldürdüğümde o anki yaşadığım huzur ve mutluluk bambaşka.Aslan burcu olduğum içinde içimde inanılmaz liderlik hissi var hep lider olmak bu yolda ilerlemek ben yönümü buldum nihayet.Sevgimi evrene akıtıyorum
Sizde bi düşünün sonra hayatınızda bi çok şeyi farkedeceksiniz.
Allah razı olsun cnmFarkında olmadan oluşturduğumuz çekirdek inançlarımız yaşam amaçlarımızı oluşturur.
Aslında gelirken bir görevle ve misyonla geliyoruz.İşte mesele bunu burda bulup çıkarabilmek.Bunun da tek yolu hep içe dönmek..içimizdeki sevgi kaynağına ulaşmak.ışığa yüzümüzü dönebilmek.
ışık elçisi sevgin bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?