Melek Destesi olan var mı??

ilişkim için ve genel çekebilir misinizz :107:

Canım kartın affet diyor.
Yüreğindeki ağırlığı bırak ve affetmenin huzurunu yaşa.
Ayrıca diğer kartın değişimi kucakla diyor.
Şuan bir değişim içinde ilişkin yada yaşıycaksınız.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak canım.

riCa etsem bnm icinde cekebilirmisiniz ismim merve

Merve canım kartın içindeki bilgeyi dinle diyor.
O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
Diğer kartın güvendesin diyor.
Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz. Şimdi ve herzaman...

Merve canım kartın içindeki bilgeyi dinle diyor.
O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
Diğer kartın güvendesin diyor.
Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz. Şimdi ve herzaman...

cok tsk ederimmm
Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz. Şimdi ve herzaman...[/

teşekkür ederimm :107:

tuğçecim nasılsın acaba banada ak için birde genel bir kart çekebilirmisin bu arada nuruy sayarı melek karları mı bunlar bende almalıyımm şimdi dilek tuttum bekliyorummm teşekurler canım

canım benım ıcın bı kart ckermısın rıca etsem buay regl gecınce bebeğım olabılırmı dıe duusnurken adetlendım cok mutsuzum

tugcecan rica etsem benim icin de bir kart cekebilirmisin lutfen :107: bu gun biraz kendimi kotu hissediyorum aslinda birsey icin artik adim atmak istiyordum sonuclarinin ne gibi olacagini hic tahmin edemiyorum ask hayatiyla ilgili :) simdiden tesekkur ederim

evet cnm cocuk istiyorum 2,gebeligimde kimyasal gebelik olarak sonlandi.icime huzur verdi kocamn bir gulumseme cok tesekkur edeim cnm..

Canım yine ben yine ben :44: iş ile ilgili kafamda bir soru işareti varda bakalım yanıt gelecek mi yine :44:
Müsaitsen bir kart çeker misin

Canlarım dışarı çıkabilirim bir duruma bakıyım, çıkmassam eğer bakıcam kartlarınıza.
Eğer çıkarsamda akşam bakarım.

Derin bir nefes alıyorum ve içimdeki sorunu meleklerime havale ediyorum bakalım ne mesaj verecekler bakar mısın cnm benim?

evet biliyorum atlamayacağını.
teşekkür ederim.

tuğçecim bi kartına çok ihtiyacım var ilişkimle ilgili.. :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…