Melek Destesi olan var mı??

benim oğlanla limoniyiz bu günlerde teşekkür ederim seninde kandilin kutlu olsun ablacım

Tugcecan canim iliskim ve aşkla ilgili bi kart cekebilirmisin zahmet olmazsa

Canım kartın akışta ol diyor sana. Bırak seni gideceğin yere akış götürsün.
Direnmek seni zorlar ve geciktirir. Birşeyleri oldurmaya çalışma. Bırak melekler seni gideceğin yere taşısınlar.
Olması gereken en doğru zamanda ve en doğru şekilde gerçekleşicek.
Diğer kartında meleklerin sana yardım ettiklerini söylüyorlar. Yalnız değilsin.
Kendini yalnız hissetme. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.

meleğimissssssssssssssssss

ben geldim

Hoşgeldin canımm.. :)
Banada iki gündür akışına bırak kartı çıkıyor. Herşey en uygun zamanda ve şekilde olucakmış. :)
Bakalım senin bugünkü kartlarına;
Canım ilk kartın araştır diyor sana.
Farklı seçenekleri denemelisin. Önünde tek bir seçenek yok, daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu ve senin keşfetmeni bekliyorlar.
Sen kalbini sonsuz seçenklere açtık.a, hayatına daha büyük güzelliklerin girmesine izin veriyor olucaksın.
Ayrıca meditasyon yap diyor meleklerin sana. Kaynağa bağlandığında, içindeki güç dünyanı aydınlatacak.
Ve son olarak kartın halloldu diyor. Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı görüceksin canım.

Canım kalbinde bir soru var senin ve cevabı EVET...
Bil ki gelecek ışık dolu ve bil ki evrenin enerjileri senin ve sevdiklerinin arkasında.
Şuanda meleklerin sana ve sevdiklerine sonsuz destek veriyorlar.
Bunu bil ve içini rahat tut canım.
Diğer kartın ise bir adım at diyor sana.
Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açıcak.
Eğer atman gereken adımı bilmiyorsan, şuanda hayalini düşün ve yüreğine odaklan.
Ve meleklerin sana onu fısıldayacaklar.
Aklına gelen bir düşünce, birinin söylediği bir cümle yada içine doğan bir his, görüntü sana meleklerinin mesajıdır.
Doğru yolda olduğunu bil ve o adımı güvenle at canım.

canim cok tesekkur ederim kandilin mübarek olsun tatlim

canım benim çok teşekkür ederim .. kalbimdeki sorunun cevabanı evet olması beni o kadar mutlu etti ki.
seninde kandilin mübarek olsunnn... rabbim dualarımızı kabul eylesinn inşallahh

Rica etsem bana da bakabilir misinn

Canım kartın yüreğindeki işi yap diyor sana.
Yüreğindeki o arzu ve gerçekten yapmak istediğin şey, sana mutluluğu, coşkuyu, zindeliği, parayı getiricek.
gÜVEN VE O İŞE BAŞLA diyor kartın.
Diğer kartın doğaya dön diyor sana. Bulunduğun ortamdan sıkılmış olabilirsin.
Doğa senin stresini alır canım.
Doğada kendi özünü, kendi doğanı bulucaksın.
Ve son olarak kartın sevgi yolla diyor sana.
Senin sevgin karanlığı aydınlatacak, kalplere sevgi tohumları ekicek ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak.

Çok teşekkür ederim canımm

canım benim çok teşekkür ederim .. kalbimdeki sorunun cevabanı evet olması beni o kadar mutlu etti ki.
seninde kandilin mübarek olsunnn... rabbim dualarımızı kabul eylesinn inşallahh

Birşey değil canım benim. Mutlu olduğuna sevindim.
Aminn canım dualarımız kabul olsun inşallah.

Cnm Allah razı olsun senden bu arada herkesin mübarek kandilini kutluyorum.

Cnm hergün şükrediyorum her yerde ve her zaman şükrümü unutmuyorum.Ben evliyim ama benim eşime olan sevgim bitti.Hep özgür olma tutkusu var içimde bilmiyorum nasıl olacak.Hani sen nişanlından ayrılmıştın yol yakınken şanslısın bu konuda ama ben ısrar ettim evlenmek için ve sonuçlarınada katlandım.Sende şükret haline senin için hayırlı olmayan bi insandan sonradan mutsuz olmaktansa başta ayrıldığın için.Seni takip ettim bi kaç defa sana mesaj yazdım destek olmak için ama her seferinde ya elektrik kesildi yada internet bağlantısı gitti.Şimdi iyisindir umarım daha iyisine layıksın.Ben çektim hatamı şimdi mutluluk huzur istiyorum.Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin.

Vallahi araştırıyorum kredi alamıyorum çalışmadığım için.Kardeşimden istedim oda bi yere borcu varmış oraya vermiş.Annemleri aradım onlarda parayı vadeli yatırmışlar çekemiyoruz dediler.İşin kötüsü kocamın bu borçtan haberi yok :18:işte meselede burda duysa çok sinirlenir onun çenesini laflarını işitmektense elimden gelen herşeyi yaparım.Huyunu biliyorum.Çok istediğim bişey için borç almıştım.Ödeyeceğime inandığım için bu işe giriştim.

çoK teşekkürler canım güzel dileklerin için. Şükrediyorum çok erken fartkettiğim için ve Allah içime bitirecek güç verdiği için.
Umarım sende istediğin hayata kavuşursun hayırlısıyla.
İnşallah borcunu ödiyebilmek için önüne bir kapı açılır. Bugün gece dua et canım.
Allah büyüktür.

Hayırlı kandiller :)

bir kart rica edicemm :)

Sanada hayırlı kandiller canım...
Kartın güç sende diyor.
Gücünü eline al. Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Gücünün kaynağı senin içindeki sonsuz ışık ve sevgi.
Onu bul ve içindeki sınırsız gücü hisset.
Diğer kartın ise şükret diyor sana. Elindeki güzelliklerin farkına varıp şükretmelisin. Sen şükrettikçe daha büyük güzellikler yaşamına akıcak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…