- 28 Temmuz 2011
- 19.707
- 7.486
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.921
Hayırlı kandiller arkadaşlar rabbim herkesin hayırlı dualrını kabul etsin ve gönüllerinizin hayırlı muratlarını tez vakitte versin inşallah.tuğçem sanada kocaman
Tuğçem benim için bugünde bir kart çekmen mümkünmü alışkanlık yaptıda
tuğçeciiim yine ben ve yine kart istiyorum.
tuğçeciimm nasılsın canım beni sorarsan ayrılığa alışmaya çalışıyorumm bana bi kart çekebilirmisinn..
merhaba benim içinde bir kart çekermisiniz ?
Rica etsem bir kartta kuzenim için seçermisin:)
ilişkim için çeker misiniz..
herkezin kandili mübarek olsun canım banada bir kart çekebilirmisin ben 23 eşim 27 yaşında yaşında 8 aylık oğlum var
Canım kartın dua et diyor.
Meleklerine yüreğini dök ve tam olarka ne istediğini söyle.
Meleklerinden yardım iste ve yollarından çekil.
Diğer kartın ise şükret diyor. Elindeki güzelliklerin farkına var ve şükret. Olmayanlara değil olanlara odaklan.
Sen şükrettikçe daha büyük güzellikler yaşamına akıcak.
sağolun.. birde arkadaşım biraz sıkıntıda onun için isticem sizden..
tuğcecan sana geçenlerde de melek destesi açtırmıştım çok sağol. yaa benim yaptığım tüm iş başvuruları hep olumsuz sonuçlandı. bana bu konuda melek destesi açsan olabilirmi. çok sık mı açtırıyorum.....kusura bakma ne yapıyım yaa şanssızlıkmı nedir bende ki...:26::26::26::26::26::26:
Canım arkadaşın için kartı diyorki;
Etrafını güzelleştirsin ve güzelliğinin hayatının her alanına yansımasını izlesin.
Bu güzellik onun hayatını da yansıyacak çünkü.
Diğer kartı da bir değişim yaşadığını söylüyor.
Yada yaşıyacak.
Ve o yüzden sıkıntıda olabilir. Fakat herşey şuanda onun hayrına olucak şekilde gelişiyor.
Bilsin ki gelecek olan yenilikler onun için hayırlı.
Yok canım estağfurullah. İhtiyacın ne zaman varsa bakabiliriz. fAKAT şansızlık diye düşünme demekki vakti zamanı gelmemiş ve senin için hayırlı değilmiş.
Rabbim bizim göremedikelrimizi görüyor. O nedenle hiç üzülme canım.
Meleklerden mesajın;
Dua et diyorlar sana. Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle. Meleklerinden yardım iste ve yollarından çekil.
Senin kalbindeki sorunun cevabı evet canım...
Senin için şuanda bu işlerin olmaması en hayırlısı. Ve Kalbine göre bir iş olucak.
Geleceğin ışık dolu gözüküyor. Ayrıca sen ve sevdiklerin melekleriniz tarafından destekleniyorsunuz canım.
tuğçecan bana da kart çekebilir misin canım...
iş hayatı için..
işsizim nolcam ben?
bir tane de aşk hayatı için istesem (olmayan aşk hayatım)
ya farkındayım ne aşkta ne işte pek parlak bi dönemde değilim ama..
bir yorum yazarsan sevinirim..
çok teşekkür ederim canım.. ayrıca kandilin mübarek olsun..Canım kartın diyorki;
Işığa git. Karanlığı bırak. DÜşüncelerinle, konuşmalarınla ışığı yarat. Kabusunu değil.
Seni gülümsetecek güzel anları düşün ve seni mutlu edicek ortamalrda bulun.
İstediğin şeyleri düşün hayal et ama istemediklerini aklına bile getirme.
Işığa odaklan, karanlığa değil.
İşte o zaman yaşadıkların, tüm ilişkilerin ve tüm yaşamın ışıkla,sevgiyle ve mucizelerle dolucak.
Diğer kartın ise önderlik et diyor.
Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun.
ıŞIğın yolunda etrafındakilere yol göster canım.
Ve şuan sana özgürlük kartı geldi. Bir kuş kadar özgürsün aslında. Tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu farket.
Meleklerin bunun için çalışıyorlar. Sana özgürlük verecek her ne ise onu iste meleklerinden.
Kanatlarını aç ve uç canım.
tuğceecancım benim icin ve sevdiiğim icin kart cekebilirmisin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?