Melek Destesi olan var mı??

Banada bakmanız mümkünmü bugün tarot falına taktım daha önceden hiç baktırmadım çok merak ediyorum.

Şu an bende aşk denen şey, ne hayatımda, nede içimde var..
Uzun zamandır o kadar olumsuz vede mutusuzum ki böyle güzel şeyler duymak iyi geldi diyebilirim..
Senden daha öncede kart istediğimde buna benzer şeyler söylemiştin veeee inşallah olur ne diyim..

Bana da aşk için bir kart açar mısınn :26:

Canım sen bir değişim içindesin yada olucaksın.
Kartın değişimi kucakla diyor sana.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak.
Aşk için hayırlı gelişmeler olucak senin için.
Diğer kartın ise rüyalarına bak diyor sana. Gördüğün rüyaların farkına var.
Meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip, yol gösteriyorlar.

Banada bakmanız mümkünmü bugün tarot falına taktım daha önceden hiç baktırmadım çok merak ediyorum.

Canım Allah'ın izniyle meleklerden yön göstermesini istiyoruz. Tarottan farklı. Melek destesi...
Kartın önderlik et diyor canım. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun.
Işığın yolunda etrafındakilere yol göster.
Diğer kartın dünyana ışık ver diyor. Dünyanı karartma canım.
Etrafındaki herkese ve herşeye ışık ver. Bu sayede senin de dünyan aydınlanacak.

Yakın şeyler çıktıysa meleklerin mesajını dikkate almanda fayda var. Çünkü beni pek yanıltmadılar.
Özellikle ayrılma aşamasındayken bana değişimi kucakla ve farklı seçenekler dene çıkıyordu sürekli.
Ve artık çıkmıyor. Çünkü değişimi kucakladım. :)
şİMDİ İSE en çok Akışına bırak çıkıyor doğal olarak.
Dileğinin oldu derken açıklamasında şu da var
Şuanda alacakaranlıkta olabilirsin ama bu gün doğmadan önceki alacakaranlık ve yeni güne hazırlanmak için bu renk olmak zorunda fakatt dileğin geliyorr canım içini ferah tut.

Tuğçecim banada aşk için bakarmısın her gün istemeye başladım ama :26:

Canım senin kalbinde bir soru var cevaBı EVET...
Kalbindeki gerçekleşicek.
Geleceğin ışık dolu ve meleklerin tarafından destekleniyorsun.
Diğer kartın ise başarı...
Aşk hayatında zirvede olucaksın. hAk ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkarıcaksın canım.

Canım sevgi yetmedi hiçbişeye

Canım çok teşekkür ederim ayrıca kırmayıp her istediğimde baktığın içinde

Alışkanlıklarımdan bir türlü vazgeçemiyorum ben.
Herkesi seviyorum ama ben sevilmiyorum .(
Sağol canım

Alışkanlıklarımdan bir türlü vazgeçemiyorum ben.
Herkesi seviyorum ama ben sevilmiyorum .(
Sağol canım

Canım karşımızdaki insanlar bazen bizim sevgimizi anlıyamazlar.
Çünkü bizim bulunduğumuz derinlikte olmıyabilirler.
Sorun sende değill karşı tarafta senin sevgini anlıyamadığı için.
O nedenle hiç üzülme. Elbet sevgini hakedicek insanlar var.

Teşekkür ederim canım..

Cnm benim haftaya kaldı ödemem mucize gibi 1 hafta daha vaktim var şimdi,çok şükür Allah büyüktür elbet.Tekrar kart çeksen yük olur muyum sana cnm inan utanarak çekinerek kart çekmeni rica ediyorum.

tuğçecan benim içinde tek kart çekebilirmisin yorumların çok iiçten iyilik dolu adeta.benim aşkla ilgili neler çıkıcak merak ediyorum istediğim şey olucakmı kart ne diyo bana :)

Cnm benim haftaya kaldı ödemem mucize gibi 1 hafta daha vaktim var şimdi,çok şükür Allah büyüktür elbet.Tekrar kart çeksen yük olur muyum sana cnm inan utanarak çekinerek kart çekmeni rica ediyorum.

Canımm çok sevindimm...
Demek meleklerinin bildiği varmış.
Bak kartın yolun açık diyor. Yolunda uçarak gidiyorsun.
Ayrıca sana başarı kartı geldi.
Artık zirvedesin ve herşey geride kaldı. Hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkar diyor kartın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…