- 14 Ağustos 2011
- 28.825
- 4.554
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.241
Bilmem böyle ruhani şeyler hep korkutmuştur beni
Teşekkür ederim canım,çok iyisin,meleklerin bol olsun balım
Tam olarak istediğim cevap çıkmamış ama demekki bu kadar oluyorCanım çok ayrıntılı bilgi vermezler bize ama genel olarak bu konuda bakıcam senin için.
Sana bilgelik kartı geldi.
İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyormuş canım.
İkinci kartın ise sessiz ol diyor. Zihnini susturduğunda meleklerin sevgisini duyabilirsin.
Şuan plan yapma, harekete geçme zamanı değil.
Zihnindeki kargaşayı durdur canım.
Kartın bir adım at diyor bu yeni hayatına atılan bir adım da olabilir eskiye de...
Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açıcak.
Tam olarak istediğim cevap çıkmamış ama demekki bu kadar oluyor
Atacağım adım aşkla ilgili mi acep:44:Neyse dediği gibi zihnimi susturayım
Teşekkür ederim canım tekrardan
Haklısın canım,geleceği yalnızca Yüce Rabbim bilir...Canım biliyorsunki geleceği Allah bilir.
Melekler bize yön gösterirler aslına bakarsan. Mesajları iyi anlamak lazım.
Yüreğinde nereye adım atmak var en çok? Önce onu düşünmelisin.
iyi geceler bende seni bekliyordum başka konulara dalmışım...
2 yıldır evdeyim çok sıkıldım beklediğim bir yer vardı çok umutlanmıştım göürşmeye bile çağırmadılar!
İş hayatım olabilecek mi artık tabii istediğim şartlarda
Haklısın canım,geleceği yalnızca Yüce Rabbim bilir...
Bak bu konuyla ilgili araştırma yapayım derken bikaç bişey buldum,seninle de paylaşmak istedim,ne diyeceğini merak ediyorum:44:
UZAKTAN İZLEME YÖNTEMİ
Direk tekniği anlatayım. Telepatide ve imajinasyonda birazcık yeteneğiniizin ve isteğinizin olması yeterlidir .
Ellerinizi önünüzde tutun ve avuç içlerine bakın. Bir süre bekleyin ve eliniz artık sizin değilmiş gibi olsun . Bu hissi yakaladıktan sonra bir kaç dakika bekleyin . Eliniz soğumaya başlayacaktır. Hemen ardından , ellerinize sıçrayan bir ateş imgeleyin bunu yaptıktan sonra ani ısı ve yanmayı hissedeceksiniz. Ellerinizi şakaklarınıza götürün ve Bir kurban seçin kendinze . Onun yapmasını istediğiniz şeyi yavaşça ve kaba olmayan bir dille içinizden geçirin . Onu istediğinizi yaparken imgeleyin bu esnada şakaklarınızın hafifçe ısındığını hissedin.
Rus ajanları tarafından kullanılmış bir yöntem olduğu söylenmektedir...
Arkadaşlar ben bunu yaptım perşembe günü :) sadece denemek amaçlı ve aynı gün akşamı istediğim şey gerçekleştii tabi bende şoookeeyyy oldum :) denemekte yarar vardır
Ordaki kurban aslında işin şakası,yani iletişim kurmak istediğiniz kişiyi seçin diyorKurban seçince ne oluyormuş canım?
Düşünce gücüyle çok şey yapılabiliyor aslına bakarsan.
Ordaki kurban aslında işin şakası,yani iletişim kurmak istediğiniz kişiyi seçin diyor
Şimdi uyguladım ama yapamadım galiba,ellerim fln soğumadı:44:
Bunu hep deniycem bakalım işe yarayacak mıOdaklanmakla ilgili. zamanla işi ilerletirsin canım.
Enerjiyle ilgili çalışmalar reiki de oluyor.
Ben onun kurslarını araştırıyorum gitmek istiyorum.
Çok uzun bir çalışma, benim yapmam için ilk önce güzelce bi ezberlemem lazımOkudum canım gayet güzel bir çalışma.
Bunu deniycem ben de.
En azından içimizde birşey kalmaz temizleniriz.
Çok uzun bir çalışma, benim yapmam için ilk önce güzelce bi ezberlemem lazım
Canım sen fal açar mısın,kahve fln:44:
Bakaydın iyi olurmuş,hergün kahvemle topicinde olurdumYok canım fal bakmıyorum.
Rüya yorumlarım bir de melek destesiyle ilgilenirim.
Kişisel gelişimle ilgilenirim. Kuantum- olumlu düşünce gibi.
Kendimi geliştirmeye devam :)
Bakaydın iyi olurmuş,hergün kahvemle topicinde olurdum
Rüya da yorumluyosun demek,tamam bundan sonra gördüğüm rüyalar ellerinden öper
Kendini bu konuda geliştirmen çok güzel ya,özenenprettysmilisi
İyi geceler kuzum,kolay geleeEvet canım okumaya çalışıyorum sürekli kitap bu konularda.
Kursada gidersem tam olucak :)
Canım melekerin sana yardım ediyorlar. Yalnız değilsin. Kendini yalnız hissetme. Bunun farkına var ve meleklerine güven diyor kartın.
Ayrıca içinde minik bir kız çocuğu var. Onun sevgiye, şefkate, ilgiye ihtiyacı var. Onu üzme canım ona sevgini akıt.
Ve diğer kartın ruhunu rahatlatmak için meditasyon yap diyor sana.
Kaynağa bağlandığında, içindeki güç dünyanı aydınlatıcak.
tuğcecancım merhaba canım yine rica etsem benim icin ve aynı zmanda sevdiğim cocuk icn kart acarmsın tatlım
İyi geceler kuzum,kolay gelee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?