Melek Destesi olan var mı??

Teşekkür ederim canım,hiç umudum yok ama neyse

Ne dersen o olur canım biliyorsun.
Başarıcam yapıcam dersen de beyin ona göre çalışıyor.
Bak ben üniversitede son yolımda 17 dersten sınava girdim.
Alttan 5 tane vardı fakat yapıcam dedim ve yaptım.
Uzatmadan bitirdim şükür.
Sen de yapabilirsin.

Ayyy çokk teşekkür ederim canım ne güzel söyledin O zaman ben önden gidip dersimi çalışayım. Kolay gelsin:)

:):) Canım herhalde bilinçaltınla ilgili birşeyler çıkmış sana rüyanda.
olabilir benim kocişim bana hergün aynı şeyi söylüyor bebeğimiz olmazsa beni bırakacaksın ondan korkuyorum
bende sonunda rüyamda onu terk ettim ama yine aklım ondaymış onu arayıp yine onu onun için terk ediyorum

Demekki çok söylediği için etkilendin ondan gördüm canım. Belli oldu durum.

Demekki çok söylediği için etkilendin ondan gördüm canım. Belli oldu durum.
evet canım daha öncede söylemiştin zaten benim gördüğüm rüyalar bilinç altı oluyor çoğu zaman
ay deli benim kociş sanki onu bıraksam daha iyisini mi bulucam bu zamanda iyi birini bulmak kolaymı tek sıkıntımız çocuğumuzun olmaması onuda Rabbim verir inşallah

Canım çok teşekkürler...
Kafamdaki sorunun cevabı nedir?

O da hayırlısıysa olur canım. Zorlamamak lazım. Yeter ki sevgi olsun...
Canım sana Küçük Mucizeler Dükkanının tavsiye edebilirim okuman için. Güzel bir roman ve senin durumunu yaşayan bir karakter de var kitapta.

amin hayırlısı olsun kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir elden
iyi olur aslında bulursam alırım tavsiyen için teşekkürler

Romanı seviceğini düşünüyorum ben canım. :)
Birşey değill...
netten araştırdım canım beni anlatan carol herhalde çocuğu olmayan ve sonra evlat edinen
okuycam inşallah netten sipariş veririm bu şekilde almam daha kolay olur sanırım

netten araştırdım canım beni anlatan carol herhalde çocuğu olmayan ve sonra evlat edinen
okuycam inşallah netten sipariş veririm bu şekilde almam daha kolay olur sanırım

Evet canım. O kitap seri şeklinde ilerliyor...
Daha 5-6 tane daha var.
Sonunda bence çocuğu olucak ama diğer serileri okumadım :)
Fakat hani yaşadığı şeyler falan senin duyguları anlatıyor olabilir.
Evet netten sipariş kolay olur canım.
Beki İkala Erikli= Meleklerle Yaşamak onu da sipariş edebilirsin yanında belki istersen. Bu konulara ilgin varsa.

evet bende fark ettim serisi olduğunu 140milyon satmış
okuyucu yorumlarıda çok güzel
evet canım kitap okumayı çok severim ama şimdilerde hep sağlıkla ilgili konulara yönlendiğimden
uzun zamandır roman falan okumuyordum banada iyi geleceğini düşünüyorum

Çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…