- 14 Ağustos 2011
- 28.827
- 4.554
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.301
Teşekkür ederim canım,hiç umudum yok ama neyse
Kolay gelsin canım.
Canım kartın dileğinin olucağını söylüyor.
İş ve eğitimle ilgili gönlünden ne geçiyorsa o olucak.
Dileğin en doğru zamanda ve en doğru şekilde sana geliyor canım.
Ayrıca diğer kartın önderlik et diyor.
Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun.
Bu iş önderlik yapıcağın bir iş olabilir canım.
olabilir benim kocişim bana hergün aynı şeyi söylüyor bebeğimiz olmazsa beni bırakacaksın ondan korkuyorum:):) Canım herhalde bilinçaltınla ilgili birşeyler çıkmış sana rüyanda.
Ayyy çokk teşekkür ederim canım ne güzel söyledinO zaman ben önden gidip dersimi çalışayım. Kolay gelsin:)
olabilir benim kocişim bana hergün aynı şeyi söylüyor bebeğimiz olmazsa beni bırakacaksın ondan korkuyorum
bende sonunda rüyamda onu terk ettim ama yine aklım ondaymış onu arayıp yine onu onun için terk ediyorum
evet canım daha öncede söylemiştin zaten benim gördüğüm rüyalar bilinç altı oluyor çoğu zamanDemekki çok söylediği için etkilendin ondan gördüm canım. Belli oldu durum.
Canım sana bereket kartı geldi.
Evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor.
Kollarını aç ve al canım.
Diğer kartın ise hafifle diyor. Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler gelecek.
evet canım daha öncede söylemiştin zaten benim gördüğüm rüyalar bilinç altı oluyor çoğu zaman
ay deli benim kociş sanki onu bıraksam daha iyisini mi bulucam bu zamanda iyi birini bulmak kolaymı tek sıkıntımız çocuğumuzun olmaması onuda Rabbim verir inşallah
Canım çok teşekkürler...
Kafamdaki sorunun cevabı nedir?
Bu kartlara bakılırsa kafandaki şey ne ise iyi olucak canım.
İnşallah canım tekrardan çok teşekkürler,
İyi akşamlar.... :)
amin hayırlısı olsun kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir eldenO da hayırlısıysa olur canım. Zorlamamak lazım. Yeter ki sevgi olsun...
Canım sana Küçük Mucizeler Dükkanının tavsiye edebilirim okuman için. Güzel bir roman ve senin durumunu yaşayan bir karakter de var kitapta.
amin hayırlısı olsun kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir elden
iyi olur aslında bulursam alırım tavsiyen için teşekkürler
netten araştırdım canım beni anlatan carol herhalde çocuğu olmayan ve sonra evlat edinenRomanı seviceğini düşünüyorum ben canım. :)
Birşey değill...
netten araştırdım canım beni anlatan carol herhalde çocuğu olmayan ve sonra evlat edinen
okuycam inşallah netten sipariş veririm bu şekilde almam daha kolay olur sanırım
evet bende fark ettim serisi olduğunu 140milyon satmışEvet canım. O kitap seri şeklinde ilerliyor...
Daha 5-6 tane daha var.
Sonunda bence çocuğu olucak ama diğer serileri okumadım :)
Fakat hani yaşadığı şeyler falan senin duyguları anlatıyor olabilir.
Evet netten sipariş kolay olur canım.
Beki İkala Erikli= Meleklerle Yaşamak onu da sipariş edebilirsin yanında belki istersen. Bu konulara ilgin varsa.
Çok teşekkür ederimmCanım kartın bir adım at diyor sana. Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açıcak.
Belki bu adımı atmak sana zor yada anlamsız gelebilir. Yine de bunu yap.
Bil ki o adımı attığında bütün kapılar sana ardına kadar açılacak.
Bil ki meleklerin sana adım adım yol gösteriyorlar.
Doğru yolda olduğunu bil ve o adımı güvenle at canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?