Melek Destesi olan var mı??

ablacım nasılsın uzun zamandır giremedim
umarım iyisindir
ben de bi kart istiyorum :)

Evet canım uzun zamandoır yoksun. İyiyim sen nasılsın?
Canım kartın ışığı yarat diyor sana.
Düşüncelerinle, duygularınla ışığı yarat. Sonra o dünyada yaşaman an meselesi.
İkinci kartın hafifle diyor.
Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda hayatına güzellikler ve yenilikler giricek canım.

çok sağol ablacım :)
sevindim iyi olduğuna
ben yoktum baya uzun zamandır nişanlımın yanına gitmiştim uzadı süre
zaten eski topiğin de sen gittikten sonra hiç tadı kalmadı
girip bakmıyorum bile
ama seni çok merak ettim ablacım

çok sıkkınım şu son 5 gündür.. hayırlısı.. teşekkür ettimmm :)

Son düzenleme:

Çok sağol canım düşündüğün için. :)
Evet bende eski topiğe bakmıyorum artık hiç.
Yeni topik açtım 30 yaş ve üstü bekar kızlar topiği :)
Ya orda ya burda oluyorum.

meleğimissss

:84::82::86::86::86::86:

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::119::123::131:

lisans mezunuyum ama hep mağzacılıkta çalıştım çalışma saatleri çok esnek artık yaşım 33 en önemlisi 1 yaşında oğlum var artık mağzacılık olmaz bana. normal mesai saatleri olan ve h.sonu olan bir iş arıyorum

Cnm akşam yatarken Allahtan ve meleklerimden yardım istedim.Güzel rüya göstermelerini istedim.Güzel rüyalar gördüm ama hatırlayamıyorum hatırladığım tek şey iç sesiminde söylediği yaratıcılığını geliştir.Kaç gündür aynı şeyi görüyorum yaratıcılıkla ilgili ipuçları veriliyo fakat hatırlayamıyorum.Herhalde istediklerime cevaben çünkü her işte başarılı olmayı ve yaratıcılığımı üretkenliğimi geliştirmesi için allahtan yardım istedim.Tekrar kart çekmeni rica ediyorum senin sezgilerin güçlü bu konuyla ilgili düşüncelerin nedir cnm.

tugcecan selam canım :)
bugün bir kitap aldım ama senin dediğin değil "cazibenin sırları"
kitabı elime aldım rasgele bir sayfa açtım "neden benim her istediğim olmuyor neden bunları yaşamak
zorundayım" diye bir cümle okuyunca aradıgım kitabın bu olduguna inandım :)

seni dinlicem ama merak etme bunu bitirince sıra meleklerle yaşamak olacak :)

Yine ben:))rica etsem aşk için bir kart çeker misin?sevdiğim insan beni seviyor mu diye ne çıkacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…