Melek Destesi olan var mı??

Çoook teşekkür ederim canım:))Bu sabah açıyorum kollarımı ve kucaklıyorum tüm bereketi sevgiyi:))

teşekkür ederim canım ağzına sağlık

tugcecim ordaysan ve müsaitsen banada kart çekebilirmisin aşk hayatı için

Canım aşk hayatında karşına bir fırsat çıkıca.
Kartın buna cesaret ve coşkuyla atla diyor sana.
Gerisi ise güzel bir şekilde gelicek ve bu konuda meleklerin tarafından destekleniyorsun.
Diğer kartın ise yüreğindeki işi yapmanı söylüyor. Bereketini görüceksin.

bende bi melek kartı rica ediyorum

Canım sana kartın bir adım at diyor. Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açıcak.
Şuanda sana bu adımı atmak anlamsız yada zor geliyor olabilir ama meleklerine güvenerek ve korunduğunu bilerek bu adımı atmalısın.
Bir değişim yaşıyorsun yada yaşıycaksın. bU değişimi kucakla diyor kartın. Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak canım.

Kart reca edebilir miyim ? Teşekkürlerr..

Canım kartın inan diyor. İnancın kılıcının önünde hiçbirşey duramaz.
Senin içindeki inanç, yolunu açıcak.
Diğer kartın ise yüreğindeki işi yap diyor sana.
Senin yapmayı çok arzu ettiğin bir iş var.
Bunu yap. Bu sana mutluluğu ve bereketi getiricek.

Teşekkürler

tugcecan bizim icin vakit harciyorsun,bunun icin cok tesekkur ediyorum.insallah Rabbim gonlune gore versin...bir kart da ben rica edebilir miyim?

Allah razı olsun cnm benim özelden mesaj atamadım 10 dk.dolmayınca buradan teşekkür edeyim dedim.

tugcecan bizim icin vakit harciyorsun,bunun icin cok tesekkur ediyorum.insallah Rabbim gonlune gore versin...bir kart da ben rica edebilir miyim?

Amin canımm... Senin gönlüne göre versin Allah.
Canım kartın doğaya dön diyor. Doğada kendi özünü, kendi doğanı bulucaksın.
Sınırsız gücünü ve aradığın tüm cevapları da...
Diğer kartın ise ışığı yarat diyor sana. Düşüncelerinle, duygularınla ışığın dünyasını yarat.
Sonra o dünyada yaşaman an meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…