- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.501
meleğimissss :44::44::44::44::2:
meleğimissss :44::44::44::44::2:
Tuğçecim benim için bi kart çeker misin ?
bende kart isteyebilir miyim aşk için iş için :)
Canım kartın yüreğindekini söyle diyor.
Bil ki kendinisevgiyle ifade ettğinde, karşındakinin yüreğinde sevginin pembe gülleri açar.
Diğer kartın ise yeni bir dünya...
Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya.
Bunu hak ettin.
1 kart alabilir miyim?
Bende hak ettiğimi düşünüyorum canım çok teşekkür ederim
tuğçecim sorun yaşadığım biri var onunla ilgili nasıl davranmalıyım bunun için bir kart çekermisin
Canım bu kişiyle ilgili bir değişim yaşıyorsun ve yaşıycaksın.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak.
Özgürlük kartı da geldi saba.
bir kuş kadar özgürsün aslında.
sana özgürlük vericek olan ne ise bu kişiyle ilgili onu yap ve sınırlarından kurtul canım.
kartların ne demek istediğini pek anlayamadım aslında :/ bi kız var o başkalarını bana karşı dolduruyo da napıyım ben şimdi?
aklımdaki soru için çekebilir misiniz :)
Tugcecancim melegim rica etsem benim icin de bir kart cekebilirmisin musait oldugunda ask mesk konusu mucizeyi hala bekliyorum daha olmadi :) ama yine o konuyla ilgili umudumu yitirmek istemiyorum bir sey yapmak istiyorum ayrica ama nekadar dogru olur hicbir fikrim yok senin yardimina ihtiyacim var tesekkurler
Kolay gelsin.. Yakın bir arkadaşım zor günler yaşıyor onun için kart istiyorum canım..
tugcecan başına bela oldum resmen ama senin baktıgın fal nedense beni rahatlatıyo :) ve senin falından sonra çok güzel bişey oldu senin güzel dileklerin aklıma geldi o an :) bana aşk hayatıyla ilgili bakarmısın ne zaman bi haber gelcek yoksa gelmicekmi.vazmıgeçmeliyim.sabretmeliimiyim kafam karısık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?