Melek Destesi olan var mı??

meraba tgce banada bı kart cekebılırmısın hayatımda neler olack her knuda merak edıorum da sakıncası yoksa ckermsn ...

tuğçecim benim içinde çekebilirmisin rica etsem hayatım için birde aşk için malesef olmadı diğer sefer hayırlısı ne diyeyim

Mrb. Bu gün rüyamda eski sevgilimi gördüm bana karşı çok soğuktu biraz önce fac.ne baktim kimse vazgeçilmez değildir yaz mış yani rüyam çiktı. Şimdi sizden ricam bana bi melek kartı çekmeniz melekler eski sevgilimle ilgili bana ne söyliycek merak ediyorum.

geçmişimle barışmayı istiyorum ama yapamıyorum ister istemez kendimede geçmişimdekinede kızıyorum birr bırakabilsem affedebilsem

Merhaba,yakın gelecek için bir kart daha rica edebilir miyim tekrar. :)
Soruların olursa ben de tarot bakabilirim.

Tarot isteyenlere 1 saat içinde bakabilirim bu arada,açılım yapmıyorum sadece soru cevaplıyorum.

Edit:Emir verir gibi mesajlar görüyorum arada,karşılıksız bunca emek vermek kolay değil arkadaşlar,tugcecan hiçbir mecburiyeti olmadan herkese cevap veriyor kimseyi kırmıyorsa rica şeklimize dikkat etmemiz gerekiyor bence.

Son düzenleme:
banada bakarmısın pekı tarot merak edıyorumda hayatımdakı ınsanların ne yapmaya calştklarni

banada bakarmısın pekı tarot merak edıyorumda hayatımdakı ınsanların ne yapmaya calştklarni

Sorunuzu özel mesajla alabilirim konu dağılmasın
Genel bakmıyorum kartlarla temasınız olmadığı için net sorular üzerinden gidiyorum

Son düzenleme:
Sorunuzu özel mesajla alabilirim konu dağılmasın
Genel bakmıyorum kartlarla temasınız olmadığı için net sorular üzerinden gidiyorum

Canim oncelikle sokak hayvnlari ile olan duyarliligin icin tesekkur ederim. Sayimiz azda olsa umarim gucumuz pek cok hayvani kurtarmaya yeter..

Senden ricam benim icinde bir kart acabilir misin, ne yazikki bende ozelden mesaj atamiyorum. Sorum su, bir bebek sahibi olmak cok istiyorum, bu yakin zamanda olucak mi ? Simdiden tesekkurler..

cok saol tatlım agzına yüregine saglıkk
ama ben bişiy sormak istiorumm bebiş yok mu bebişş
ben bu ay ikinci asılamamı denicemm

Canım direk bebek olucak diye çıkmıyabilir. Ama evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunucak diyor.
Bence burdan bir anlam çıkarmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…