Melek Destesi olan var mı??

canımm merhaba :))
benim için bugun bir kart çekermisinn ben yine bir garibimm bakalımm meleklerim benim için ne diyecekler

canımm merhaba :))
benim için bugun bir kart çekermisinn ben yine bir garibimm bakalımm meleklerim benim için ne diyecekler

Merhaba canım...
Canım meleklerin senin için yardım ediyorlar.
Bunun farkına var ve meleklerine güven.
Diğer kartın yüreğindeki işi yap diyor sana.
Yapmak istediğin bir iş var canım.
Bunu yaparsan bereketi de gelicek.

yüregim de ki iş konusunu bilmiyorum kuzum.. ama yardıma o kadar ihtiyacım var ki çok teşekkür ederim.

tugcecan selam:)
rica etsem banada bi bakabilirmisin kart cekip :) ?
kalbimden böyle kalbimin taaaaa en derinliklerinden allahtan cok istedigim bir dilek var ask ile ilgili.
banada kart cekip yorum yapabilirsen inan cok sevinirim:)

buarada bende tarota cok ama cok merakliyim.baslamayi düsünüyorum.sence hangi desteyi almaliyim?baslangic icin iyi olan hangisi?yardimci olrusan cok sevinirim:)

Ablacimm sinava cok az bir sure kaldi..Acaba meleklerim ne diyorlar? Gonlumden gecen yer icin ne soyluyorlar?
Bir de gonlumdeki kisiyle ilgili ne diyorlar meleklerim? Kart cekebilir misin abla? Simdiden cok tesekkur ederim:)

tuğçecan rica etsem benim içinde kart çekebilirmisin?:26: yıllardır beklediğimm olmasını istediğim bir konu hakkında..nisan ayını bekliyorummm sonuç alabilmek için.

Merhaba canım...
Bu melek desteleri tarot kategorisine girmiyor.
Daha saf bir enerjileri var ve meleklerle çalışılıyor.
Melek destesi istersen beki ikala eriklininkileri kullanıyorum ben.
Canım kartın bu istedğini zamana bırak diyor sana.
zaman herşeyin ilacıdır.
bu konuda kendine ve meleklerine zaman vermelisin.
Zaman, meleklerinin mucizelerini mümkün kılar.
Diğer kartın ise sana şükret diyor.
Sen elindekilerin güzelliğinin farkına vardıkça şükrettikçe, daha büyük güzellikler yaşamına akacak canım.

Tugcecan zahmet olmazsa yine kart çekermisin:)

Canım kartın ışığa git diyor sana.
Karanlığı bırak. Düşüncelerinle, konuşmalarınla ışığı yarat.
kABUSUNU değil.
Olumlu düşün ki olumlu şeyler olsun aşk hayatında canım.
Ve diğer kartın rüyalarına bak diyor sana.
Meleklerin rüyalarında rehberlik edip yol gösteriyorlar.
Rüyalarının farkına var canım.

merhabalar ,eğer zahmet olmazsa bana da bi kart çeker misiniz ?çok merak ettiğim birşey var da evliliğimle ilgili

Son düzenleme:

cok cok tesekür ederim tugcecan:)
zamana birak derken yani olmicakmi? yoksa belli bir süre sonra olurlulugu varmi?birde bakabilirmisin beni düsünüyormu istiyormu yani aklindamiyim vs. diye yani meleklerin benim kalbimdeki ile ilgili ne söylüyorlar?
bide neden zamana birakmaliyim acaba??
bu son sorum

Son düzenleme:
Ablacimm sinava cok az bir sure kaldi..Acaba meleklerim ne diyorlar? Gonlumden gecen yer icin ne soyluyorlar?
Bir de gonlumdeki kisiyle ilgili ne diyorlar meleklerim? Kart cekebilir misin abla? Simdiden cok tesekkur ederim:)

Canım kartın araştır ditor sana.
Farklı seçenekleri, farklı yolları denemelisin.
Önünde tek bir seçenek yok, daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu ve senin onları keşfetmeni bekliyorlar.
Kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, hayatına daha büyük güzellikler girecek canım.
Aşk için;
KALbinde bir soru var ve cevabı evet canım.
Bu iş senin için hayırlı gözüküyor.
geleceğin ışık dolu.

Canım merhaba ! Aşk hayatımla ilgili bir kart çekmeni rica edebilir miyim müsaitsen ?

tuğçecan rica etsem benim içinde kart çekebilirmisin?:26: yıllardır beklediğimm olmasını istediğim bir konu hakkında..nisan ayını bekliyorummm sonuç alabilmek için.

Canım kartın sana şükret diyor. Elindeki güzelliklerin farkına varıp şükretmelisin.
Sen şükrettikçe hayatına daha büyük güzellikler gelicek.
Ve diğer kartın inan diyor sana.
Yüreğindekini yapabilirsin. İçindeki inanç herşeyi mümkün kılıcak güçte.
Bunun farkına var ve yüreğindekinin gerçekleşiceğine bütün benliğinle inan.
Ortama kesinlik aşıla.
Dış görünüş ne olursa olsun, etrafındakiler ne söylerse söylesinler, bil ki esas olan senin inancındır.
İnancını tam ve sarsılmaz kıl. Sağlam dur.
Ve karşındaki ortamın dönüşümünü izle.

merhabalar ,eğer zahmet olmazsa bana da bi kart çeker misiniz ?çok merak ettiğim birşey var da evliliğimle ilgili

Canım sana bilgelik kartı geldi.
İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var.
senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
Ve diğer kartın dünyana ışık ver diyor.
Dünyanı karartma canım.
eTRaftaki herşeye ve herkese ışık ver.
Bil ki o ışık, senin de dünyanı aydınlatacak.

Canım melekler yön gösterirler ayrıntıyı ancak Allah bilir.
Şu varki zamana bırak diyorlarsa demekki belli bir zaman sonra senin hakkında ne en hayırlısıysa o olucak.
Ve sana diyorlarki;
Kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…