- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.801
Tuğçecanımm rüyalarım beni korkutmaya başladı,yani olmasını istemediğim şeyler görüyorum ve bu beni olacaklar hakkında çok korkutuyo,benim için kart çeker misin ben kafayı yemeden?Buna çok ihtiyacım var:18:
Eşim işsiz bende sıkıntıya girdim öyle bunalımdayım ki genel olarak benim içinde bir kart çekermisin acaba Tuğçecim.Teşekkürler.
annemin sağlığı için bir kart rica edebilir miyim?
Ne tarz rüyalar görüyorsun canım? Korkularının rüyalarına mı yansıyor?
Canım ilk kartın sana şükret diyor. Elindekilerin güzelliğinin farkına var.
Olmayanlara değil, olanlara odaklan.
Sen şükrettikçe, daha büyük güzellikler yaşamına akıcak.
Diğer kartın affet diyor sana.
Yüreğindeli ağırlığı bırak, affetmenin hafifliğini huzurunu yaşa.
Affetmek senin içindeki zehiri atmanı sağlar diyor meleklerin.
yakın gelecekte bana ne görünüyor bakarmısın
tuğğğcccee'mmmm bir kart çekermisin . O sevdiğim kişi ile ilgili çıktığı falan , yada beklentileri onu neler bekliyor :)))
eğer sakıncası yoksa nasıl çektiğini anlatabilir misin?? çünkü bende de var ama doğru mu yapıyorum pek emin değilim,aslında bazen çok isabetli cvp geliyor sanki karşımdalarmış gibi :) yine de yanlış bişey yapmamak için sormak istedim??
tuğçecan kalbimden geçen 2 dilek var, olacaklar mı meraktayım. İkisi için de kart çekebilir misin, şimdiden teşekkürler :)))
tuğçem bir kart rica etsem eşim ve benim için
Tuçem beni öyle alıştırdınki bu kartlara benimde alasım geldi kitabını ve kartları.En azından kendi kendime bakarım.Hangisini tavsiye edersin Beki İkala'nın var Şebnem Dinçgör'ün var başkaları da var.
Vallahi sürekli kart rica etmekten utanıyorum.Bu sefer son kez çekmeni rica edicem cnm.
Kuzummm sınavlarım için ????
Canım ben rüyanda sevgilimin başkasıyla benden gizli evlendiğini gördüm 2 gün oluyo o kızı gelinlikler içinde sevgilimle imza atarken gördüğümden beri leyla gibi geziyorum ortalıkta inan,yemin ederim deli olcam
Normaldede kaybetmekten çok mu korkuyorsun?
Endişelerin mi var canım?
Canım kartın coşku ve cesaretle atla diyor sana.
Arkanda müthiş bir güç ve destek var.
Sen artık bu işe hazırsın.
Mutlulukla, coşkuyla giriş diyor kartın. :)
Ve kalbinde sorunun cevabı evet...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Evet canım ya kaybetmekten çok korkuyorum ve içinden çıkılmaz bi hal aldı durumumuz,özelden mesaj gönderebiliyo muyum acaba sana ordan yazsam,burdan yazmak istemiyorum
Yaaaa çok güzel şeyler söylüyosun çooooookkk teşekkür ederim..
Tamam canım.
Fakat şunu bil ki korkuların hayatını mahfeder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?