Melek Destesi olan var mı??

Melek tuğçeeee
Ev olayı için rica ediyorum cnm.
Şimdiden tşk ler çiçeklerini unutmadım bebek

tuğcecan rica etsem benim için de bi kart çeker misin şu an pek çok ihtiyacım var

Canım kartın güç sende diyor sana. Gücünü eline almalısın.
Gidişata, kuşkuya ve korkularına dur de.
Sen içindeki gücü bul ve olumlu düşün canım. O zaman herşey istediğin şekilde olucaktır.
Diğer kartın eğer çocuk düşünmüyorsan, içindeki çocuğa sarıl diyor.
Onunu şefkate, ilgiye ve sevgiye ihtiyacı var. Kendini sev canım.

Bana da bir kart çekebilirmisiniz lütfen.

Canım kartın sorun varsa hallolucağını söylüyor. Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu durumdaki hayrı görüceksin canım.
Diğer kartın ise Aşk...
Senin ihtiyacın olan gerçek aşk ve o sana geliyor.
Gerçek aşka ve sevgiye güven canım.

benim içinde bir melek kartı çeker misiniz,niyet ettim ben konuma. teşekkürler şimdiden :)

Canım ssana çıkan kart güzellik...
Etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle diyor kartın. Yani istediğin olay güzel olucak.
Ayrıca senin bu hayattaki amacın dokunduğun herkese ışık vermek, herkese yardım etmek için buradasın.
Bunu yapmalısın. Sen insanlara ışık oldukça senin de dünyan aydınlanıcak canım.

Tuğcecim yine benn..
Erkek arkadaşımla sorunlarımız varda benim için bir kart seçebilirmisin?
:26:

Canım ilk kartın rüyalarına bakmanı söylüyor. Rüyalarının farkına var çünkü meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip, yol gösteriyorlar.
Diğer kartın ise aşk... Eğer sorun yaşıyorsanız ve aranızda gerçek aşk varsa o zaman sorunlarınızı bu aşk çözücektir canım. Gerçek aşka ve sevgiye güven. Gerçek aşkta saf sevgi, şevkat ve tutku vardır.

Tuğçecim benim içinde bi kart seçer misiin?
Kararsız olduğum konular var umarım cevap olur bana

Kartın yüreğindekini söyle diyor canım sana.
Bil ki kendini sevgiyle ifade ettiğinde karşındakinin yüreğinde de sevginin pembe gülleri açar.
Kendini sevgiyle ve dürüstçe ifade etmelisin. İşte o zaman karşındaki seni tam anlaması gibi anlıyacak.
Diğer kartın bir sorun varsa hallolucak diyor. Senin en yüksek hayrına olucak şekilde bu durum çözülücek canım. İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor senin için.

Teşekkür ederim canımm

canım bana bir kart çekermisin aşk hayatımlar ilgili

Canım kartın doğaya dön diyor sana. Biraz ortam değiştir temiz havaya çık o zaman içindeki sınırsız gücü ve aradığın soruların tüm cevaplarını bulucaksın.
Ve diğer kartın aşk hayatında bir değişim yaşıycağını söylüyor. Bu değişimi sevgiyle kabul et canım.
Bu değişim senin için hayırlı olucak.

tuğçecim 1 kart rica edebilir miyim?

Canım kartın sana inan diyor. İnancını kaybetme.
İnancın kılıcının önünde hiçbirşey duramaz ve senin içindeki inanç yolunu açıcak.
Kalbinde bir soru var, istediğin birşey cevabı evet canım...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Herşey yoluna giricek canım.

Canım sevgilimin kariyeri hakkında bi kart çekebilir misin ?

Umarım karar verme yolunda seni biraz aydınlatmıştır kartların canım.

Canım aslında karar vermemde yardımcı olucak şeyler değil ama söylediklerin içimi rahatlattı çok karamsardım çünkü. Konuyuda bozmak istemiyorum daha fazla yazıp :) bu kararsızlık devam ederse yine senden bi kart rica edebilirim :) teşekkür ederim

canım rıca etsem bende ask ile ilgili bir kart istıyorum bakalım neler oluyor

Canım kartın sana gördüğün rüyaların farkına var diyor. Çünkü meleklerin sana rüyalarında yol gösteriyorlar.
Diğer kartın aşk konusunda yolunun açık olduğunu söylüyor. Yolunda uçarak gidiceksin canım. :)

bende kart istiyorum...bakabilir misin canım?

Canım kartın bilgelik... O bilgelik sende var. Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor. İç sesini dinle canım.
Diğer kartında meleklerin sana yardım ettiklerini söylüyorlar.
Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.

rica etsem banada bi kart çekermisin?

Canım kartın hafifle diyor sana. Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda yenilikler ve güzellikler yaşamına giricek. Taşıyacağından fazla yük yüklenme canım. Ve herşeyi kendine dert edinme.
Diğer kartn bir değişim yaşıycağını söylüyor. Bu değişimi kucakla canım. Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak.

canım senden bir kart çekmeni rica edicem benim için ismim burcu

Burcucum kartın kabuğunu kırmanı söylüyor sana. Olduğun kişi ol hem kendine hem dünyaya karşI. aRTIK kendin olma vakti geldi.
Kim ne derse desin ayakların yere sağlam basarak kendini ifade etme zamanı ...
Ve kendine nefes alıcak fırsatlar yaratmalısın.
Ayrıca kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…