Melek Destesi olan var mı??

tuğçe ne diyim harikasın.benimkini bilemicem ama evet arkadaşım cevabını olumlu şekilde aldı.isteği oldu.darısı bana :)

Canım onun sevgi yollaması geerek.
Onun sevgisi karanlığı aydınlatacak ve tüm sorunları çözücek güçte.
Tabi sevgisini belli iederse.

aynen yazmışsın cnm valla ben onu bekliyorum ama o sevgisini göstermemekte inat ediyor
ne olacak bu iş böyleee :18::18:

selam tuğçem kaç gündür topiğe giremiyordum hayatımda çok değişik şeyler oldu ben bile inanamıyorum
canım benim için bir kart çekmen mümkünmü

Tugcecan yine ben geldim rahatsız ediyorum ama şu eski sevgilime baksan ne istiyor ne düşünüyor seviyormu kartların ne söyleyecek bakabilir misin?Ben yorumlama yeteneğimi kaybediyorum sen yorumlar mısın?

Tugcem hala bozukuz erkek arkadaşımla bnm icinde ask için bır kart cekebilirmisin [/

Canım asna özgürlük kartı geldi. Tüm kısıtlamalardam özgür olduğunu fark et.
Bir kuş kadar özgürsünsün alında.
Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.
Senin kalbindeki sorunun cevabı Evet...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Senin için en hayırlısı olucak canım.

tuğçee hergün hergün istiyorum artık utanıyorum ama ben eski erkek arkadaşımı unutamadım bi kaç gün sonra aramayı düşünüyorum hayırlı olurmu onunla ilgili bir kart çeker misin?

Canım kartın dileğinin olucağını söylüyor.
Yüreğindeki gerçekleşti bunu bil diyor meleklerin.
Ve şükret diyor kartın. Sen elindekilerin güzelliğinin farkına vardıkça daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.

Kendini geliştirmen ne güzel cnm inşallah tüm isteklerini gerçekleştirirsin.Tekrar kart rica ediyorum cnm eğer senin için bi mahsuru yoksa.

Canım kartın zamana bırak diyor. Bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver.
Zaman meleklerin mucizelerini mümkün kılar unutma.
Beklerken yapıcağım şey güverenerek bırakmak ve hüzünlenmemek...
Diğr kartın yeni bir dünya.
Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
Bolluk, ışık, güzellik dolu bir dünyA. Bunu hak ettin canım.

melşeğimissss
ben senden bugü için kart rica edecektim

tşk ler

Canım kartın bir adım at diyor.
Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açacak canım.
Meleklerin sana adım adım yol gösteriyorlar.
Ve diğer kartın önderlik et diyor sana. Önden git. Sen ne yapılması gerektiğini bliyorsun.
Işığın yolunda etrafındakilere yol göster canım.

tuğçecan merhaba,
Sevgi günün kultu olsun Melekcanım :)

Bana da kart çekebilir misin.

Teşekkürler canım :)
Canım meleklerin sana yardım ediyorlar. Bunun farkına var ve meleklerine güven.
Diğer kartın dünyana ışık ver diyor.
Etrafındaki herkese ve herşeye ışık ver.
Bil ki o ışık senin de dünyanı aydınlatacak.

canım yine bugünlük kart istiyorum genel hayatım için çok çok teşekkürler

Canım kartın sevgi yolla diyor sana. Senin sevgin karanlığı aydınlatacak, kalplere sevgi tohumları ekecek ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak. :) Diğer kartın sorun varsa hallolucağını söylüyor. Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu durumfaki hayrı görüceksin.

benim için de bir kart çeker misin lütfen

Canım kartın sabırla bekle diyor. Sen şuanda sabrı öğreniyorsun ve bu erdem sende var.
Sanrının karşılığını alıcaksın.
Ve güç sende diyor kartın. Gücünü eline al.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Düşünce gücünü kullan canım olumlu düşün ve hayatına da girecek olumlu gelişmeleri izle.

tuğçeciğim ilişkim için bi kart çekebilirsen çok sevinirim :)

Canım senin içinde güçlü bir sevgi var.
Senin sevgin karanlığı aydınlatacak. Kalplere sevgi tohumları ekicek ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak.
Yalnız senin affetmen gerekiyor. Yüreğindeki ağırlığı bırak.
Affetmenin hafifliğini ve huzurunu yaşa canım.

selam tuğçem kaç gündür topiğe giremiyordum hayatımda çok değişik şeyler oldu ben bile inanamıyorum
canım benim için bir kart çekmen mümkünmü

Sevindim canım :)
Senin kalbinden geçen isteğin yada sorun varsa cevabı evet canım...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Ve bu istek senin için çok hayırlı.
Diğer kartın yüreğindekini söyle diyor. Bil ki kendini sevgiyle ifade ettğinde karşındakinin de yüreğinde sevginin pembe gülleri açar. :)

ıyı geceler tugce...
senı burda gordugume sevındm msj yazdm sna ama yollayamadım msj kutun doluymus:26:

bu gece yıne bır yda ıkı kart secermısın benım ıcın rıca etsem
konuyu bılıyosunn

canım bi de çok mu olucam bilmiyorum ama bir dileğim var onu gerçekleştirmek için nasıl davranmalıyım bunun için kart çekermisin bu son umarım kızmıyosundur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…