Melek Destesi olan var mı??

selam tuğçem nasılsın profil resmini değiştirmişsin hayırlı olsun meleğimissssssssssss

canım merhaba iyi akşamlar
yarın için ve kalbimdeki soru için bakabilir misin ?

Merhaba canım...
Yarın kabuğunu kır diyor kartın. Artık kendin olma vakti geldi.
kİM ne derse desin ayakların yere sağlam basarak kendini sevgiyle ifade etmelisin.
Diğer kartın ise sabırla bekle diyor bazı şeyler için.
Unutma güzelliğin gülleri sabrın bahçesinde yetişir.

selm tuğçe

aşk hayatmla ilgili kart cekeblrmisn , tesekkürrr

Canım karşına bir fırsat çıkıcak. Buna cesaretle ve çoşkuyla atla. Gerisi güzel bir şekilde gelicek.
Diğer kartın güç sende diyor. Gücünü eline al. Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
İçindeki güç dünyanı aydınlatıcak canım.

tuğçecim benim için kart çeker misin ?

Canım kartın nefes al diyor.
Kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak.
Diğer kartın da senin bir ışık işçisi olduğunu söylüyor. AmACIN DOKUNDUĞUN herkese ışık vermek, dünyaya ışığı getirmek için buradasın. Bunu yap canım. Bu ışık senin de dünyanı aydınlatacak.

bu arada benim icin tekrar kart secebilir misin vaktin olursa canim

Canım kartın sabırla bekle diyor. Şuanda sen sabrı öğreniyorsun.
Güzelliğin gülleri sabrın bahçesinde yetişir.
Sabrının mükafatını alıcaksın canım.
Diğer kartın rüyalarına bak diyor. Meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip yol gösteriyorlar canım.

cok sagol canim...yuregine saglik...

dedim tuğçe şu an burdaysa bir kart istiycem burdaymışsın sevindim bir kart isteyebilirmiyim :)

Canım sen bir ışık işçisisin. Dokunduğun herkese ışık vermek, dünyaya ışığı getirmek için buradasın. Bunu yap. Bu ışık senin de dünyanı aydınlatacak.
Diğer kartın da ışığı yarat diyor sana.
Düşüncelerinle, konuşmalarınla ışığın dünyasını yarat.
Sonra o dünyada yaşaman an meselesi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…