Melek Destesi olan var mı??

çok teşekkür ederim tatlım fal için valla doğru çıkıyor senin kartların :) sen böyle bizim içimizi ferahlatıyorsun ya kalbinden geçen dileğin olur inş

çok teşekkür ederim tatlım fal için valla doğru çıkıyor senin kartların :) sen böyle bizim içimizi ferahlatıyorsun ya kalbinden geçen dileğin olur inş

Rica ederim canım...
Allah'ın izni ile meleklerimiz bize yol gösteriyorlar.
Amin canımm...
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Teşekkür ederim

canım benım suan istediğim iş için bır kart sçermisin .)) smdıden tesekkur edıyorumm

Canım istediğin iş için herşey olması gerektiği gibi gelişiyor ve bu konuda güvendesin.
Bu istediğin iş için huzura ihtiyacın var canım.
Meditasyon yap diyor kartın.
Kaynağa bağlandığında içindeki güç dünyanı aydınlatacak ve olumlama yapmanı öneririm.

hımmm.buda iyiymişşş .)) iş için hersey yolunda bı sıkıntı yok ozman anladıgım kadaryla.vallahi huzura ıhtıyacım var.hayırlısysa olsun ozaman.agzına saglık canım cok tesekkur ederiim

hımmm.buda iyiymişşş .)) iş için hersey yolunda bı sıkıntı yok ozman anladıgım kadaryla.vallahi huzura ıhtıyacım var.hayırlısysa olsun ozaman.agzına saglık canım cok tesekkur ederiim

Evet canım meleklerin tarafından korunuyorsun devamlı ve herşey yolunda.
Rica ederim canım.

vallahi bende korundugumu dusunuyorum ne yalan soleyım ya bsy sorcam sana ben gecelerı cok huzursuz uyuyorum kendımı bıldım bılelı.tık deseler uyanırım tum seslerı uykumda duyarım muhabbetler kafamda doner yani halıyle 13 saat uyusamda dınlenemem.dun lavanta yagı rahat uyku saglıyorms dıye yastgıma hafıf surdum.surmez olaydım alerjık mı oldum ne cenem kasınmaya basladı.sonra bı seklde uykuya daldım.gece paso uyanıp tavanda ve duvarda fosforumsu ısıklar gordum.ama sık sık uynıp deli gibi bakıom yani.hatta bi tanesinde cok ayar oldum kalktım odamın ısını acıp baktım duvara gercekten bsy varmı dıe tabikiii de yok.bu işe bi yorum yapabılcen mii canım? yda kart da cekebılırsın.

ay cok uzun oldu kusura bakma emii
Evet canım meleklerin tarafından korunuyorsun devamlı ve herşey yolunda.
Rica ederim canım.

içim sıkılmakta.. bir kart çeker misiniz? :)

Çekiyim canım.
ilk olarak Allah ferahlık versin.
Canım sıkılma çünkü kartın yolunun açık olduğunu söylüyor.
Yolunda uçarak gideceksin.
Yolunda engeller çıksa da gülümseyerek bu engelleri geç.
Yolun sonu aydınlık...
Diğer kartın ise bir adım at diyor sana.
Yüreğinin yolunda atacağın bu adım sana tüm kapıları açacak.
Meleklerin sana adım adım yol gösteriyorlar canım.
İç sesine kulak ver. Bu meleklerinin sesidir.
Sana güzel ve olumlu şeyler söyleceklerdir.

Canım melekler kendilerini ışık şeklinde belli edebiliyorlar.
Büyük ihtimal onların ışıklarını görmüşsün.
Dua edip mi yatmıştın? Ya da o an sıkıldıysan sana destek olmak için gelmişlerdir.

amin inşallah, sağolun :)

kartlarımın maşallahı var zaten bu aralar.. yoksa kesin içindeki çocuğa sarıl derdi salmamaya çalışıyorum kendimi de işte..

teşekkür ederim

tugcecan cım meraba tatlımmm bende bir kart isetem şimdilik herşey yoluna gibi ama içimde bi burukluk heran bişi olur gibi hiss :18::18:

O duyguyu ben de yaşıyorum şu aralar canım.
Halbuki ortada bir şey yok. Bu işte korkularımızdan kaynaklanıyor. Egomuzu susturmamız lazım.
Ve yerine güzel düşünceler koymalıyız.
Elifçim kartın içindeki çocuğa sarıl kendine sevgini akıt diyor.
İlgi, güzellik ve şevkate ihtiyacı var ruhunun.
Mutlu olacağın şeylere yönel.
Sen birine kızgın mısın?
Affet kartı geldi çünkü. :26:

yanii her gece dua ederım unutursam nadir etmeden uyurum .)) yaa ıste lavanta yagını ıse yarasın dıe surdum sonra cenem kabardı kırmızı kırmızı oldu.kalktım bakmak ıcın.snra yattım ole ama huzurszdum o yuzden.gecede adam gıbı uyuyamadım ısıkları gormekten töbee ya tırstım yani hani bide.korkarım zaten ben olup olmadık zamanlarda karanlıkta.ay bılemedım kotu bsy yoktur uzerımde insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…