Melek Destesi olan var mı??

canımm teşekkür ederim

Canım, bir soru var aklımda. İlişkim nereye gidiyor...Sevgilimin benim ve ilişkimiz hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum.
Kartların en hayırlısını çekeceğine inanıyorum kuzum :)))

değil mucize dünya ters dönse affetmem onu
ama belki o tamamen biticektir mucize bu olsa gerek
umarım başarırım,çok sağol tugcecan abla,allah razı olsun senden

Evet canım. Belki o bitecek ve hayatında çok güzel şeyler olacak.
Mucize bu dur.
Amin canım.
Senden de Allah razı olsun.

Canım, bir soru var aklımda. İlişkim nereye gidiyor...Sevgilimin benim ve ilişkimiz hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum.
Kartların en hayırlısını çekeceğine inanıyorum kuzum :)))

canım kartın sevgi yolla diyor.
Senin içindeki sevgi tüm karanlığı aydınlatacak ve tüm sorunları çözecek güçte.
Sevginin karşılığını alacaksın canım.
Diğer kartın ise zamana bırak diyor.
Zaman en iyi ilaçtır ve meleklerinin mucizelerini mümkün kılar.
Zaman içinde herşey yoluna girecek.

melek destesi dışında başka kartlara yada başka şeylere falanda bakıyormusun canım?

Son düzenleme:
canım sana bi ruyamı anlatıcam ıkıdır rüyamda afedersin sümkürüyom ilkinde burnurnumdan yumurta büyüklüğünde pislık çıkarıyom .(iğreç) ikincisindede annemle sofradayız annem birden sofrada yapıyo kardeşimle tiskiniyoz .sonra diyo ben böyle yaptım güya iyi gelmiş hastalıktan kurtulmuş .bende yapım diyom .bana mendil veriyo erkek kardeşim .mendil selpak küçük diye yapamıyom.başka mendi arıyom buluyom ama kullanılmış .güya kardeşlerim kullanmış. rüyam ilginç geldi .üstüste görünce şaşırdım .yorumlarsan sevinirim .kusura bakma biraz iğreç şimdiden teşekkürler

Rüya yorumluyorum canım.

tuğcem dün gece öyle birüya gördümki hala düşünüyorum bu nedir diye. anlatmak istiyorum:
bi hoca varmış mahallede ama falcı gibi değil eskilerin ermiş hocası gibiymiş güya annemle babam benim için gidiyolar konuşuyolar çıkıyolar ağlamışlar konuşmuyolar ikisininde suratı asık soruyorum neoldu ne dedi diye buarada ben hastayım normalde rüyadada onlar konuşmayınca hastalığımla ilgili kötü bişey söyledi diye geçiyo aklımdan. annem ne diyecek sende muska varmış diyo ve ben o an hayatımda olmayan şeylerin evlilik ve iş konularının buyüzden olmadığı geçiyo aklımdan bide sevgilimin ailesinin bana büyü yaptırdığı geçiyo aklımdan. devamı var kötü başka şeylerde var ama annem konuşamıyo ben hadi konuşu diyorum korku içinde ama konuşmuyolar sonrada annemle babamı bulamıyorum çok tuhaftı inşallah hayırdır

Canıımm benim için ve nişanlım için bi kart istiyorum.
Bi de aklımda bi soru var düğünümle ilgili birşey çıkar mı ?

tuğçeciğim annem ameliyat geçirdi, onun sağlığı için kartın var mı canım?
bir de kendim için isteyebilir miyim?

canım bana bir kart çeker misin?

Canım kartın yüreğindeki işi yap diyor.
Senin yapmayı çok arzu ettiğin bir şey var.
Bu sana mutluluğu, coşkuyu ve bereketi getirecek.
Diğer kartın ise şükret diyor.
Elindeki güzelliklerin farkına var ve şükret.
Sen şükrettikçe, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.

Ben de bir kart istiyorum :)

canım kartın dua et diyor.
Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle ve yollarından çekil.
Duan en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde cevaplanacak.
Diğer kartın ise sabırla bekle diyor.
Şuan sabretmen gereken bir dönemdesin.
Ama sabrının karşılığını güzel bir şekilde alacaksın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…