Melek Destesi olan var mı??

tuğceciğim bu aralar kafam karışık.tedavi ve doktor konusunda bir kartda bana çekermisin canım.bebek bizim için uzakmı.

Çok teşekkür ederim canım.

yeni geliişmeler gözüküyor bu konuda canım.
Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya.
Bunu hak ettin canım.

çok saol canım bide sana bi rüyamı anlatayım bu gece kötü bi rüya gördüm bizim evi kırkayaklar basıyordu bir sürü duvarda geziyordu bi tanesi çok büyüktü sonra o büyük olan sıçramaya başladı ben ondan felaket iğrendim ama kafamın üstünden sıçrayıp gittimi yoksa kafamamı düştü anlamadım sonra bi tane ufağı yakaladım köşede onu kaç kere ezdim bilmiyorum yani ama ayağımı ısırdı sonra dizimin arkası morardı neden ora morardı bi anlam veremedim sonra uyandım sence bu nedir böyle iğrenç bi rüyaydı :120:

tatlım ben önce sana rüyamı anlatmak istiyorum.
rüyamda bir kuş gördüm ben beslediğim kuş böyle bir yere oturmuş duruyodu cok tatlıydı tombik tombik.
biriside peynir satıyodu kuşa al dedi bende bakim yer mi dedim adam bana peynirden bir dilim verdi ben bu cok dedim o dilimin ucundan az bir parça aldım ve kuşa uzattım yesin diye oda yedi beyaz peynirdi.
sonra kuşun damagında artık kalan peyniri ben elimle aldım kaçmadı kuş normaldede benden kaçmaz zaten ve satan adama yok ben almıcam bu peynirden dedim.
daha sonra bir adam bana kağıt imzalattı ben 100 tl birisine sadaka vercekmişim rüyamda buna dair kagıt imzala adını adresini yaz dedi bende yazdım.sandalyede oturuyodum kagıda yazı yazarken etkileyici değişik bi rüyaydı
anlamadım ama mutlu uyandım güzel bişey olcak gibi hissettim ama anlamadım ne demek.
birde cok istediğim dileğimle ilgili dua ettim öyle uyudum böylede rüya görünce anlamayıncada yorumlarmısın diye sana yazdım .
ve tatlım bu dileğimle ilgilide bir kart çekermisin çok şey istedim yoruyorumda farkındayım ama kusura bakma nolur merak ediyorum :)

Merhaba :)
Acaba banada kart çekebilir misiniz? Uzun zamandır birinin gelmesini bekliyorum...
Çok teşekkür ederim ^^

Canım günaydın

Tuğçecancım benim için yine bi meleklerine sorar mısın, aşk hayatım için

Ablamın şu anda konuştuğu birisi var.
Acaba bu insan evlenebilecekler mi mutlu bir yuvası olacak mı.
Bunun için sizden bir kart rica etmek istiyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim canım.

Olumlu düşünsün ablan canım.
Işığı yaratsın.
Duygu ve düşüncelerinde olumlu olabilirse istediğini yaşaması an meselesi.
Bu konuda başarı gözüküyor ablana.

tuğceciğim bu aralar kafam karışık.tedavi ve doktor konusunda bir kartda bana çekermisin canım.bebek bizim için uzakmı.

canım kartın inan diyor.
İnancını kaybetme.
İnancını tam ve sarsılmaz kıl.
Senin içindeki inanç yolunu açacak canım.
Ayrıca güzellik kartı geldi bu konu hakkında.
Güzel gelişmeler olacak canım bu konuda.
Etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle diyor meleklerin.

olumlu düşünsün ablan canım.
ışığı yaratsın.
Duygu ve düşüncelerinde olumlu olabilirse istediğini yaşaması an meselesi.
Bu konuda başarı gözüküyor ablana.

çok teşekkürler tuğçem
allah razı olsun.
Inşallah kötü günler geride kalacak
ben buna inanıyorum.

canım banada kart çekermisin?:26:

Canım senin affetmen gereken kızgın ya da kırgın olduğun biri var.
Onu kendi içinde affet.
Yüreğindeki ağırlığı bırak canım. Affetmenin hafifliğini ve huzurunu yaşa.
Diğre kartın dileğinin olacağını söylüyor.
Yüreğindeki gerçekleşicek.
Dileğin sana en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde geliyor.

Canım korkuların ve sıkıntılı düşüncelerin olduğu bir süreçtesin ve rüyana bu şekilde yansımış.

Tuğcecan arkadaşım,lütfen bana bir kart açarmısın
Kızımla benim Italyaya taşınma işimiz nasıl gözüküyor?yol açıkmı? Vallahi yavrumun bu okul işi taştan geçiyor. Bir adım ilerliyoruz,arkasından iki adım geriliyoruz gibi durumlardayız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…