Melek Destesi olan var mı??

mrb cnm bana da kart çekebilir misin lütfen

canım senin içinde minik bir kız çocuğu var.
onun şevkate, güzelliklere, ilgiye ihtiyacın var.
Kendine sevgini akıt ve mutlu edeceğin şeylere yönel.
Diğer kartın ise halloldu diyor.
Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişecek.
bu durumdaki hayrı göreceksin.

Meleklerimi yirim ben. İçim rahatladı <3

Tesekkür ederim...

canım aşk kartı geldi bugünle ilgili olarak.
gerçek aşk seni bulacak.
gerçek aşka ve sevgiye güven.
diğer kartın ise rüyalarına bak diyor.
meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip, yol göstericek.

sana inanamiyorum

ne zaman kart çekmeni istesem hep tam 12 den vuruyorsun ama bu kez tüylerim diken diken oldu.

cunku iki gun önce bir ruya gordum ve ruyalarim hep beni yonlendirir yakin zamanda gordugum ruyayla ilgili bir haber bekliyordum hem de imkansiz gibi gorunen bir mevzuydu ve bugun o haberi aldim.. sen bu isi biliyorsun ya :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Tugce senden yarinda belki sonraki gunde isticem bunu pesin pesin solim ozel durumum var biliyosun teste iki gun kaldi okuz gibi agliyorum

evet cnm bu aralar çok ihmal ediyorum içimdeki küçük çocuğu .hayrı görmek dileğiyle t.ederim canım

bir genel bir de iş için çekebilir misiniz?

canım genel olarak;
sana yardım ediyorlar meleklerin.
Yalnız değilsin.
Bunun farkına var ve meleklerine güven.
İş için;
Sessiz ol diyor kartın.
Şuanda harekete geçme ve plan yapma zamanı değil.
bir süre susup bekleyerek meleklerine sana yardım etmeleri için zaman ve fırsat vermelisin.

teşekkür ederim canım. :)

çok dua ediyorum yardım için :)
teşekkür ederimm

Yaparım canım sorabilirsin.

Tugce ben onceki gun ruyamda buyuk bir incir agaci gordum dallari yerdeydi sonra bir incir koparip yedim annem bana hamilesin dedi incir yemeden oncede beyaz bir kopek kosarak ustume geldi kolumu tuttu hic acimadi ben firlattim kopegi sonra bembeyaz kanatlarinin ucu turkuaz rengi bes alti tane kus vardi boylari iki metre kadardi ucuyolar aradada benim balkonuma konup bana bakiyolar yanilmiyosam kuguydularbugunde bir suru beyaz fare gordum bir suru ama hepsini kolayca bi kafese hapsediyodum cok oluyorum biliyorum ama napiyim evlenince bide bebek bekleyince anlarsin beni helal et hakkini

Merhabalar tugcecan çok rica etsem banada kart çekebilir misin

Yaparım canım sorabilirsin.

ruyamda bi sinema salonundayim bi kiz arkadasimla, arkadasim sol tarafimda oturuyor, sag koltuk bos. isiklar kapaniyor tam film baslayacagi sirada sag tarafimdaki bos koltuga eski sevgilim oturuyor sok oluyorum nerden ciktin boyle filan diyorum hic gitmedim ki diyor. bu kadarini hatirliyorum.

8 aydir gorusmemistik ama bu ruyadan sonra bi sey olacagini tahmin ettim ve o bugun beni aradi, beni ruyasinda gormus..

Hakkım helal olsun canım.
Bebek konusunda başarılı olacaksın gözüküyor.
beyaz renk zaten iyiye yorumlanır.
İncir ağacı da bereket canım. muradın yerine gelecek Allah'ın izni ile canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…