Melek kartları açıyorum :)

Aşk hayatım ile alakalı benim için de açar mısınız bir tane? =))

Urpaniel

"Her türlü kötülükten korunuyorsunuz. En kötüsü geride kaldı.Geçmişinizde ne olursa olsun siz hep korunmuşsunuz. Çok zor şeyler geçirseniz dahi bir şekilde üstesinden gelmişsiniz. Diğer melekler ve ben sizi, ailenizi, evinizi, eşyalarınızı, işinizi ve tüm sevdiklerinizi koruyoruz. Size ve sahip olduklarınıza sadece sevgi enerjisinin etki etmesi için özen gösteriyoruz. Rahatlayın ve keyfinize bakın."

Merhaba

Banada bakar mısınız?

Achaiah

"İnancın ve sabrın olsun; çok yakında çok güzel şeyler olacak. Tüm dileklerin gerçekleşecek; yeter ki biraz sabırlı ve inançlı ol. Biz elimizden geleni yapıyoruz ancak lütfen siz de dualarınız ve inancınızla bize daha çok destek verin. Düşüncelerinde negatife yer verme, istediklerini yaparken de olumsuzu düşünme. Hepsi sabırlı olursan gerçekleşecek."

rica etsen benim icinde bakarmisin canimmm :)

Anael

"Siz aslında ruhani bir öğretmensiniz. Diğer insanlara huzur veriyor ve ruhani uyanışlarında onlara yol gösteriyorsunuz.
Siz bugüne dek birçok insana mesajlarınızla, öğütlerinizle yol gösterdiniz. Doğru yerde doğru kelimeleri kullanma konusunda çok özel bir yeteneğiniz var. Kalbiniz size yazmanızın mı, konuşmanızın mı ya da danışmanlık vermenizin mi daha doğru olacağını söyleyecek. Ya da sadece siz bir dükkanda, manavda sinema da gördüğünüz kimselere o anda söylediklerinizle yol açacaksınız. Bilin ki biz melekler sizi desteklıyoruz. Bizden yardım istediğiniz sürece hep yanınızda olacağız ve elimizden geleni yapacağız."

Ama ben de istemistim ki. Boynu bukuk kaldim. :) tesekkur ederim simdiden... :)

Ben sana cevap verdim diye hatırlıyordum, kusura bakma :)

Baabiel

"Güçlü olmak sorun değil, korkma. Kendin için, güçlü olmana izin ver.
Kendi gücünden korkabiliyorsun. Gücünü gösterince terk edileceğine ya da dışlanacağına inanıyorsun halbuki içindeki gerçek güç senin kuvvetlenmeni ve ışıldamanı sağlayacak. Gücün aşktan ve tanrıdan geliyor. Tanrı sana sonsuz bir güç vermiş; yeter ki bunu bilinçli ve doğru kullan. Ben de sen istediğin sürece bu gücü kullanman için yardıma hazırım."

Bana da bir kart açabilir misin lütfen?

Talia

"Gençlerle çalışma konusunda özel bir beceriniz var. Bunu kullanın.
Çocuklar bizim en öz ve saf halimizi yansıtır. Hep gülebilen, dürüst ve özeldirler. Siz de içinizdeki çocuğu bu şekilde besleyebilirsiniz. Ben, size kendi içinizdeki ve diğer tüm çocuklar için iyi ve güzel şeyler yapabileceğiniz olanakları sunuyorum. Siz de her zamanki duyarlılığınızla bunu kullanın."

rıca etsem banada acabılırmısın canım

Derdekea

"Ben evlilik meleğiyim. Size evlilik yolunda güzellikler getiriyorum.
Tanrıdan evlilik konusunda yardım istediniz. Ben evlilik meleği olarak yardımınıza geldim. Benim öncelikli görevim eski yaraları tedavi ederek, evlilikte daha olumlu olaylar yaşamanızı sağlamak. Şimdi elinizi kalbinizin üzerine koyun ve derin derin nefes alıp verin. Burada olan tüm acıların çözülerek gittiğini hayal edin. Kalbinizde öfke ve acı kalmayana dek bunu yapmaya devam edin. Geçmişi bırakmadan geleceğe bakamayız. Ben hep yanınızdayım, unutmayın."

benim içinde bakar mısın rica etsem:))

Baş melek Mikail

"Ben sana hayatında yapmak istediğin değişiklikleri yapabilme gücünü veriyorum, hep seninle birlikteyim.
Senin isteğin üzerine, sana güven ve koruma duygularını vermek için yanındayım. Bil ki hiçbir zaman yalnız değilsin ve yalnız kalmayacaksın. Eğer evinde ya da işinde bir değişiklik yapmak istersen sadece benden yardım iste; ben senin için en doğrusunu en yumuşak şekilde gerçekleştireceğim."

benım içinde bakarmısınız mümkünse

Nahaliel

"Yeterli bilginiz olmadığından biraz şaşkın hissediyorsunuz. Bu konunun ehlinden yardım istemelisiniz. Şu anda bir ikilem yaşıyorsunuz. Bunun sebebi ise konu hakkında yeterli bilginiz olmaması. Biraz araştırma yapın, ancak yine de tatmin olmazsanız bu konu hakkında ehil birine danışın. Biz, sizi doğru öğretmene yönlendireceğiz"

o meleğin bana elini uzatmasına ihtiyacım var ..beni biraz silkelemi

Bende istesem çok mu olurum?

Estağfurullah, ne demek :)

Erelim

"Zamanlamanız çok doğru. Olumlu ve güzel beklentileriniz yakında olacak.
Sizin sorunuzun cevabı evet. İsteklerinize ulaşmak için çok doğru bir zaman. Hala gözünüzü açık tutmanızda da fayda var. Henüz bulmacanın tüm parçaları birleşmese de büyük bir bölümü yerine oturmuş. Ben de bu yolda sizinleyim ve biraz sabırla her şey çok güzel olacak."

o meleğin bana elini uzatmasına ihtiyacım var ..beni biraz silkelemi

Chosniel

"Yeni bir ev ya da iş söz konusu. Bu değişim size çok olumlu bir enerji olarak geri dönecek. Evet, bir değişim geçiyorsunuz ancak bu çok olumlu bir değişim silsilesi. Hadi bir an evvel harekete geçin. Belki harekete geçmek zor geliyor olabilir ancak, ben bunun için yanınızdayım. Bana isteklerinizi söyleyin, size yeni olanaklarınızda yardımcı olayım. Benimle beraber yürürken mucizelere açık olun. Hep olumlu düşünün. Hayatınızda karşılaşacağınız kişiler de sizi ışıkları ile aydınlatacaklar."

bende istiyorum :)

bende istiyorum :)

El Avria

"Aşk yeniden kapınızı çalmak üzere. Bu eski bir eşe de depreşen duygular olabilir ya da yepyeni bir aşk hemen yanınızda. Sonunda aşk ve şehvet için olan dualarınızın cevabı geliyor. Ben aşk meleğiyim. Kalbinizi açarsanız çok yakında, kalbiniz yeniden delicesine çarpmaya başlayacak. Ancak utangaç olmayın, siz de hislerinizi karşınızdakine söylemelisiniz. Böylece yaşadığınız aşk tam olur. Yeni insanları tanıyacağınız ve yeni olanaklar yaşayacağınız güzelliklere kalbinizi açın. Ben bu yolda sizinleyim."

eşime tekrar aşık olacağım o halde

Ay çok teşekkür ederim

bende lütfeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…