- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
- 123
Hadi bakalım inşallahHahaha o kartı bende anlamıyorum, heralde hem ruhsal yani kalbin ve ruhun hemde fiziksel anlamda güzel seyler yaşayacaksın
Aşk hayatım ile alakalı benim için de açar mısınız bir tane? =))
Merhaba
Banada bakar mısınız?
rica etsen benim icinde bakarmisin canimmm :)
Ama ben de istemistim ki. Boynu bukuk kaldim. :) tesekkur ederim simdiden... :)
Bana da bir kart açabilir misin lütfen?
rıca etsem banada acabılırmısın canım
benim içinde bakar mısın rica etsem:))
benım içinde bakarmısınız mümkünse
Biliyorsunuz melekler günahsız, bize yardımcı olmak için yaratılmış varlıklar. Melek kartlarını açmaktaki amacım tamamen motivasyon.Ben fal baktırmıyorum fal baktırmak günah ve günahsız meleklerin ismini taşıyan bu kartlarda fal değil diye bildiğim için, hem vaktim olduğu için hemde size bir azda olsa motivasyon vermek adına bu konuyu açtım. Melek kartları meleklerin bize bir yardım eli gibi düşünüyorum. Seni birşeylere cesaretlendiriyor yada pozitif bir şekilde sana farklı güzel tavsiyelerde bulunuyor. Umarım size güzel bir motivasyon olur
Bende istesem çok mu olurum?
o meleğin bana elini uzatmasına ihtiyacım var ..beni biraz silkelemi
bende istiyorum :)Biliyorsunuz melekler günahsız, bize yardımcı olmak için yaratılmış varlıklar. Melek kartlarını açmaktaki amacım tamamen motivasyon.Ben fal baktırmıyorum fal baktırmak günah ve günahsız meleklerin ismini taşıyan bu kartlarda fal değil diye bildiğim için, hem vaktim olduğu için hemde size bir azda olsa motivasyon vermek adına bu konuyu açtım. Melek kartları meleklerin bize bir yardım eli gibi düşünüyorum. Seni birşeylere cesaretlendiriyor yada pozitif bir şekilde sana farklı güzel tavsiyelerde bulunuyor. Umarım size güzel bir motivasyon olur
bende istiyorum :)
eşime tekrar aşık olacağım o haldeEl Avria
"Aşk yeniden kapınızı çalmak üzere. Bu eski bir eşe de depreşen duygular olabilir ya da yepyeni bir aşk hemen yanınızda. Sonunda aşk ve şehvet için olan dualarınızın cevabı geliyor. Ben aşk meleğiyim. Kalbinizi açarsanız çok yakında, kalbiniz yeniden delicesine çarpmaya başlayacak. Ancak utangaç olmayın, siz de hislerinizi karşınızdakine söylemelisiniz. Böylece yaşadığınız aşk tam olur. Yeni insanları tanıyacağınız ve yeni olanaklar yaşayacağınız güzelliklere kalbinizi açın. Ben bu yolda sizinleyim."
Ay çok teşekkür ederimChosniel
"Yeni bir ev ya da iş söz konusu. Bu değişim size çok olumlu bir enerji olarak geri dönecek. Evet, bir değişim geçiyorsunuz ancak bu çok olumlu bir değişim silsilesi. Hadi bir an evvel harekete geçin. Belki harekete geçmek zor geliyor olabilir ancak, ben bunun için yanınızdayım. Bana isteklerinizi söyleyin, size yeni olanaklarınızda yardımcı olayım. Benimle beraber yürürken mucizelere açık olun. Hep olumlu düşünün. Hayatınızda karşılaşacağınız kişiler de sizi ışıkları ile aydınlatacaklar."
Biliyorsunuz melekler günahsız, bize yardımcı olmak için yaratılmış varlıklar. Melek kartlarını açmaktaki amacım tamamen motivasyon.Ben fal baktırmıyorum fal baktırmak günah ve günahsız meleklerin ismini taşıyan bu kartlarda fal değil diye bildiğim için, hem vaktim olduğu için hemde size bir azda olsa motivasyon vermek adına bu konuyu açtım. Melek kartları meleklerin bize bir yardım eli gibi düşünüyorum. Seni birşeylere cesaretlendiriyor yada pozitif bir şekilde sana farklı güzel tavsiyelerde bulunuyor. Umarım size güzel bir motivasyon olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?