Melek kartları açıyorum :)

banada bakabilirmisinizz

Omophorus

"Hadi, harekete geçin. Kendi içsel gücünüzle hareket ederseniz kaybetmezsiniz.
Daha fazla beklemeye ve uğraşmaya gerek yok. Bu konuda hislerinize güvenin. Eğer gerekirse ben de size yardımcı olacağım. Bazen çok duygusal ya da yorgun hissediyor olabilirsiniz. Bunun sebebi kararınızdan emin olmamanız. Merak etmeyin, biz size doğruyu seçmeniz konusunda yardım ediyoruz."

Canim bana da acarmisin cocuk ve esim icin

Çocuk icin;

Erelim

"Zamanlamanız çok doğru. Olumlu ve güzel beklentileriniz yakında olacak.
Sizin sorunuzun cevabı evet. İsteklerinize ulaşmak için çok doğru bir zaman. Hala gözünüzü açık tutmanızda da fayda var. Henüz bulmacanın tüm parçaları birleşmese de büyük bir bölümü yerine oturmuş. Ben de bu yolda sizinleyim ve biraz sabırla her şey çok güzel olacak."

Eşin için;

Talia

"Gençlerle çalışma konusunda özel bir beceriniz var. Bunu kullanın. Çocuklar bizim en öz ve saf halimizi yansıtır. Hep gülebilen, dürüst ve özeldirler. Siz de içinizdeki çocuğu bu şekilde besleyebilirsiniz. Ben, size kendi içinizdeki ve diğer tüm çocuklar için iyi ve güzel şeyler yapabileceğiniz olanakları sunuyorum. Siz de her zamanki duyarlılığınızla bunu kullanın."

Bana da bakar mısın

Nisroc

"Değişime açık olun. Bu dönem “hayır” kelimesini pek kullanmayın. Mucizelere hazır olun. Doğru yolda ilerliyorsunuz. Çok özveri ve güç gerektirse de yolunuzdan dönmeyin. Ben karanlıklardan aydınlığa doğru uçan bir meleğim. Gücünüz azaldığında bunu düşünün. Sizinle beraber aydınlığa ulaşacağız."

Bana tekrar kart açar mısın tatlım müsaitsen :)

Manakel

"Hayvanlarla özel bir ilişkiniz var. Bunu kullanın. Hayvanlar bizim en yakın dostlarımızdır. Siz de bu özel canlılarla bir şekilde ilişki kurabiliyorsunuz. Hayvanlar da sizin için sanki koruyucu birer melek. Sadece sevgi enerjisi alıp veriyorlar. Kendinizi bırakın ve bu saf sevginin tadını çıkarın."

merhaba, rica etsem bana da bir kart açabilir misin?

Baş melek Gabrielle

"Sizin sanat ve konuşmayı birleştiren çok önemli bir göreviniz var. Lütfen güvensizliğinizin sizi arka plana itmesine izin vermeyin, ben size yardım edeceğim. Bende sizin meleklerinizden biri olarak hep yanınızdayım. Niye bir baş meleğin size el verdiğini düşünebilirsiniz. Sizin sanat ve anlatımı konusunda gücünüzü biliyorum ve hep sizin arkanızda olacağım. Sizden tek beklentim dürüstlük ve ortak çalışma ruhu. Bana korkularınızı, üzüntülerinizi, hayallerinizi, sevinç ve karışıklıklarınızı söyleyin. Lütfen sizin için açtığım şans kapılarını fark edip onlardan geçin."

çok teşekkür edıyorum canım, yazan ellerıne saglık

Ben bu kartı gördüğüm zaman şaşırıyorum, merak ettim acaba seninle bu kartın bir alakası var mı?
Doğrusunu söylemek gerekirse çıka çıka hayvan mı çıktı ne alaka lo dedim kendi kendime Kuşum var evde oynuyorum arada ama aramızda özel ilişki yok balık desen taşların altına saklanır su yüzüne çıkmaz ilişkimiz ilerleyemedi yavru kedileri çok severim ama sadece yavruları bilmem ki onlar da beni sever mi ? bence bir alakam yok sence ?

Teşekkür ederim

Yemin ederim bende bu kart çıkınca aynısını bende düşünüyorum.Dündür bugündür bir sana bir de bir kişiye daha çıktı, yani çok az açılan bir kart,sizle ne alakası varsa artık

Merhaba canım bana da aşk ve iş için açabilir misin :)

ben de bir kart rica edebilir miyim?

Antoinette

"Bu sorunu çözebilmek için diğer insanlara daha merhametli yaklaşmalısınız. Diğer insanların karakteri ve davranışlarıyla ilgili önyargılarınız yüzünden bu yanlış anlaşılma meydana geldi. Bunu çözebilmek için onları tekrar değerlendirmeniz gerekiyor. Birini sadece “iyi” veya “kötü” olarak görmek yerine biraz merhamet gösterin, çünkü herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor."

Cok tesekkur ederim

Yemin ederim bende bu kart çıkınca aynısını bende düşünüyorum.Dündür bugündür bir sana bir de bir kişiye daha çıktı, yani çok az açılan bir kart,sizle ne alakası varsa artık
Ahaha valla bilmiyorum senle ne alakası var ???? Neyse neyse meşgul etmeyim seni canım bir sürü arkadaş kartlarını bekliyor :) kolay gelsin

Merhaba canım bana da aşk ve iş için açabilir misin :)

Aşk için;

Cupra

"Siz ışık yayıyorsunuz. Aynı bir melek gibi çevrenizi aydınlatıyorsunuz.Siz hep dünyayı daha iyi bir hale getirmeyi hayal ettiniz. Şimdi daha çok kişiye ışığınızdan vermeniz mümkün. Siz yeryüzündeki gerçek bir meleksiniz. Bu nedenle etrafınıza yardım etmekten vazgeçmeyin. Ben de burada size elimden gelen desteği vereceğim."

İş için;

Neria

"Doğada zaman geçirin, dua edin, meditasyon yapın. Meleklerinizden güzel olumlamalar için yardım isteyin.
Hayatınız son dönemde biraz karışmış. Doğaya dönmek şu dönemde size iyi gelecek. Kısa bir süre de olsa doğada yalnız olmak size şifa verecek. Bu sakinlikte aklınızı ve duygularınızı dinleyin. Vücudunuzu tüm streslerden temizleyin. Bol bol dua edin."

Mrb..Bana da bi kart açarmısın acaba?

Gadiel

"Şimdi meleklerin yardımına ihtiyaç duyuyorsunuz. İlahi yardım ve rehberlik için gönlünüzü açın. Cennet’in yardımını hakediyorsunuz! Tanrı’dan ve meleklerden yardım istediğiniz için çok mutluyum. Yardımımıza açık olmanızı istemek için buradayım. Sizi bazen zor durumlara düşmüş olarak görüyorum ve yardımcı olmamı istemenizi, bana bir işaret vermenizi bekliyorum. Çoğu zaman benim yardımımı haketmediğinizi düşündüğünüzü biliyorum fakat unutmayın ki ben buraya sizin zihninizi boşaltmaya ve size yardımcı olmaya geldim. Eğer bu ilahi rehberliği kabul ederseniz Cennet tarafından destekleneceksiniz."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…