banada bakabilirmisinizz
Canim bana da acarmisin cocuk ve esim icin
Bana da bakar mısın
Bana tekrar kart açar mısın tatlım müsaitsen :)
merhaba, rica etsem bana da bir kart açabilir misin?
Ben bu kartı gördüğüm zaman şaşırıyorum, merak ettim acaba seninle bu kartın bir alakası var mı?Teşekkür ederimm :)
çok teşekkür edıyorum canım, yazan ellerıne saglıkBaş melek Gabrielle
"Sizin sanat ve konuşmayı birleştiren çok önemli bir göreviniz var. Lütfen güvensizliğinizin sizi arka plana itmesine izin vermeyin, ben size yardım edeceğim. Bende sizin meleklerinizden biri olarak hep yanınızdayım. Niye bir baş meleğin size el verdiğini düşünebilirsiniz. Sizin sanat ve anlatımı konusunda gücünüzü biliyorum ve hep sizin arkanızda olacağım. Sizden tek beklentim dürüstlük ve ortak çalışma ruhu. Bana korkularınızı, üzüntülerinizi, hayallerinizi, sevinç ve karışıklıklarınızı söyleyin. Lütfen sizin için açtığım şans kapılarını fark edip onlardan geçin."
Doğrusunu söylemek gerekirse çıka çıka hayvan mı çıktı ne alaka lo dedim kendi kendimeBen bu kartı gördüğüm zaman şaşırıyorum, merak ettim acaba seninle bu kartın bir alakası var mı?
Teşekkür ederimNisroc
"Değişime açık olun. Bu dönem “hayır” kelimesini pek kullanmayın. Mucizelere hazır olun. Doğru yolda ilerliyorsunuz. Çok özveri ve güç gerektirse de yolunuzdan dönmeyin. Ben karanlıklardan aydınlığa doğru uçan bir meleğim. Gücünüz azaldığında bunu düşünün. Sizinle beraber aydınlığa ulaşacağız."
Doğrusunu söylemek gerekirse çıka çıka hayvan mı çıktı ne alaka lo dedim kendi kendimeKuşum var evde oynuyorum arada ama aramızda özel ilişki yok balık desen taşların altına saklanır su yüzüne çıkmaz ilişkimiz ilerleyemedi yavru kedileri çok severim ama sadece yavruları bilmem ki onlar da beni sever mi ? bence bir alakam yok sence ?
Merhaba canım bana da aşk ve iş için açabilir misin :)Biliyorsunuz melekler günahsız, bize yardımcı olmak için yaratılmış varlıklar. Melek kartlarını açmaktaki amacım tamamen motivasyon.Ben fal baktırmıyorum fal baktırmak günah ve günahsız meleklerin ismini taşıyan bu kartlarda fal değil diye bildiğim için, hem vaktim olduğu için hemde size bir azda olsa motivasyon vermek adına bu konuyu açtım. Melek kartları meleklerin bize bir yardım eli gibi düşünüyorum. Seni birşeylere cesaretlendiriyor yada pozitif bir şekilde sana farklı güzel tavsiyelerde bulunuyor. Umarım size güzel bir motivasyon olur
ben de bir kart rica edebilir miyim?
Cok tesekkur ederimÇocuk icin;
Erelim
"Zamanlamanız çok doğru. Olumlu ve güzel beklentileriniz yakında olacak.
Sizin sorunuzun cevabı evet. İsteklerinize ulaşmak için çok doğru bir zaman. Hala gözünüzü açık tutmanızda da fayda var. Henüz bulmacanın tüm parçaları birleşmese de büyük bir bölümü yerine oturmuş. Ben de bu yolda sizinleyim ve biraz sabırla her şey çok güzel olacak."
Eşin için;
Talia
"Gençlerle çalışma konusunda özel bir beceriniz var. Bunu kullanın. Çocuklar bizim en öz ve saf halimizi yansıtır. Hep gülebilen, dürüst ve özeldirler. Siz de içinizdeki çocuğu bu şekilde besleyebilirsiniz. Ben, size kendi içinizdeki ve diğer tüm çocuklar için iyi ve güzel şeyler yapabileceğiniz olanakları sunuyorum. Siz de her zamanki duyarlılığınızla bunu kullanın."
Ahaha valla bilmiyorum senle ne alakası var ????Yemin ederim bende bu kart çıkınca aynısını bende düşünüyorum.Dündür bugündür bir sana bir de bir kişiye daha çıktı, yani çok az açılan bir kart,sizle ne alakası varsa artık
Merhaba canım bana da aşk ve iş için açabilir misin :)
Mrb..Bana da bi kart açarmısın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?