Melek Kızım ve Melek Oğluma...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aman Allah ım söyleyecek tek kelime söz bulamıyorum sadece hüngür hüngürağladım ourker...ÇOk ÇOK acı bir durum Allah sizlere sabır versin öncelikle...İnşallah en kısa zamanda yaşadıkalrınızı azıcıkda olsa unutturabilecek güzel evlatlar versin sağlıkla inşallah.....Şimdiye kadar bir sürü evlat acısı okuudm hiçbiri kıyasalanamz birbiri ile biliyuoru ama en çok bu içimi yaktı ......Allah meleklerini huzur içinde yatırsın....

senağlama inanki çok üzüldüm yaşadıklarına..diyebilecek kelime bulamıyorum..başınız sağolsun..

Allah ım sabırlar versin,şuan ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü bunları yazarken ağlıyorum,Allah ım kimseye yaşatmasın bu acıyı ve onların boşluğunu dolduracak evlatlar nasip etsin en yakın zamanda onlarda melek olup seni cennette bekleyecekler,tarifsiz bi acı başın sağolsun..

ne diyeceğimi ne söyliyeceğimi bilemiyorum
boğazım düğümlendi rabbim ailenize sabır versin.

rabbim yardımcın olsun sabır versin acısını dindirecek hayırlı evlatlar nasip etsinsenağlama

çok acıttı kalbimi çok allah sabır versin arkadaşım sabır..

Allah sabırların en büyüğünü versin.Tez zamanda seni tekrar mutlu edecek güzel bir bebeğe kavuştursun.Meleklerinle nasıl olsa kavuşacaksın.Bu hayat böyle işte çok acımasız bizler için.İşyerinde öylesine açmıştım bütün ofise rezil oldum ağlamaktan ama helali hoş olsun meleklerime..Çok zor ya çok zor...Sadece iyi niyetimi sunabilirim,dua edebilirim...Canım çok içim yandı çookkk...

senağlamasenağlamasenağlama
offf offf allahım sen taşıyamayacağımız acılar verme:Saruboceq:
başınız sağolsun ne diyeyim sabırların en büyüğünü dilerim sanasenağlama

anne olarak yazdıklarını okurken koptum canım resmen soyleyecek soz bulamıyorum
rabbım sonsuz sabırlar versın ınsaallah
ınan cok kotu hıssedıyorum su an kendımı
allahım yardımcınız olsun

canim allah sabrini versinnnnnnn cok aciii.kendine iyi bak tatlimmmmmmm

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

çok üzüldüm gözyaşlarımı tutamadımsenağlamasenağlama allah size sabırlar versin inşallah yeni bebek haberlerinizi okuruz buradan..kendinizi üzmemeye çalışın her şey allahtanbenneyaptımkibenneyaptımki

Ne diyecegimi sasirdim dondum kaldim, rabbim bu nasil acidir boyle nasil birsey bu offfffffff
Rabbim size saglikli hayirli evlatlar versin en kisa zamanda insallah canm cok uzuldum
Allah sabir versin sana ve esine((

o melekler senı görüyo emınım..üzülme annesi...senağlamasenağlama kıyamaz melekler anneye...

Badem, sevgili arkadaşım. bugün avatardaki resmini görüp mesajlarını tarayınca öğrendim neler olduğunu. gözyaşlarımı tutamadım. benim de bir meleğim terketti beni erkenden. bilirim acısını. oturdum dua ettim şimdi. belki de benimkiyle beraber oynuyorlardır yukarıda. ve 'annemler üzülmesin biz burada çok mutluyuz' diyorlardır. mesaj atamadım sana .buraya yazıyorum. umarım okursun. öpüyorum

söyleyecek kelime bulamıyorummmsenağlamasenağlamasenağlama

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

nasıl üzüldüm içim yandı resmen ALLAHım eşine ve sana sabır versin inşallah yakın zamanda bebeğin olur biraz da olsa acın hafifler acını paylaşıyorum

senağlama canım allah sabırlar versin okurken canım yandı kendim yaşamış gibiydim sanki yazamıyorum bile allah sabır versin canım eşinede sanada....senağlamasenağlama

badem canım allah sabır versin söylicez söz yok bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…