Melek Kızım ve Melek Oğluma...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böle deme canı yaa
rabbım budunyada ayırdı ama otekıdunyada bırleştirecek bizleri meleklerimzle :)
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

onlar varsın yattıkları yerde mutlu olsunlar,rahat olsunlar yeterki....ben cehennemde yanayım................

böle deme canı yaa
rabbım budunyada ayırdı ama otekıdunyada bırleştirecek bizleri meleklerimzle :)

Allahım inşallah mutludurlar yavrukuşlarım...Kendilerine doyamadan gittiler.....senağlama senağlama

ahh bademim ne desem bilemiyorum
öyle içim acıdıki beyaz melek haber verdiğinde
işte şimdi kelimelerin yetersiz kaldığı yerdeyiz
allahım sabırlar versin eşine ve sana
umarım en kısa zamanda annelik duygusunu yeniden tadarsın canım benim

O eski çocukluk şarkısındaki küçük kız ben oldum ...

İki bebeğim de yok artık .....senağlama senağlama

Küçük kız, küçük kız
Söyle bana nerdeydin
Dün sabah bekledim
Oynamaya gelmedin
Dün sabah bekledim
Hiç görünmedin

Sormayın halimi
Ah neler oldu?
Yüreğim sıkıştı
Gözlerim doldu
Başıma geleni eğer bilseniz
Çok üzüntü duyar
Ağlardınız siz

Vah vah seni çok üzgün gördük
Vah vah buna pek çok üzüldük

Dinleyin çocuklar bebeğim var ya
Hani uzanınca gözünü kapar ya
Hani oturunca açar yeniden
Dün sabah oynarken
Düştü elimden
Kırıldı!

Allah sızlere sabır versın cok zor .. ınşallah yenı meleklerınle bır omur mutlu olursun ..

ayy canım deme öyle yaaa senağlama

canim daha öncede yazdim ama gene yazmak istedim inan icim yandi acini yürekten paylasiyorum basin sagolsun arkadasim insallah enkisa zamanda evlat sahibi olursun allah sabir versin sana ve esine

allah sabırlar versin canım, söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum, çok üzüldüm, senağlama

badem canım allah sabır versin içim yandı bunu duyunca ya canım benim kendine iyi bak:a015:

ah badem canım ya ne diyecegimi bilmiyorum ilk msjı yeni okudum bogazım dügümlendi içim yandı gercekten canım benim ya senağlama

bademim nasılsın dıye dahı soramıyorumsenağlama
topla kendını ne olur senağlama

yazacak birşey yok aslında ama sadece desteğimizi hisset diye birşeyler karalamak istedim canım
inan ağlayarak okudum, çok zor çok acı bir tecrube yaşamışsın, allah sabır versin

Ne denir bilemiyorum,
böyle bir acının tesellisi olur mu,tabiki olmaz....
ağlayarak okudum ,inanın çok üzüldüm...
Rabbim size ve eşinize sabırlar versin...

Allahım inşallah mutludurlar yavrukuşlarım...Kendilerine doyamadan gittiler.....senağlama senağlama

bu ne kadar kötü bi olaydır ben çok ii biliorum canım acısı hiçç bitmiyo bundan dört ay önce bnde 19 haftalık oğlumu kaybetim bnmde suyum evde geldi hastaneye yetiştik ve malesef oğlumun hiç suyu kalmamıştı doktorlar doğurman lazım dediklerinde dünya başıma yıkıldı vücudum sanki buz keskisenağlamaiki gün yatım yatım hastenede bebeğim beni bırakmak istemedi suni sancı verdiler ve oğlumum doğurdum ma bakamadım yüzüne dayanamadım bakmaya cesaret edemedim didiğin gibi dikiş atılıp gerekli müdahaleler yapılsaydı oğlum yaşıcaktı o beni bırakmak hiç istemedi biliorum tutunmuştu banasenağlamaeşime sordum o yaşıomuydu die bana sölemio hala o canlımıydı doğduğunda yaşıomuydu kafayı yicem düşünmekten hemşire apar topar aldı onu bnden(senn kaç haftalıktı canım bebeklern allah sabırlar versn çok acıdır ama gelecek meleklerimiz için sabırlı olmamız lazımkndine ii davran ve çok ii bak stres yapma

içim öyle acıdı ki..
ne diyeceğimi bilemedim..
başın sağolsunn

senağlamaBir kadının başına gelebilecek en acı olay başına gelmiş.Hem de ikiz bebekler off offff hem de elli kollu,gelişmiş:çok üzgünüm:,Allah kuluna dayanamayacağı dert vermezmiş derler.Allahtan bebeklerine rahmet sana da bol sabırlar dilerim arkadaşım.

canım başın sağ olsun
inan boğazım düğüm düğüm okudum yazdıklarını
acını paylaşıyorum en derinden birden kendim ve yaşadıklarım aklıma geldi.
rabbim sana sabırlar versin diyecek söz bile yok canım

bademcim allah sabrını versin inan ilk okuduğumdaa göz yaşlarımı tutamadım ogün bütüngün içim sızladı allah kalbindeki bu sızıyı hafifletsin cnm senağlama kaç haftalıktı bebeklerin bedemim?

çok tanıdık bir acı..Allah sabır versin.diyecek ve yapacak başka bir şey yok malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…