Melek Kızım ve Melek Oğluma...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Alah sabırlar versin ,üzüldüm çok zor bi durum

daha oncede yazdım sana..:çok üzgünüm:
onlarca kelıme sarfetmek ıstıyorum durmadan susmadan ama hangısı acını hafıfletır kı..senağlama
cokk uzgunum..:çok üzgünüm:
gunlerdır aklımdan cıkmıyorsun..
yanlızca sabır dılıyorum..:Saruboceq:
Rabbım en kısa zamanda yenı melekler nasıp eylesın sana ..:Saruboceq:

Allah sabırlar versin canım.:teselli:
Kolay değil yaşadıkların. :çok üzgünüm:
Dilerim ki Rabbim en kısa zamanda yeni meleklerle bu acını hafifletsin. :Saruboceq:

biz beraberce paylaşdık duygularımızı sevinçlerimizi kaygılarımızı ama hiç istemediğimiz bi sonuçdu bu aklımıza bile getirmedik hiç ama nasip değilmiş canım o bebekler sana günlerdir aklımdasın her bebeğimi düşündüğümde sen de geliyorsun aklıma rabbim sana en kısa zamanda yeni bebişler nasip etsin inşallah

bademciğim....
:a015::a015::çok üzgünüm:

ağlayarak okudum, şimdi haberim oldu canım benim...diyecek söz bulamıyorum, canımsın, başınız sağolsun ((senağlama

Bu gün bebeklerime mezar yaptırmak için mermerci ile konuştuk...Sonra mezarın etrafına çiçekler ekecek eşim..Çiçekler içinde uyusun meleklerim...

canım yenı haberim oldu çok üzüldüm canım...Allah sana ve eşine sabır versin canım arkadaşım...onlar şimdi melek oldular.Rabbim inş bir daha yaşatmaz bunu canım...
inş en kısa zamanda Rabbim sana ve tüm isteyenlere bebek nasıp etsin arkadaşım.birşeyler yazmak çok zor inan.
ama sevgimizle desteklerimiz senınle canım....

şimdi öğrendim ve cok cok üzüldüm.
Allah sabır versin ve en başta da sana sağlık versin inş...

Allah sana ve eşine sabırlar versin
başka diyecek bişey bulamıyorum senağlamasenağlama

bademcimm....
Allah sabır versin sana ve eşine.
geçen sene 24. haftamda kaybetmiştim bebeğimi, suyumun nasıl geldiğini bile anlayamamıştım..
Allah bu acıyı tekrar yaşatmasın, sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin sana ve hepimize..

Amin canım.........

cennet annesı ellrini ayaklarını öpuyorum ve önunde saygıyla egılıyorum ::
meleklerın cennetın kapısında senı beklıyorlar canım

allahım sbaır dayanma gücü versin bademimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

allahım bu nası bişe yaa dedim kendi kendime ama bu hayat bi sınav nezaman ne olucanı bilemeyizz rabbim böyle nasip ettiyse vardır bi hayır demekten başka çaree yok ALLAHIM sabırlıklar versinn bende 5 haftalık bebegimi düürdümm o bile bana okadar agır geldiki şu anda panik atak tedavisi görüyorum canım yaa hepsi geçicek inşalalh unutmıycan ama acın dinicek yavaş yavaş ALLAHA emanet oll

kelimelerin bittiği an.....başın sağolsun canım.....

senağlamasenağlamasenağlama çok üzüldüm canım benim başın sağolsun inanıyorum ki allahım sana tekrar evlat nasip edicek çok isteyen kullarını asla geri çevirmez iki meleğinde seni bekliyor olucaklar cennette.:çok üzgünüm:

cennet cocukları anneelEini beklerlermiş cennet kapısında,nezmana anneleride ölse allaha dua edermiş nolur annemızıde al cennete yalvarırlarmiş
allah onun daha buRAya gelmESİne var dermiş ama melekLER Bz dunYADA
Doyaamdık Anemıze bızı burda ayırma
dıyceklemriş.o keremı sonsuz merhameti rahmeti sonsuz rab de kıyamazmış cennet cocukalrına ve PEKİ
dermiş hadi annenizide göndeıyorum yanınıza dermiş.inş canım bak şimdiden 2 sefaatcın var cennet
kapsnda
senın için beklıyorlar.öyle guzel bi hayat yaşakı oyle mutlu olkı oyle guzel işler yaptı meleklerinde orda gururlansınlr ve desinlerki .İŞTE O KADIN vaRYA İŞTE O BİZİM ANNEMİZ DEsiNLER GURURLA DOLAŞSINALR CENNETTE

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

onlar varsın yattıkları yerde mutlu olsunlar,rahat olsunlar yeterki....ben cehennemde yanayım................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…