Melek Kızım ve Melek Oğluma...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımsın, allah sana ve eşine sabırların en buyuğunu versin.. öyle uzuldumki söyleyecek kelime bulamıyorum.. senağlama Rabbim kimseye kaldıramayacağı yuku vermezmiş.. bezen hayır dediğimiz olayların ardından şer... Şer bildiklerimizin ardından hayır çıkıyor.. :çok üzgünüm:Rabbim en hayırlısı versin sana.. :Saruboceq:

Canım su an okadar etkilendimki göz yaslarım sel oldu gidiyor allah sabır versin sözün bittigi yer.

canım bademim ben inanıyorum meleklerimiz bizleri cennetin kapısında bekliyorlar Allaha emanetler..
tekrar başın sağolsun arkadaşım..
artık kk ye bile girme hevesim kalmadı nadiren girip bakıyorum üzüntünü paylaşıyorum canım benim...

keşke herşey bir rüya olsa bitanem benneyaptımki
hala ben de şokunu atlatamadım:1no2:
sana Allahtan bol sabır diliyorum:Saruboceq:
yavrukuşların artık bir melekler annesinin şefaatçisi melekler onlarsenağlama
başın sağolsun canımsenağlama

çok üzüldüm rabbim sabır versin.kelimeler bile anlamsız ne demeli bilmiyorum.gözyaşlarıyla okudum...

badem ben okurken kötü oldum
seni bunları yaşarken gözümde canlandıramıyorum bile:1no2:

allahım sana bu acını hafifileticek bi melek nasip eder inş
en yakın zamanda:Saruboceq:

canım yaa şu an ağlıyorum ve ne desem boş biliyorum kelimelerin yetersiz kaldığı an.....başın sağolsun....

rabbim size ve eşinize dirayet ve sabır versin inş.allah rahmet eylesin badem

senin yaşadığın psikolojik çöküntüyü ve trajik olayı hiç birimiz idrak edemeyiz çünkü bunu bizzat sen yaşadın canım. ama hissettiğin acıyı üzüntüyü azda olsa seninle paylaşabiliriz acın daha çok taze badem dilerim rabbimden yüreğinin ateşini dindirmende yardımcın olsun.
bilmiyorum bu seni ne kadar teselli eder ama ben inş yüreğine bir nebzede olsa su serper umudu ile paylaşmak istedim allah yardımcın olsun kardeşim
.

Bu mektûb, Allahü teâlânın Peygamberi, Muhammed "aleyhisselâm" tarafından, Mu'âz bin Cebele "radıyallahü teâlâ anh" yazdırılmışdır:
Allahü teâlâ sana selâmet versin!
Ona hamd ederim. Herkese iyilik ve zarar, yalnız Ondan gelir. O dilemedikce, kimse kimseye iyilik ve kötülük yapamaz.
Allahü teâlâ, sana çok sevâb versin. Sabr etmeni nasîb eylesin! Onun ni'metlerine şükr etmenizi ihsân eylesin!
Muhakkak bilmeliyiz ki, kendi varlığımız, mallarımız, servetimiz, kadınlarımız ve çocuklarımız, Allahü teâlânın, sayısız ni'metlerinden, tatlı ve fâideli ihsânlarındandır. Bu ni'metleri, bizde sonsuz kalmak için değil, emânet olarak kullanmak, sonra geri almak için vermişdir. Bunlardan, belli bir zemânda fâideleniriz. Vakti gelince, hepsini geri alacakdır.
Allahü teâlâ, ni'metlerini bize vererek sevindirdiği zemân, şükr etmemizi, vakti gelip geri alarak üzüldüğümüz zemân da, sabr etmemizi emr eyledi. Senin bu oğlun, Allahü teâlânın tatlı, fâideli ni'metlerinden idi. Geri almak için sana emânet bırakmış idi. Seni, oğlun ile fâidelendirdi. Herkesi imrendirecek şeklde sevindirdi, neş'elendirdi. Şimdi, geri alırken de, sana çok sevâb, iyilik verecek, acıyarak, doğru yolda ilerlemeni, yükselmeni ihsân edecekdir. Bu merhamete, ihsâna kavuşabilmek için sabr etmeli. Onun yapdığını hoş görmelisin! Kızar, bağırır, çağırırsan, sevâba, merhamete kavuşamazsın ve sonunda pişmân olursun. İyi bil ki, ağlamak, sızlamak, derdi belâyı geri çevirmez. Üzüntüyü dağıtmaz! Kaderde olanlar başa gelecekdir. Sabr etmek, olmuş bitmiş şeye kızmamak lâzımdır.
Allahü teâlâ, hepinize selâmet versin! Âmîn.

okurken ağlayarak okudum yazdıklarını bademcim.yaşadıklarınız ne acı ne zor...başınız sağolsun.sana ve eşine sabır versin rabbim.
inan çok üzüldüm söyleyecek başka birşey bualmıyorum.ne söylesem acını hafifletmez...
senağlama

bademcim allah sabır versin... ben bile seni tanımayan bunları yasamamıs biri olarak o kadar etkilendim ki.hergün aklımda.ne zaman yazdıklarını okusam aglıyorum..çok çok zor bir durum.anlatılamaz bir acı..allah sana ve kimseye yasatmasın bir daha böyle bir acıyı..senağlamasenağlamasenağlama

bademcım basınız sagolsun cok üzücü bir durum yasamıssınız allah sabır versın sen ızmırdenmıydın drun kımdı merak ettım bu sorumsuz dru

bademcım basınız sagolsun cok üzücü bir durum yasamıssınız allah sabır versın sen ızmırdenmıydın drun kımdı merak ettım bu sorumsuz dru

Canım aslen izmirliyim ama boluda yaşıyorum...bir değil birden fazla doktora göründüm..

bademcim canım seni temmuz annelerinde hatırlıyorum ne acıdırki aynı kaderi yaşıyoruz bir yerde.....
Her şey Allah'ın takdiri yapacak bişey yok veren Allah alan Allah.....
İlk anneliğin benim gibi yarım kalmış ama umarım 2. anneliğin ölene kadar sürer.....
Allah birini alır diğerini verir sakın ümidini kesme......
ben 2008 temmuz anne adaylarının içindeydim ve tam 35. haftamda meleğimi toprağa verdim.......
Ama Allah ölesine büyükki 2009 temmuz anneline beni ekledi
ben şuan 21 haftalık hamileğim.....
biliyorum o süreç çok zor insanın içinin yanmasının ne olduğunu o zaman anlıyosun......
ama inan yeni bi bebek herşeyi unutturmasada inan çok hafifletiyo.......
bunu kısmetse ilerde sende anlıycaksın.......
şuan 21. haftamdayım ama hiçbir şeyin garantisi yok öteki meleğimi 35. haftamda kaybettim çünkü
tedirgin diilim çünkü herşey Allah tan bebeğim ilk ana rahmine düştüğünde vadesi belliydi onun bu dünyada içeçek bir damla süt hakkı olsaydı hiç bir durum onun doğmasını engelliğemezdi........
bundada Allah a dua ediyorum onu bana bağışlasın diye.
ve senin için Yüce Allah tan bi melek diliyorum TÜM KALBİMLE.......

2 bebeğim de avuçlarıma doğdu...( .Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin arkadaşım...........AMİN.........

2 bebeğim de avuçlarıma doğdu...( .Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin arkadaşım...........AMİN.........

Allah razı olsun arkadaşım.....
Allah seninde yüzünü güldürücek imtihan dünyasında yaşıyorum hep şükret.......
Allah imtihanından alnının akıyla çıkmayı nasip etsin....

bademimmmm canımmm benimm yaaaaaa ...senağlamasenağlama

daha şimdi görüyorum kendi telaşımdan pek bakamamıştım şimdi fark ettim.

daha dün gibi hatırlıyorum bir film şeridi gibi geçti de geçmiş gözümün önünde. bademim

gör bak sen hamilesin dediğim gün nerede şimdi bu okuduklarım nerede. tarihi kontrol

ediyorum. acaba 1 nisan şakasımı yapılıyor diyorum. yada biri benimi sınıyor. ya ben

inanamadım canımın içisi. seni nasıl da iyi anlıyorum acını nasılda derinden paylaşıyorum

bilemezsin. dediğin gibi bebeklerini bu şekilde kaybetmek saqnırım en acısı. nasıl içinin

yandığını anlayabiliyorum. Rabbim sana ve değerli eşine dayanma gücü versin , sabır

versin. ve dilerim Rabbimden bir daha tekrarını yaşatmasın ve çok arandırmadan yeni

meleklerini sizlere nasip etsin bitanem.senağlamasenağlama

okurken tüylerim ürperdi,
yazdığın herşey gözümün önünden geçti,
film gibi ,
allah sabır versin size,
yaşadığın çok zor unutulacak birşey,
psikolojik destek almalısın belki de,
ilaç desteği değil , yanlış anlama,
içini doyasıya dökebilmek için,
o yasayı da taaa cehennemin dibine sallamalı
ruhsuz birileri çıkarmış belli,
atık kendileridir .
allahım sabır versin .
inşallah güzel günlere ...

Allah hepinizin meleklerinin ömrünü arttırsın inşallah..sağlıkla doğup sağlıkla yaşasınlar...

AMİN İNŞALLAH...!!!

canım benim ne denirki Allah sabır versin, yaşayıp yaşayacağın en büyük acı bu olsun ve seni eşine ailene ve doğacak bebişlerine bağışlasın. meleklerinde cennetteki şeffaatçilerin olsun, Allah onların ömürlerini yeni doğacak bebişlerine versin.
bademcim sanada birşey olabilirdi o zaman eşinin ailenin hali ne olurdu herşeye rağmen şükretmek lazım, çok şükürki sen iyisin ve tekrar hamile kalabilecek durumdasın, inşallah kendini en kısa zamanda toprlarsın canım başın sağolsun ve büyük geçmiş olsun...

Inan aglayarak okudum, çok üzgünüm Allah cennette bulustursun insallah sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…