Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canim navinin trde kacliradan basliyo fiyatlari ucuzmu ki????? pahali demi :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

canım burda vergıler cok pahalı oluyor canım yaa
bızımkının burdakı fıyatı 750 1500 arasıydı bız abdden 240$ getırtık
hatta arkadası araba hedıyesı olsun dıye parasını almadı bıze hedıye ettı.
turkıyeye gırerken vergılerden cok artıyor fıyatı yaa 2 katına cıkarıyor fıyatları

böyle canınız sıkılmıyomu sizin doğrudan adrese gidince
bizde yok o dediğinizden ama arada yanlış yola sapıp değişik yerler görüyoz daha eğlenceli oluyo.....:roflol::roflol:

bencede çok iyi bir sistemmiş
eşim belki biliyodurda canım burda hiç gerek ki öyle bişeye
nede olsa buraları avcumuzun içi gibi biliyoruz ama başka bir şehire gezmeye gitmek istediğimizde iyi işe yarar diye düşünüyorumyerimseniben

aslında şehirdışı gezmelerinde iyi işe yarar diye düşünüyorum ben
sürekli arabayı durdurup başkalarına adres sormaktan iyidir demikaydirigubbakcemile3

tabiki canim onun icin icad etmisler kimseleri rahatsiz etmeyin diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sürekli arabayı durdurup başkalarına adres sormaktan iyidir demikaydirigubbakcemile3

aynen oyle canım valla hem kımseye adres sormuyorsun hemde oyle kısa kestırme yoldan goturuyor rahatlıkla gıdıyorsun
bız burdura gıderken allahım dıyorum nasıl yol ınsan yok araba yok sakın kımsenın gecmedıgı guzergahtan goturdu bızı cok rahat yollardı hemde

bizde yok o dediğinizden ama arada yanlış yola sapıp değişik yerler görüyoz daha eğlenceli oluyo.....:roflol::roflol:
bak bu da doğru şevvalcim:roflol::roflol:
yolu yhönü bulmayalım daha çok gezelim demi:roflol:
tabiki canim onun icin icad etmisler kimseleri rahatsiz etmeyin diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bende öyle düşünüyorum:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:

hmmm canim burda cogu zaman ucuzluyo ama biz gerekmiyo diye almiyoruz
aslinda istiyoruzda isimize gelmiyo almak burda 100€ ya falan düsüyo
ama alinca illaki marka diyorsaniz biraz daha pahaliya geliyo ama ne geregi varki markanin

canim navinin trde kacliradan basliyo fiyatlari ucuzmu ki????? pahali demi :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

bizimkini eşim 1000 ytlye aldı burdan canım yurt dışında daha ucuz sanırım .

öyle tabi biz çok kullanmıyoruz
aslında çokta gerekli değil
genelde torpidoda duruyor ŞenizŞeniz

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
superdı yaaaaaaaaaaa
seker molalarına karısmıyor anam ama yanlıs yola gırersen yırtınıyo yenıden hesaplanıyor dıye:roflol::roflol::roflol:
sıtedıgın yanlıs yola gır hedefe cıkan yolu buluyor:roflol::roflol::roflol::roflol:
o bıraz sınır bozuyor sanane beklı kaybolasım var demı ama:roflol::roflol::roflol::roflol:

sehır dısı ıcın cok gereklı evet bız ankara ıcındede kullanıyoruz alıskanlık oldu kontagı cevırmek gıbı bısey oldu bızım ıcın:roflol::roflol::roflol:
ama en yakın eczane benzınlık hastane ne aklına gelırse yazıyorsun dırek goturuyor acıl durumlarda da cok kullanıslı

allah razı olsun valla
hep dıyorum elın gavuru neler yapıyor dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah razı olsun valla ne dıyım

oooooo cok pahali ya evet canim burda ucuza bulabiliyorsun marketlere yada elektronik esya satailan yerlerden reklamlari geliyo ucuzladigini görüyoruz markasi ne canim sizin navinin

oooooo cok pahali ya evet canim burda ucuza bulabiliyorsun marketlere yada elektronik esya satailan yerlerden reklamlari geliyo ucuzladigini görüyoruz markasi ne canim sizin navinin

varya hiç bakmadım
bizdede eşim ilgilenir o işlerle :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

delüüüüüüüüüü seni benzinligidemi yaziyon kiz kac yildir orda delmisin bilmiyonmu hangisi yakin diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

demek kaybolmak istediğimizde yırtınıyo ha:roflol::roflol::roflol:
yani gönlümüzce kaybolamıyoruzkaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben geldim.
toplantım bitti ve şimdi inanılmaz başım ağrıyor.
sizler neler yaptınız bakalım.

neler yapmadıkki
rosemlerde deprem olmuş:jeyyar::jeyyar: onu teselli ettik
minik ıssız adamı seyretmişŞeniz film hakkında görüşlerini aldık
nunuk kaybolmuş onu bulup getirdik navigasyon cihazıylaaa
kısaca böyleeee

hmmm canim burda cogu zaman ucuzluyo ama biz gerekmiyo diye almiyoruz
aslinda istiyoruzda isimize gelmiyo almak burda 100€ ya falan düsüyo
ama alinca illaki marka diyorsaniz biraz daha pahaliya geliyo ama ne geregi varki markanin

model ve markasına gore daha genıs kapsamlı ıcerıklerı var canım onun ıcın tercıh edıyoruz
sureklı alınan bısey degıl bır kere alıyorsun yıllarca kullanıyorsun ıyı kalıtelı olmasında fayda var dıyoruz
zaten benımkının hıc ucuda bır ılerı teknolojıye elı gıtmezkı anam
hep en sonu en yenı cıkanı abdden tasıdıklarmızdan bıktım artık:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet canım daha ucuzmus arkadasından arastırtı getırttı baya fark var fıyatlar arasında

selam kızlar ben geldim.
toplantım bitti ve şimdi inanılmaz başım ağrıyor.
sizler neler yaptınız bakalım.

hosgeldın canım benım
ohh hadı gozun aydın seker gel sende otur bıraz soluklan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…