- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.841
canim navinin trde kacliradan basliyo fiyatlari ucuzmu ki????? pahali demi :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
valla bende arabayı alınca kocamda gordum yafrum benımkı accık teknolojık adamdırda:roflol::roflol::roflol:
abdden getırttı turkıyede pahalı dıye
ama super bır alet sekercıgım esın meraklıysa teknolojıye alın derım
ıstedıgım sehır yer farketmıyor adresı gırıyorsun senı dırek gıdecegın yerın onune goturup hedefınıze ulastınız dıyor
bız ankarada evın onunden adresı yazdık ta 5 saatlık yola burdura arkadasımın evın onunde ındırdı
bız cok memnunuz valla
valla bende arabayı alınca kocamda gordum yafrum benımkı accık teknolojık adamdırda:roflol::roflol::roflol:
abdden getırttı turkıyede pahalı dıye
ama super bır alet sekercıgım esın meraklıysa teknolojıye alın derım
ıstedıgım sehır yer farketmıyor adresı gırıyorsun senı dırek gıdecegın yerın onune goturup hedefınıze ulastınız dıyor
bız ankarada evın onunden adresı yazdık ta 5 saatlık yola burdura arkadasımın evın onunde ındırdı
bız cok memnunuz valla
aslında şehirdışı gezmelerinde iyi işe yarar diye düşünüyorum ben
sürekli arabayı durdurup başkalarına adres sormaktan iyidir demikaydirigubbakcemile3
sürekli arabayı durdurup başkalarına adres sormaktan iyidir demikaydirigubbakcemile3
bak bu da doğru şevvalcim:roflol::roflol:böyle canınız sıkılmıyomu sizin doğrudan adrese gidince
bizde yok o dediğinizden ama arada yanlış yola sapıp değişik yerler görüyoz daha eğlenceli oluyo.....:roflol::roflol:
bende öyle düşünüyorum:roflol::roflol::roflol:tabiki canim onun icin icad etmisler kimseleri rahatsiz etmeyin diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım burda vergıler cok pahalı oluyor canım yaa
bızımkının burdakı fıyatı 750 1500 arasıydı bız abdden 240$ getırtık
hatta arkadası araba hedıyesı olsun dıye parasını almadı bıze hedıye ettı.
turkıyeye gırerken vergılerden cok artıyor fıyatı yaa 2 katına cıkarıyor fıyatları
canim navinin trde kacliradan basliyo fiyatlari ucuzmu ki????? pahali demi :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
böyle canınız sıkılmıyomu sizin doğrudan adrese gidince
bizde yok o dediğinizden ama arada yanlış yola sapıp değişik yerler görüyoz daha eğlenceli oluyo.....:roflol::roflol:
bencede çok iyi bir sistemmiş
eşim belki biliyodurda canım burda hiç gerek ki öyle bişeye
nede olsa buraları avcumuzun içi gibi biliyoruz ama başka bir şehire gezmeye gitmek istediğimizde iyi işe yarar diye düşünüyorumyerimseniben
tabiki canim onun icin icad etmisler kimseleri rahatsiz etmeyin diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bizimkini eşim 1000 ytlye aldı burdan canım yurt dışında daha ucuz sanırım .
öyle tabi biz çok kullanmıyoruz
aslında çokta gerekli değil
genelde torpidoda duruyor ŞenizŞeniz
oooooo cok pahali ya evet canim burda ucuza bulabiliyorsun marketlere yada elektronik esya satailan yerlerden reklamlari geliyo ucuzladigini görüyoruz markasi ne canim sizin navinin
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
superdı yaaaaaaaaaaa
seker molalarına karısmıyor anam ama yanlıs yola gırersen yırtınıyo yenıden hesaplanıyor dıye:roflol::roflol::roflol:
sıtedıgın yanlıs yola gır hedefe cıkan yolu buluyor:roflol::roflol::roflol::roflol:
o bıraz sınır bozuyor sanane beklı kaybolasım var demı ama:roflol::roflol::roflol::roflol:
sehır dısı ıcın cok gereklı evet bız ankara ıcındede kullanıyoruz alıskanlık oldu kontagı cevırmek gıbı bısey oldu bızım ıcın:roflol::roflol::roflol:
ama en yakın eczane benzınlık hastane ne aklına gelırse yazıyorsun dırek goturuyor acıl durumlarda da cok kullanıslı
allah razı olsun valla
hep dıyorum elın gavuru neler yapıyor dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah razı olsun valla ne dıyım
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
superdı yaaaaaaaaaaa
seker molalarına karısmıyor anam ama yanlıs yola gırersen yırtınıyo yenıden hesaplanıyor dıye:roflol::roflol::roflol:
sıtedıgın yanlıs yola gır hedefe cıkan yolu buluyor:roflol::roflol::roflol::roflol:
o bıraz sınır bozuyor sanane beklı kaybolasım var demı ama:roflol::roflol::roflol::roflol:
sehır dısı ıcın cok gereklı evet bız ankara ıcındede kullanıyoruz alıskanlık oldu kontagı cevırmek gıbı bısey oldu bızım ıcın:roflol::roflol::roflol:
ama en yakın eczane benzınlık hastane ne aklına gelırse yazıyorsun dırek goturuyor acıl durumlarda da cok kullanıslı
selam kızlar ben geldim.
toplantım bitti ve şimdi inanılmaz başım ağrıyor.
sizler neler yaptınız bakalım.
hmmm canim burda cogu zaman ucuzluyo ama biz gerekmiyo diye almiyoruz
aslinda istiyoruzda isimize gelmiyo almak burda 100€ ya falan düsüyo
ama alinca illaki marka diyorsaniz biraz daha pahaliya geliyo ama ne geregi varki markanin
bizimkini eşim 1000 ytlye aldı burdan canım yurt dışında daha ucuz sanırım .
öyle tabi biz çok kullanmıyoruz
aslında çokta gerekli değil
genelde torpidoda duruyor ŞenizŞeniz
selam kızlar ben geldim.
toplantım bitti ve şimdi inanılmaz başım ağrıyor.
sizler neler yaptınız bakalım.
varya hiç bakmadım
bizdede eşim ilgilenir o işlerle :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
varya hiç bakmadım
bizdede eşim ilgilenir o işlerle :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?