- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.421
selam canim nasilsin iyi calismalar sana
ya su avatarini degistirsen cok iyi olacak ya
taniyamiyorum seni kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
iyi akşamlar şekerlerrr
hmm kimse kalmamış bende şimdi geldim eve sizlere bakayım dedim ama pek sakin topiğimizzz
evet minikcim bende tanımıyorum seni bu avatarla sanki başkasıymışsın gibi geliyorkaydirigubbakcemile2
selam canim nasilsin iyi calismalar sana
ya su avatarini degistirsen cok iyi olacak ya
taniyamiyorum seni kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
evet minikcim bende tanımıyorum seni bu avatarla sanki başkasıymışsın gibi geliyorkaydirigubbakcemile2
bende onu diyorum ya her girdigimde kimseler olmuyo nerelere kayboluyolarsa hele minik hec yok pcde kapaliklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
ay bagırmayın kıslar yaaaaa
bende bayılmıyom o salak bakıslu karuya sekerler ama avatarımı degıstıremıyorum sureklı hata verıyor kknın avatarı dısında hıc bıseyı kabul etmıyor nedendır bılmıyorum
su arada hıc ugrasacak vaktım yok kaldım oylece sormayın sekerlerrrrrrr
kıs anam mınıgı mazur gor su ayın sonuna kadar bebekım yaaaa
ınan sabah 8de kalkıyorum kızlarla kahvaltı ev topla dısarı cıkar gel kızları yedır yatır ders yap kalksınlar dısarı aksam 7de eve gel yemek ye topla kızları yatır sımdı esımle kahvelerı ıctık ben ders bası oda pcsınde canım gece 12 1 e kadarda ders yapıyorum
pc acık canım ama msn cevrım dısı duruyor yoksa yazanlara cevap verecem dıye ders yapamıyorum
gelecegın kaymakamına engel olmayın anam ıdare edın accuk benıııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
soz bu gunlerın hatrına okumama ızın verdınız dıye kaymakam olunca hepınızın ısını gorecem:roflol::roflol::roflol::roflol:
tabı melekler benden once olmazsa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım benım
hepınızı cok sevıyor ve opuyorum gorusmek uzere ınsaallah yafrularrrrrrrrr
meleklerımıde kucak dolusuŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
kızlar hadiseye hazır olun minigim ya ne uyuması ne dersi kalk kız..........
kmse kalmamışş
sanırım
bnmde eşim nöbetçi
yanlızız kızımlaaaa
sen evde durmuyon anlasilan bende alamancayi bir ögrenem bende okula devam edecem insallah canim düsünüyorum ama vazcaymazsam :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: öffffffffffff bunaldim ya özledim sohpetlerimizi yaaaa offfff offffff kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı ben 2010 un subatina kadar böyleyim -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
neyse bende cikiyorum iyi aksamlar herkeslere
kızlar iyi geceler pcnin üzstüne dütüm bugün
giremezsem merak etmeyin
pc nin fanı bozulmuş 3 dk girebiliyorum
hepininzi öptüm
valla seker ben olmusum hadıse hıc bıseyde gozum yok
ıyı seyırler sana yafrummmmmmmmmm
ben buralardayım canım ama ders basındayımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sıze ıyı geceler analı kızlı canım
allah rahatlık versın
naparsın sekercıgım kızlar havalar ısındı dısarı ıstıyor haklarıda
onları cıkar gel eve kostur cok yogunum anlayacagın
heee heee sen yıne ıyıymıssın yafrum 2010 subata ne kaldı.benım 2015den once rahat yuzu gorecegım yok boyle gıdersesenağlamasenağlama
okuluna devam et sekercıgım sende olsun tatlı telas bunlar sonra bakıp bıseyler basarmanın mutlulugu yetıyor ınsana hem kendınıde gelıstırmıs olursun
bak cadı yarın okula baslasın eksık kalıcaz bu cadıların yanında
ıyı geceler canım benım sanada gorusmek uzere ınsaallah
ulen belaparatonerı bır kerede rahat dur be karuuuuuuuuuuklava: klava: klava: klava:
zavallı elektronıklerın nedır cektıgı senın elınden:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada sekerler kardescıgım gelmıs evıneehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
darısı ınsaallah tum askerlerımızın basınaaaa
herkese ıyı geceler sekerlerrrrrrrrr
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?