Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aaaaaaa kimseler yok ya offfffffffffffffff girmek istemiyor artik canim ben gelince kimseler olmuyo cinki hadi gelin artikin

selam kızlar yarın misafirlerim gelicek o yüzden bugün temizlik yaptım,yarın giremem büyük ihtimalle...kimseler kalmamış burda da...öpüyorum hepinizi...

evet minikcim bende tanımıyorum seni bu avatarla sanki başkasıymışsın gibi geliyorkaydirigubbakcemile2

iyi akşamlar şekerlerrr
hmm kimse kalmamış bende şimdi geldim eve sizlere bakayım dedim ama pek sakin topiğimizzz

evet minikcim bende tanımıyorum seni bu avatarla sanki başkasıymışsın gibi geliyorkaydirigubbakcemile2

bende onu diyorum ya her girdigimde kimseler olmuyo nerelere kayboluyolarsa hele minik hec yok pcde kapali klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:

bende temizlik yaptım bugun sonrada komşular piknik için çagırdılar komşumun bi tanesi çok güsel kısır yapıyo kısır yapmış parka gittik...park sezonu açıldı bizim sitede ayy nasıl ayrılcam ya burdan....

ay bagırmayın kıslar yaaaaa
bende bayılmıyom o salak bakıslu karuya sekerler ama avatarımı degıstıremıyorum sureklı hata verıyor kknın avatarı dısında hıc bıseyı kabul etmıyor nedendır bılmıyorum
su arada hıc ugrasacak vaktım yok kaldım oylece sormayın sekerlerrrrrrr

bende onu diyorum ya her girdigimde kimseler olmuyo nerelere kayboluyolarsa hele minik hec yok pcde kapali klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:

kıs anam mınıgı mazur gor su ayın sonuna kadar bebekım yaaaa
ınan sabah 8de kalkıyorum kızlarla kahvaltı ev topla dısarı cıkar gel kızları yedır yatır ders yap kalksınlar dısarı aksam 7de eve gel yemek ye topla kızları yatır sımdı esımle kahvelerı ıctık ben ders bası oda pcsınde canım gece 12 1 e kadarda ders yapıyorum
pc acık canım ama msn cevrım dısı duruyor yoksa yazanlara cevap verecem dıye ders yapamıyorum
gelecegın kaymakamına engel olmayın anam ıdare edın accuk benıııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
soz bu gunlerın hatrına okumama ızın verdınız dıye kaymakam olunca hepınızın ısını gorecem:roflol::roflol::roflol::roflol:
tabı melekler benden once olmazsa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım benım
hepınızı cok sevıyor ve opuyorum gorusmek uzere ınsaallah yafrularrrrrrrrr
meleklerımıde kucak dolusuŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

sen evde durmuyon anlasilan bende alamancayi bir ögrenem bende okula devam edecem insallah canim düsünüyorum ama vazcaymazsam :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: öffffffffffff bunaldim ya özledim sohpetlerimizi yaaaa offfff offffff kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı ben 2010 un subatina kadar böyleyim -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

kızlar iyi geceler pcnin üzstüne dütüm bugün
giremezsem merak etmeyin
pc nin fanı bozulmuş 3 dk girebiliyorum
hepininzi öptüm

kızlar hadiseye hazır olun minigim ya ne uyuması ne dersi kalk kız..........

valla seker ben olmusum hadıse hıc bıseyde gozum yok
ıyı seyırler sana yafrummmmmmmmmm

kmse kalmamışş
sanırım
bnmde eşim nöbetçi
yanlızız kızımlaaaa

ben buralardayım canım ama ders basındayımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sıze ıyı geceler analı kızlı canım
allah rahatlık versın

naparsın sekercıgım kızlar havalar ısındı dısarı ıstıyor haklarıda
onları cıkar gel eve kostur cok yogunum anlayacagın
heee heee sen yıne ıyıymıssın yafrum 2010 subata ne kaldı.benım 2015den once rahat yuzu gorecegım yok boyle gıdersesenağlamasenağlama
okuluna devam et sekercıgım sende olsun tatlı telas bunlar sonra bakıp bıseyler basarmanın mutlulugu yetıyor ınsana hem kendınıde gelıstırmıs olursun
bak cadı yarın okula baslasın eksık kalıcaz bu cadıların yanında

neyse bende cikiyorum iyi aksamlar herkeslere

ıyı geceler canım benım sanada gorusmek uzere ınsaallah

kızlar iyi geceler pcnin üzstüne dütüm bugün
giremezsem merak etmeyin
pc nin fanı bozulmuş 3 dk girebiliyorum
hepininzi öptüm

ulen belaparatonerı bır kerede rahat dur be karuuuuuuuuuuklava:klava:klava:klava:
zavallı elektronıklerın nedır cektıgı senın elınden:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada sekerler kardescıgım gelmıs evıneehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
darısı ınsaallah tum askerlerımızın basınaaaa
herkese ıyı geceler sekerlerrrrrrrrr
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

sorma canım bu sıralar pek iyi değilim
abim 2 haftadır bende
ne yapayım işte belayı çekiyorum işte :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tüm melek annelerine günaydınlar:teytey:
Ben gec bile kaldıgımı düsünürken kimsecikler gelmemiş:sm_confused:
Uyanın artık uykucular:mymeka::teselli:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın bitanem
ben geldim aslında erken gelecektım gamze hasta cnm çok kusuyo ve ateşi var
şimdi uyuyo uyansı dr gideceğiz ya offfff

hepinize mutlu bir gün diliyorum

biz gene hastane gidiyoz arkadaşlar
şimdide kızım çok ateşi ve kusuyo
gece hiç uyumadı şimdi ateşi düştü biraz uysun
dedim kalkınca gideceğiz .senağlamasenağlamasenağlama
hepiniz ve meleklerinizi öpyorum
..............................görüşmek üzere.....a.s.a.s.a.s.
:teselli::teselli:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…