Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tamam öleyse bende senü öpemŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

canım kardeşim askerden geliyor anladığım kadarıyla hayatım.ne güzel bitirmiş.allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin canım.
öbür kardeşinede hayırlı teskereler dilerim canım.inşallah oda en kısa zamanda bitirir.

canım benim.evet ya çalış çalış nereye kadar.hep aynı şeyler.iş hiç bitmiyorki.
ne kadar yaparsan o kadar gerisi geliyor.
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ha ha hayyyy hayatım gidecek hiç kimsesi yokk kii ellerimde oo benim biyere kaçamaz zavallımın sadece ablası var almanyada birde burada abisi var onlada arası pek iyi değill

minikimmm gözün aydın hayatım askerde olanların hepsini allah ailellerine kavuştursun inşallahhh..benim yiğenimide bize kavuşturdu çok şükür.Bosnada yaptı bizimki nato askeri olarak birde resmini çekip bosnada sokaklara yapıştırmışlar çok gurur duyduk.

allah yardımcımız olsun canım ya işimiz var bu cadılarla,kolay glesin canım öptüm meleklerinle seniŞenizŞenizŞeniz
atmadım şekercimm,biz büyükler ayrı odalardaydık bizi aralarına almadı küçük cadılar kendi aralarında eğleneceklermiş:roflol::roflol::roflol::roflol:biz onlara servis yapan garson konumunda kaldık anlayacağın:roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlar
miniğim hayırdır yafrim nazarmı değdi benim kuşuma
kamile varya sabah sabah hiç güleceğim yoktu .
allahta seni güldürsün neyse kızlar hepinizi öpüyorum .ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

rosemmmcim bu daha da tehlikeli ama ya yeni gidecek birilerini bulursa allah korunsun dikkatli olmak şekercim öyle ikiye bir korkutmasengözlerimebaksanab
günaydın kızlar
günaydın canımmŞeniz

günaydınn canımŞenizŞeniz
aminnn:Saruboceq:hepimizi güldürsün canımm
ne yaparsın zamane gençleri idare etcez artık:roflol::roflol:

yok be kamilemm

kız benim gibi hatunu bırakıp nasıl gidecekkkk ooooo mümkünatıı yokkkk aşık aşıkkkkk :asigim::asigim:

yeni gelen arkadaşlar herkese bool boooll öpücüklerr
benim toprakta yok ortalarda bu gün:1no2: (roşum)

kızlafa daldım saat kaç oldu gene rapor mapor çıkaramadım daha acık musade bana:roflol:

güle güle git canım......

günaydın canımmŞenizŞeniz

iyi yolculuklar bol bol hasret giderip gelin canımm,hayırlı yolculuklar şekercimm:1hug:

rüyacım inş isteğin gibi olur canım:1hug:
saol canım inşallah..................
canım benim geçmiş olsun.....kardeşin içinde sevindim canım allah kavuştursun bak bitti bile..........

saol canım tşk ederim...........
günaydın kızlar..............

günaaydıın güzeller,
gününüz dünden güzel geçsin,
anladıım kadarınla miniğimiz hasta ona geçmş olsun diyim,askerlerine hayırlı teskereler,
pek dikkatli okuyamadım,kimler nederler bilmiyorum,
kamilecem kızlarının marifetini yazmışın aah ah yarama parnak bastın keşki öle kalsalar,
bide ergen anası olunca görüceniz o melekler nasıl da evrim geçiriyo,
toprağım neden dünden beri durumun KEDERLİ bidanem ,
hepçinize öpçük yolluyom burdan Şeniz

günaydın canımŞenizhayırdır niye kederlisin:uhm:
benim ikiside birden girecek erğenliğe allah yardımcımız olsun inş:Saruboceq: hepimizin

günaydın canımŞenizhayırdır niye kederlisin:uhm:
benim ikiside birden girecek erğenliğe allah yardımcımız olsun inş:Saruboceq: hepimizin

kederli olan ben değilim tatlım 1907 vaaya ona sordumdu,
ya kıslar şaka maka şimdiki çocukların ergenliğide bi alem,allah herkeslerin yardımcısı olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…