- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.381
aa şekerim özledim dedimyaa bu kuru bir selamdan çoookk daha fazlası bencee.Sen lahanam bebeğim sin yaaa ben yoğunum bu aralar hayatım öle eskisi gibi katılamıyorum acık idare edin beni 5 ay kadar:roflol:
gel benseni şöle bir kucaklıyım bakemmmmmmacıkta öpemmmŞenizŞeniz
evet işte bennn geri döndümmmm allahıma çokk şükür kızlar bu günde işim var ama yok artık dayanamıycam buradayımm aa ne bu be yap yep peşi geliyoo iş bitermi yaa:jeyyar:
ebrummmmmŞeniz
kamilem nasıl geçti dün doğum günü attınmı göbecikleri anlat bakalımm:dance::dance:
canım kardeşim askerden geliyor anladığım kadarıyla hayatım.ne güzel bitirmiş.allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin canım.kamılece gul kubra betul lahanabebegım canlarım benım tesekkur edıyorum sagolun allah razı olsun sekerlerrrrr
kardesım ıcın guzel dılekler sunan herkese tesekkur edıyorum canlarım benım
betul bebegım uzun donem yaptı canım.tecıl ettırmeden dırek gıttı 20sınde:))
hayırlısıyla bugunde aksama gelecek
bır askerım daha var o ızınde su an hazıranda gerı gıdecek hayırlısıyla bakalım
senınde kardescıgıne sımdıden hayırlı teskereler olsun ınsaallah
opuyorum sızlerı canlarım benım
ara ara bakınırım ıslerı halledeyımde
aa şekerim özledim dedimyaa bu kuru bir selamdan çoookk daha fazlası bencee.Sen lahanam bebeğim sin yaaa ben yoğunum bu aralar hayatım öle eskisi gibi katılamıyorum acık idare edin beni 5 ay kadar:roflol:
evet işte bennn geri döndümmmm allahıma çokk şükür kızlar bu günde işim var ama yok artık dayanamıycam buradayımm aa ne bu be yap yep peşi geliyoo iş bitermi yaa:jeyyar:
ebrummmmmŞeniz
kamilem nasıl geçti dün doğum günü attınmı göbecikleri anlat bakalımm:dance::dance:
günaydın canımŞeniz
sorma canım az kaldı adımın çıkmasına belki de çıkmıştır kim bilirr-tatlicadiarzu-
sen nasıl korkuttun öyle enişteyi bak öyle korkutmaya kalmaz kocaları bak annesine kaçar sonrakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mihribancığım kaçamz canım,bence eniştem o günün kırgınlığını affettirmek için anne hasretini dindirmeyi düşünmüştür kesinkaydirigubbakcemile3 sewali bende merak ediyorum canım
iyiyim canım sen nasılsına.s.
kamılece gul kubra betul lahanabebegım canlarım benım tesekkur edıyorum sagolun allah razı olsun sekerlerrrrr
kardesım ıcın guzel dılekler sunan herkese tesekkur edıyorum canlarım benım
betul bebegım uzun donem yaptı canım.tecıl ettırmeden dırek gıttı 20sınde:))
hayırlısıyla bugunde aksama gelecek
bır askerım daha var o ızınde su an hazıranda gerı gıdecek hayırlısıyla bakalım
senınde kardescıgıne sımdıden hayırlı teskereler olsun ınsaallah
opuyorum sızlerı canlarım benım
ara ara bakınırım ıslerı halledeyımde
günaydın kızlar
kamılecem seker allah yardımcın olsun bu kızceler ne boyle sekerrrrrr
masaallah
benımkıde bazen sıkayet edıyorlar kendı kendıne soylenerek:))
ogretmenlerı olsun bakalım benım basıma ne gelecek:)))
optum yafrum o meleklerımıııııı ve senı bebegım
atmadım şekercimm,biz büyükler ayrı odalardaydık bizi aralarına almadı küçük cadılar kendi aralarında eğleneceklermiş:roflol::roflol::roflol::roflol:biz onlara servis yapan garson konumunda kaldık anlayacağın:roflol::roflol::roflol:aa şekerim özledim dedimyaa bu kuru bir selamdan çoookk daha fazlası bencee.Sen lahanam bebeğim sin yaaa ben yoğunum bu aralar hayatım öle eskisi gibi katılamıyorum acık idare edin beni 5 ay kadar:roflol:
ebrummmmmŞeniz
rosemmmcim bu daha da tehlikeli ama ya yeni gidecek birilerini bulursa allah korunsun dikkatli olmak şekercim öyle ikiye bir korkutmasengözlerimebaksanabha ha hayyyy hayatım gidecek hiç kimsesi yokk kii ellerimde oo benim biyere kaçamaz zavallımın sadece ablası var almanyada birde burada abisi var onlada arası pek iyi değill
[/B]minikimmm gözün aydın hayatım askerde olanların hepsini allah ailellerine kavuştursun inşallahhh..benim yiğenimide bize kavuşturdu çok şükür.Bosnada yaptı bizimki nato askeri olarak birde resmini çekip bosnada sokaklara yapıştırmışlar çok gurur duyduk.
günaydın canımmŞenizgünaydın kızlar
günaydınn canımŞenizŞenizgünaydın kızlar
miniğim hayırdır yafrim nazarmı değdi benim kuşuma
kamile varya sabah sabah hiç güleceğim yoktu .
allahta seni güldürsün neyse kızlar hepinizi öpüyorum .ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydınn canımŞenizŞeniz
aminnn:Saruboceq:hepimizi güldürsün canımm
ne yaparsın zamane gençleri idare etcez artık:roflol::roflol:
GÜnaydın kızlarr :)
güle güle git canım......hanımlar 1 hafta kadar ben yokum.yarın annemin yanına gidiyorum kızlarımla.
hem annaannelerini özlemişler hasret giderirler hemde biraz değişiklik olur kızlara.kaç aydır annemle görüşemiyorduk.o yüzden bende kızlarda çok mutluyuz:1hug::teytey:
yarın belki fırsat bulup giremem diye geceden haber veriyim dedim
hepinizi kocaman öpüyoruma.s.a.s.a.s.
iyi geceler canlarım
ruyacım allah gönlünüze göre versin,inşallah olur da,sizde hasretlikten kurtulursunuz.:1hug:
saol canım amin.............
hayırlı yolculuklar canım.bol bol hasret giderin.hem sizede değişiklik olur.sanada kızlarada iyi gelecektir.bende çok çok öptüm canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol canım inşallah..................günaydın canımmŞenizŞeniz
iyi yolculuklar bol bol hasret giderip gelin canımm,hayırlı yolculuklar şekercimm:1hug:
rüyacım inş isteğin gibi olur canım:1hug:
canım benim geçmiş olsun.....kardeşin içinde sevindim canım allah kavuştursun bak bitti bile..........gunaydınlar dılıyorum canlarım benım
sayfaların hıc bırını okuyamadım herkesler ıyıdır ınsaallah
gunlerdır uzerımde bır kırgınlık vardı.gece boyunca terledım dus aldım defalarca terledım bıraz daha ıyıyım sımdı ama bogazlarım sıs ve acıyor.
ama gunun en guzel haberını sızlerle paylasayım canlarım benımmm bugun kardescıgımın askerlıgı bıttı allahın ıznıyle ve aksam evıne gelıyorr
cok sukur rabbıme:coookkkkkk mutluyum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sımdılık kacıyorum canlarım benım bır suru camasır yıkanacak kahvaltı sonrası ıslerım var bıraz
gorusmek uzere sımdılık byeeee
herkesler ıyıdır ınsaallah hepınızı cok cok opuyorum
meleklerımı ve sızlerı cok sevıyorum
mınık gözün aydın
ay cnm sabah sabah güleceğim yok tu bak sen cadılara :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız anm bu zamane çocukları çok fena ya vallahı şok oldum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ay çok yaşayın emi
eh annesi sende çok otrma bak yarın ne derler bilmemem yerimsenibena.s:sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cnm yolun açik olsun bitanem çok özletme kendini blımm öpyorum
günaydın efendim hayrlı sabahlar
nasılsınız bugün kızlqar nasıl öpyorum bitanem
rüyacım cnm allah hayrlısı neyse onu nasıp etsin
inşallah olur bitanem:Saruboceq::Saruboceq: öptüm
günaydın canımŞenizhayırdır niye kederlisin:uhm:
günaaydıın güzeller,
gününüz dünden güzel geçsin,
anladıım kadarınla miniğimiz hasta ona geçmş olsun diyim,askerlerine hayırlı teskereler,
pek dikkatli okuyamadım,kimler nederler bilmiyorum,
kamilecem kızlarının marifetini yazmışın aah ah yarama parnak bastın keşki öle kalsalar,
bide ergen anası olunca görüceniz o melekler nasıl da evrim geçiriyo,
toprağım neden dünden beri durumun KEDERLİ bidanem ,
hepçinize öpçük yolluyom burdan Şeniz
günaydın canımŞenizhayırdır niye kederlisin:uhm:
benim ikiside birden girecek erğenliğe allah yardımcımız olsun inş:Saruboceq: hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?