Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selammmmmmmmmmmm hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay nasılsınız bu gün gününüz güzelmi...benim kızım bu gün yanıma havada çok güzel beraber çalışıyoruzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

aaa ne güzell ne güzelllll işlerin kolaylıkla biter bu gün artık..
sen ne iş yaparsın toprağım nerdesin bigada

aaa ne güzell ne güzelllll işlerin kolaylıkla biter bu gün artık..
sen ne iş yaparsın toprağım nerdesin bigada

Canım streslimisin sen bu gün yine....ben dershande çalışıyorum canım...kızımda beraber bu gün dershanenin altınaı üstüne getiricezzzzzzzzzz delikafadulden delikafadulden delikafadulden

merhaba hanımlar:teytey::teytey:
Cocuklar tepemde izin vermiyolar yazmama
oyun oynayacaklarmıs
Neyse vereyim pc yi yoksa dayak yiyecemklava:klava:klava::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Herkese kolay gelsin:1hug:

Canım streslimisin sen bu gün yine....ben dershande çalışıyorum canım...kızımda beraber bu gün dershanenin altınaı üstüne getiricezzzzzzzzzz delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ohh ohhhh ne güzelll... benim için acık mıncıkla o güzel meleği annesikaydirigubbakcemile3
yok dün stresliydim bu gün iyiyim yaa çok şükür..alkisalkisalkis
ne dersanesi hayatım direksiyonmu öss mii

ohh ohhhh ne güzelll... benim için acık mıncıkla o güzel meleği annesikaydirigubbakcemile3
yok dün stresliydim bu gün iyiyim yaa çok şükür..alkisalkisalkis
ne dersanesi hayatım direksiyonmu öss mii

ay mıncıklarım canım..şimdi öğretmenlere düm tek tek şarkısında dans ediyor kantinde.....kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
öss ve sbs dershanesi canım....bir sürü öğrenciyle uğraşıyoruz ...burda......arada birde böyle benim ufaklık geliyor.. tam oluyor...durup durup çişi geliyor...burda öss öğrencilerinden birine aşık olduuuuuuuuuuuu:sm_cool:

ben geldım herkesler gıtmısler
kızlarla dısarı cıktık oynadık ıslerım vardı onları hallettım
sımdı kızları yatırdım ders yapacagım
once sızlere bakayım dedım
sanırım yazı getırdık herkes dısardadır artık
haydı sızlerede ıyı eglenceler dılıyorum canlarım benım
gorusmek uzere ınsaallah
hepınızı muckkkkkkkkk

selam canim nasilsin iyi calismalar sana
ya su avatarini degistirsen cok iyi olacak ya
taniyamiyorum seni kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…