- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.721
rosemmmmmmmm yafrimmmmmmmmm nabersin canim
lahanabebegım cok gecmıs olsun canım benım
acıl sıfalar dılıyorum dualarımız senınle canım benım
gul canım cok cok selam soyle bendende canım
senınde canını sıkan herneyse bosver canım bak saglıktan otesı yalan canım
kımsenın senı uzmesıne canını sıkmasına ızın verme canım benım
herkese guzel bır gun dılıyorum canlarım
yemeklerımı yaptım sımdı bır ev supurup sılecegım sonra kızları yıkayıp yatıracagım sanırım bende uyuyacagım.aksam kızlar uyuduktan sonra ders calısmak daha verımlı oluyor uykumu gunduz bıraz uyuyarak alayım gece calısayım dıyorum.
herkeslerı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
selamlar kızlar...biraz geçde olsa hepinizin cuması mübarek olsun...bende işlerimi bitirdim birazdan yemeğimide yapıcam rahatım bir daha...sabah habersiz kayınpederim,kaynım ve eşimin dayısı geldi çanakkaleden birkaç gün kalıcaklar sanırım ama rahatsız olduğumu biliyorlar her zaman şu habersiz gelmeleri deli ediyor beni....
bu arada lahanacım ameliyat olucakmış galiba geçmiş olsun acil şifalar canım arkadaşımaa.s.a.s.a.s.
hoş geldin belinaycım.nasılsın hayatım.nasıl gidiyor.
boş ver sen sinirlenme bebişimizide sinirlendirme.kendinide fazla yorma.
hoşbulduk canım,iyi olmaya çalışıyorum işte:CüvCüv:nasıl sinirlenmiyeyim canım 3 erkek birde benimki 4 birde kızım 5 kendimi yormamamın imkanı yoook....gelmeleri sorun değil ama her zaman pat diye gelmelerine kızıyorum...
haklısın hayatım ama artık gelmişler yapıcak birşey yok.sinirlenme bende kızarım senin gibi ani gelmelere ama yapıcak birşey olmayınca.
sen genede kendini yorma ve sıkma canım.unutma ki bebişimizde üzülüyor senle birlikte.
üzülme belinaycım canına yazık kuzuna yazık gelmişler artık gidene kadar ALLAH güç kuvvet versin
KIZ BÖCÜK naber nerdesin sennnn özlettin vallaaaŞeniz
desteğiniz için teşekkürler kızlar, ruh halim çok değişti son zamanlarda eskisi gibi sabırlı olamıyorum işte...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisooooooooo arkadaşım maşallah sana valla bütün bunları bir gündemi yaptım helal sanaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis gerçekten çok yoğun bir gün olmuş senin için güzel bir uykuyu hakettin canım arkadaşımmŞeniziyi geceler kızlarrr
sabah hastanede film çekimi
öğlen cuma duası
ikindi hasta ziyareti
akşam üstü çeyiz hazırlığı yapan bi gençkıza hediye götürme faslı
akşamleyin arkadaşımın kınası
ve nihayet eve ulaşabildimm
şimdi kızları yıkadım pc ye koştummm
ay ben ne yoğun gün geçirmişim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?