Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

teşekür ederim
cnm çok haklsın fakat işte insaniz yapılan haksizlğa daynımıyor
cnm ilğin için çok sağol bebeğim öptüm çok yoğun olduğunu biliyorum ondan rahatsız etmiyorum bilğin olsun cnm öptüm

selamlar kızlar...biraz geçde olsa hepinizin cuması mübarek olsun...bende işlerimi bitirdim birazdan yemeğimide yapıcam rahatım bir daha...sabah habersiz kayınpederim,kaynım ve eşimin dayısı geldi çanakkaleden birkaç gün kalıcaklar sanırım ama rahatsız olduğumu biliyorlar her zaman şu habersiz gelmeleri deli ediyor beni....
bu arada lahanacım ameliyat olucakmış galiba geçmiş olsun acil şifalar canım arkadaşımaa.s.a.s.a.s.

hoş geldin belinaycım.nasılsın hayatım.nasıl gidiyor.
boş ver sen sinirlenme bebişimizide sinirlendirme.kendinide fazla yorma.

hoş geldin belinaycım.nasılsın hayatım.nasıl gidiyor.
boş ver sen sinirlenme bebişimizide sinirlendirme.kendinide fazla yorma.

hoşbulduk canım,iyi olmaya çalışıyorum işte:CüvCüv:nasıl sinirlenmiyeyim canım 3 erkek birde benimki 4 birde kızım 5 kendimi yormamamın imkanı yoook....gelmeleri sorun değil ama her zaman pat diye gelmelerine kızıyorum...

haklısın hayatım ama artık gelmişler yapıcak birşey yok.sinirlenme bende kızarım senin gibi ani gelmelere ama yapıcak birşey olmayınca.
sen genede kendini yorma ve sıkma canım.unutma ki bebişimizde üzülüyor senle birlikte.

üzülme belinaycım canına yazık kuzuna yazık gelmişler artık gidene kadar ALLAH güç kuvvet versin

üzülme belinaycım canına yazık kuzuna yazık gelmişler artık gidene kadar ALLAH güç kuvvet versin

desteğiniz için teşekkürler kızlar, ruh halim çok değişti son zamanlarda eskisi gibi sabırlı olamıyorum işte...

KIZ BÖCÜK naber nerdesin sennnn özlettin vallaaaŞeniz

selam datlum ya islerim vardi melisaya kene asisi yaptirdik dr gittik gelirkende alisveris yaptik cok yogunum benim bu tasinma sonrasinda güzel bir tatile ihtiyacim var ama oda mümkün degil kursum var gitmezsem cezasi var onu birakip biryerlerede gidemem allahtan tasinmamiza tatil giriyo 10 gün evde olacam ama bu kezde evi yerlestir su eksik bu eksik yani sitres bitmeyecek gibi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

desteğiniz için teşekkürler kızlar, ruh halim çok değişti son zamanlarda eskisi gibi sabırlı olamıyorum işte...

canim tabiki cok normal hepsi hamilelikten bende ani gelenlere sinir olurum ama napcaksin iste onlar sana ani geliyosa sende aynini yap anlasinlar alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis üzülme sekercim sen aaaaaaaa kimmis onlar hepsini ben döverim yeterki sen gül klava: klava: klava: klava: klava: klava: benim oklavami yemismi onlar hic :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: a.s. a.s. a.s.

iyi akşamlar şekerlerrr
yolda tanıklara denk geldim hep sohbet ede ede gördüğümle sonunda eve ulaştımkaydirigubbakcemile3
sizler nasılsınızz
belinaycım tatlım ne yaparsın düşüncesiz oluyorlar sen bebişini ve kendini üzme şekercim
ne dersende bildiklerini okuyorlarr kendini yormamaya çalış canım gerçi zor hepiside erkek olunca
allah kolaylık versin canım

iyi geceler kızlarrr
sabah hastanede film çekimi
öğlen cuma duası
ikindi hasta ziyareti
akşam üstü çeyiz hazırlığı yapan bi gençkıza hediye götürme faslı
akşamleyin arkadaşımın kınası
ve nihayet eve ulaşabildimm
şimdi kızları yıkadım pc ye koştummm

ay ben ne yoğun gün geçirmişim yaaa

alkisalkisalkisalkisalkisalkisooooooooo arkadaşım maşallah sana valla bütün bunları bir gündemi yaptım helal sanaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis gerçekten çok yoğun bir gün olmuş senin için güzel bir uykuyu hakettin canım arkadaşımmŞeniz

:1shok:nerdesiniz fıstıklar yaa sevvalcikle benden başka hiç kimse yok ben geliyom siz gidiyonuz heralde karşılaşamadık bir türlü özledim ayol siziiii:roflol::roflol:hepinizi ve melek kızlarınızı öpüyorumŞenizŞeniz iyi geceler bariiiii:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…