Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ıyı geceler canlarım benım.
aksam 8den berı ders calısıyorum yoruldum yatmadan sızlere bakayım dedım
hepınızı cok cok opuyorum allah rahatlık versın herkese
gorusmek uzere sekerlerrrrr

ayyy saat kaç oldu sizi uykucular sizi hadi uyanın artıkkkkkkk
evişlerimi hallettim,duşumu aldım birazdan pazara gideceğim gitmeden azcık gülyüzünüzü görem dedim ama kimse yokkk(((((((((((

Son düzenleme:
gunaydınlar dılıyorum herkese
hayırlı cumalar olsun ınsaallah canlarım benım
kamılecem canım benım geldım bebekım gor bakem yuzumu de gozun gunlun acılsın accık ayolll:))))))))
hamaratım benımmmmmmmm aferın sana sekercıgımmm
ben ancak kalktım kahvaltı yapıp bugun bıraz temızlık yapacagım.kendıme gelebılırsem tabı cok yorgunum kahvaltı sonrası ayılırım ınsaallah
herkesler ıyıdır ınsaallah sekercıklerım
meleklerımede guzel bır gun olsun ınsaallah

canlarım lahana bebeğim sizlere
sela var kızlar arkadaşimiz çok hasta olmuş
bağirsağindai
yırtık var ameliyat olması gerek kısa bir süre aramızda olmayacak
sizlerden arkadaşimiz için dua etmenizi istiyorum
cnm allah yardımcın olsun
inşallah en kısa zamanda aramızda olursun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
seni çok seviyorum

günaydın canlarım
hayırlı cumalar....
hepinizi çokk öpüyorummmm........kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.
ayy haftanın son günüüü hava bir güzel bir güzellllll insana nasıl bir yaşama sevinci veriyor dimi..
güneşli bir bahar sabahı istanbul çok güzel arkadaşlar....boğaz güzel yaşamak güzel.
havada aşk kokusu var kızlarrrrrrrrr:asigim::asigim:

coşmalı eğlenmeli bu günü doyasıya yaşamalı canlarımmm hadi artık gelinde canlanalım yaaaaaaaa:teytey::teytey:

ayyyyy ayyy ayyyy ayyyyyy :sm_cool::sm_cool: her günümüz güzel geçsin inşallahhhh:dance::dance:

şevvaaalllll yakalarsannnn...yerimseniben:roflol::roflol::roflol:

hepinize hayırlı bir gün ve hayırlı cumalar diliyorum kızlar.
bugün burdayım.sabah bütün işlerimi bitirdim ve geldim.
hepinizi çok özledim.
ama sanırım lahanamla ilgili bir sıkıntı var.tam anlayamadım ama ameliyat falan olucakmış.bana biri bu işi açıklıyabilirmi.

ah ah ahhhh.....belliydi gelmemesinden aklımada gelmedi değil böyle bişeyin çıkacağı..
ama arkadaşımız en kısa zamanda düzelip gelecek eminim ben Allahım en kısa zamanda şifa versin inşallahh.Annesi kaynanası el birliğiyle düzeltip bize yollayacaklar onu.ah canımmmm yaa
frezyacığım mutlaka geçmiş olsun dileklerimizi ilet bekliyoruz onu kocaman öpücükler ona
sende bilgi verdiğin için saol arkadaşım...
a.s.

ebrum günaydın canımkaydirigubbakcemile3
lahanam hastalanmıştı ya bağırsaklarında yırtılma varmış ameliyat olup düzelip gelecek yanıbaşımıza..inşallahhh kısa zamanda bekliyoruz.

ebrum günaydın canımkaydirigubbakcemile3
lahanam hastalanmıştı ya bağırsaklarında yırtılma varmış ameliyat olup düzelip gelecek yanıbaşımıza..inşallahhh kısa zamanda bekliyoruz.

canım benim ya.çok üzüldüm bak şimdi.ben ne zamandır giremediğim için gelişmeleri bilmiyordum.allah acil şifalar versin lahanacığıma.inşallah en kısa zamanda iyileşir canım benim.onu kısa bir süre için özleyeceğiz.ama canım benim en kısa zamanda iyileşip gelicek inşallah aramıza.
canım rosemim nasılsın hayatım.görüşmeyeli neler yaptın bakalım.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
frezyam sen nasılsın.meleğim nasıl oldu.
Şeniz Şeniz Şeniz

HAYATIMMMMMM ŞenizŞenizŞeniz
çok şükür neşeliyim içim kıpır kıpır.. günümün her anını yaşamaya çalışıyorum hihoyyythihoyyyt..sabah günaydın mesajımı okumadınmı şeker...yerimseniben

baksana ebrum böle güzel bir havada insan nasıl kötü olabilirkiii her yan çiçek hava güzell ohhh çok şükür yarabbii.:Saruboceq:

canım benim. allah neşeni hiç bozmasın hayatım.seni zaten kötü gördümmü bende çok kötü oluyorum.benim pozitif enerjimsin sen.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
arkadaşlar lahanm için dua istiyorum hepinizi bekliyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=6848666#post6848666

canım benim tabiki dualarımız onunla hayatım.
aklımız hep onunlar.biran önce iyileşir inşallah.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…