- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.681
canlarım lahana bebeğim sizlere
sela var kızlar arkadaşimiz çok hasta olmuş
bağirsağindai
yırtık var ameliyat olması gerek kısa bir süre aramızda olmayacak
sizlerden arkadaşimiz için dua etmenizi istiyorum
cnm allah yardımcın olsun
inşallah en kısa zamanda aramızda olursun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
seni çok seviyorum
hepinize hayırlı bir gün ve hayırlı cumalar diliyorum kızlar.
bugün burdayım.sabah bütün işlerimi bitirdim ve geldim.
hepinizi çok özledim.
ama sanırım lahanamla ilgili bir sıkıntı var.tam anlayamadım ama ameliyat falan olucakmış.bana biri bu işi açıklıyabilirmi.
ebrum günaydın canımkaydirigubbakcemile3
lahanam hastalanmıştı ya bağırsaklarında yırtılma varmış ameliyat olup düzelip gelecek yanıbaşımıza..inşallahhh kısa zamanda bekliyoruz.
canım benim ya.çok üzüldüm bak şimdi.ben ne zamandır giremediğim için gelişmeleri bilmiyordum.allah acil şifalar versin lahanacığıma.inşallah en kısa zamanda iyileşir canım benim.onu kısa bir süre için özleyeceğiz.ama canım benim en kısa zamanda iyileşip gelicek inşallah aramıza.
canım rosemim nasılsın hayatım.görüşmeyeli neler yaptın bakalım.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
frezyam sen nasılsın.meleğim nasıl oldu.
Şeniz Şeniz Şeniz
canım benim. allah neşeni hiç bozmasın hayatım.seni zaten kötü gördümmü bende çok kötü oluyorum.benim pozitif enerjimsin sen.
HAYATIMMMMMM ŞenizŞenizŞeniz
çok şükür neşeliyim içim kıpır kıpır.. günümün her anını yaşamaya çalışıyorum hihoyyythihoyyyt..sabah günaydın mesajımı okumadınmı şeker...yerimseniben
baksana ebrum böle güzel bir havada insan nasıl kötü olabilirkiii her yan çiçek hava güzell ohhh çok şükür yarabbii.:Saruboceq:
arkadaşlar lahanm için dua istiyorum hepinizi bekliyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=6848666#post6848666
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?