- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.741
alkisalkisalkisalkisalkisalkisooooooooo arkadaşım maşallah sana valla bütün bunları bir gündemi yaptım helal sanaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis gerçekten çok yoğun bir gün olmuş senin için güzel bir uykuyu hakettin canım arkadaşımmŞeniz
CADIARZU hımmm oo senin daha çok işin varmış bende oğlanı uyuttum eşim adanalıyı izliyo bende onu bekliyom yatmak yarın hafta sonu bizde geç yatarız artık birde güzel bir film bulursak artık 2de olur 3de yatmamız napcen bacımm:roflol::roflol:ben ve bu saatte uykumu dedin benmi yanlış okudum
oooo daha eşim gelcek ona sofra kurcam
günün değerlendirmesini yapcezz
biraz tv izlicez
ondan sonra kızları tuvalete kaldırma faslı olcak
kısaca saat 1yada 2 olcak bu gariban yatağına yatabilcekkk
hihoyyythihoyyyt
CADIARZU hımmm oo senin daha çok işin varmış bende oğlanı uyuttum eşim adanalıyı izliyo bende onu bekliyom yatmak yarın hafta sonu bizde geç yatarız artık birde güzel bir film bulursak artık 2de olur 3de yatmamız napcen bacımm:roflol::roflol:
iyi geceler kızlarrr
sabah hastanede film çekimi
öğlen cuma duası
ikindi hasta ziyareti
akşam üstü çeyiz hazırlığı yapan bi gençkıza hediye götürme faslı
akşamleyin arkadaşımın kınası
ve nihayet eve ulaşabildimm
şimdi kızları yıkadım pc ye koştummm
ay ben ne yoğun gün geçirmişim yaaa
sorma canım ya
sana ulaşmak başbakana ulaşmaktan daha zor sırnaşık şeysırnaşık şey
Şenizefsune hoşgeldin tatlım nasılsın
canım
bidenem
tatlım
bebişim
bademim
hoşgeldin
nasılsın
güzelim benimmm
Şeniziyim efsunecim bende taha uyuyor bende kkde geziniyorum napimiyiiyim canım sen nasılsın ŞenizŞenizŞenizŞeniz
yavrus nabersin yatmadan size bakayım dedim ŞenizŞenizŞenizhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
napayım topikte kimse yok bende o topik senin bu topik benim gece turu atıyorummmyavrus nabersin yatmadan size bakayım dedim ŞenizŞenizŞenizhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Şeniziyim efsunecim bende taha uyuyor bende kkde geziniyorum napim
napayım topikte kimse yok bende o topik senin bu topik benim gece turu atıyorummm
gündüz gezdim az geldii:roflol::roflol::roflol:
kız efsunefe naptın kız sayfama anam bi rep bukadarmı uzun yazılır sayfa bi dağıldı kocaman oldu kendine gelemiyooo:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne jübilesi kız aaaagezin bebişim gezin
jübilemimi yapıyorsun tatlım benim
sen en iyisi şöyel yamacıma gel öle ameliyatını ol
gözümün öününde ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
pen öle dağıtırım nede olsa dağınık karıyım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
slm kızlar sabah bi ugradım şimdi açtım pc yi kendime bakım yaptım maske agda duş falan sonra arkadaşlar geldi bana onlarla oturduk akşamda arkadaşımın oglunun şiir dinletisi vardı oraya gittik yeni geldim eve kızımda uyudu ..şimdi oturdum sigaramı tellendiriom.....
ne jübilesi kız aaaa
merak etme ben ameliyathaneyede pc mi götürp
size rapor vericem
**evet dr kesmeye başladı ahada kesti diye
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Şenizhoş geldin rüyanaz ohhh ne güzel bakım yapmışsın ohh mis gibi olmuşsundur gözünüz aydın canım lojman size çıkmış hadi hayırlısı tatlımalkisalkisalkisalkisalkisalkisslm kızlar sabah bi ugradım şimdi açtım pc yi kendime bakım yaptım maske agda duş falan sonra arkadaşlar geldi bana onlarla oturduk akşamda arkadaşımın oglunun şiir dinletisi vardı oraya gittik yeni geldim eve kızımda uyudu ..şimdi oturdum sigaramı tellendiriom.....
yafrim bence canı ameliyat olsun
sana sposorda bulurum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay iyicene manyadım ben yaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
haydin iyi geceler
bu kadın gider
öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiii
mucksssssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?