Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın canımŞeniziçini fereh tut inş bişey çıkmayacak canım,
çarşambadan sonra biraz serinleyecekmiş canım,burasıda sıcak balkon kapıları pencelereler açılıyor artık sabahtan,

güzel dilekleriniz için tşk ederim kızlar inş temiz çıkar bu arada biz mart anneleri cumartesi günü galeriada buluştuk 6 anne 6 bebek çok komik oldu herkez bize bakıyordu :roflol:

günaydın günaydın günaydın:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hayırlı haftalar diliyorum canlarım

nasılsınız kamilemm nasılsın hayatım.ay ay ayyy havalarda güzelleşmiş artıkkk kışın o ağırlığıda kalmamaş ohh artık canlanma vaktiiiiiiiii....
kızlar dün balkonumu temizledim camla kaplı bir balkonum var çok yordu beni çokk kollarım koptu yüksek birde amma uğraştım.Ama bitindece ohh mis gibi oldu oturdum bir sigara yaktım eserime baktım.Arkadaşlarım çaya çağırdı oraya gittim geldim ütü yaptım bütün yazlıkları dağlar gibiydi yaa..

şimdi de çok işim var.öğleye doğru burada olucam..hadi bana kolay gelsinnn

çook çooookkk öpüyorummm hepinizi....ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3

gunaydın canlarım benım
guzel bır hafta ve gun dılıyorum herkese
meleklerımde ıyıdır ınsaallah
kardescıgım bende onun ıcın cok gıremıyorum gunduzde onunla ılgıleneyım dıye
herkeslerın keyfı yerındedır ınsaallah sekerlerrrrrrrr

günaydın canımmmŞenizŞeniziyiyiz çok şükür canım sen nasılsın
kardeşinle hasret gider canımm,nazla elifin keyfide yerindedir dayılarıyla
günaydın canımmmŞenizŞeniz,oh misler gibi oturursun artık balkonunda,bende dünden bu yana yazlıkları çıkarttım onları yıkadım şimdi de ütülüyorum arada sizlere bakıyorumm,kolay gelsin canım sana

kızlar bugün bende koltukların yerini değiştircem
pencerenin önünü boşaltmam lazım yoksa şevval camdan uçucak
ara ara uğrarım buralarda olucam

rosem minik kuşlarım günaydın kızlar a.s. a.s.
sevalcim şimdiden kolay gelsin canım dikkat et çok yorma kendini
rosem seninde ellerine saglık insan evini temizleyince mis gibi oluyor ve çok rahatlıyorr

GÜnaydın kızlarr
ohh yaz geldı valla hepınıze ıyı haftalarr
temızlık yapanlara kolay gelsınn evde olsam da bende yapsam keŞke :)

karnımı doyurup geldim,ama şimdide evi süpüreyim,halılarım kurudu onları yerleştireyim yerlerine.
işlerimi halledeyim uğrarım yine.

günaydın kızlar
hepinize güzel bir hafta diliyorum .ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

sevvalcıgım canım sagolasın
kamılecem bebekım tesekkur ederım sekercıgım
evet kızlarda dayısıyla hasret gıderıyor naz unutmus 8 aydır gormuyordu cunku
ıkıncı gun hatırladı dayı demeye basladı:))
kac gundurde baya keyfı yerınde oturup cızgı fılm ızıyor oynuyorlar
esım bugun ızın kullanacaktı ama ıslerı oldugu ıcın ıse gıttı yarın tatıl nasılsa dıyerek oglen gelıp elıfı goturecek babasının ısyerını merak edıyordu sureklı nazıda yatırıp ders yapacagım bende
yemeklerımıde hallettım bıraz ortalıgı toparlayımda yıne gelırım ınsaallah
kubram canım kolaylıklar dılıyorum sanada gule gule kırletın sekercıgımmmmmmm
opuyorum hepınızı canlarım benım

şekerler kimse kalmamış bugün yinre dağılmışız ben öğleden sonrada yokummkaydirigubbakcemile3
çok sevdiğim bir arkadaşıma gideceğiz kızkardeşimlekaydirigubbakcemile3
hepinizi çok öpüyorum meleklerimide tabi kiŞenizŞeniz
rosemmm sen takılmadan ben diyeyimde eşimin haberi varrr:1rolleyes:
oda kızları iş okul çıkışı uçurtma şenliğine götürecekkyerimseniben

selamlar kızlar...kaç gündür telefonum ve internetim gidip geliyordu arızayı aramıştım sabah geldiler komşumun kablolarla bizimkiler karışmış birbirine:bbo:kırıp döküp yaptılar nihayet ama temizlik yapmam lazım heryer toz oldu...şakkıdıama değer artık kesinti yaşamıcam...üst katımda da tadilat var eve petek takılıyor bir yandan banyo fayansları kırılıyor sürekli matkap çalışıyor tepemde çıldırıcam sestendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…