Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

betülüm ellerine sağlık cnm ya bende hiç iş yapmak istemiyorum bugün başim çok ağrıyo cnm
güle güle kırlet cnm arkadaşim şimdiden allah kabul etsin candostum öptüm..

betülüm ellerine sağlık cnm ya bende hiç iş yapmak istemiyorum bugün başim çok ağrıyo cnm
güle güle kırlet cnm arkadaşim şimdiden allah kabul etsin candostum öptüm..

sağolasın canım,amin inş çarşambayı bi atlatayım 3 gün hiç bir işe elimi sürmicem.
yap yap hep aynı çocuklarla anında batıyo ortalık.
bende seni ve kuzularını öpüyorum

iyi akşamlarrrr
nasılsınız şekerlerrrrr

iyi akşamlar canım,ben iyiim sen nasılsın?
yemeğimizi yedik,akşam ezanından sonra yine komşuya geçcem,biraz daha yapılacak işler var.
sen neler yapıyosun kızlar nasıl?

ıyı aksamlar canlarım benım
herkesler ıyıdır ınsaallah sayfaları okudum tek tek yazamadım ozur dılerım ama herkeste bır yogunluk kosturmaca allah yardımcımız olsun ınsaallah
saglık olsunda kosturalım demı ama:))
gorusmek uzere herkese ıyı aksamlar dılıyorum
meleklerımı cok cok opuyorum

iyi akşamlar canım

iyi aksamlar bacilarim nasilsiniz görüsmeyeli gün sayiyorum hem kurs hem ev tasiyacam iki haftam kaldi tasinmaya bir tasinsamda yük kalksaydi üstümden cok sitresliyim neyse iyi aksamlar tekrardan kendinize iyi bakin

iyi geceler kızlar kızımla babası yattılar bende size bakmadan yatamadım yarında misafirim gelicek biraz hazırlık yaptım yoruldum birazdan bende yatıcammirmirmirmir

herkese iyi geceler bende eşimi ve annemi beklıyorum
eşim maçta annem ise kardeşimde kalıyodu fakat kardeşim annıden eskişehire gitmek zorunda kalınca annem 2 günlüğüne bize geliyo.
eşimde gelince annemide getrecek birazan gelirler
hepiniiz çok öptüm meleklerinizde allaha emanet olsunlar.

birkaç gündür mide bulantılantılarım kesildi allaha şükür ama çok yoruluyorum halsizlik oluyor bana derlerdi ikinci hamilelik zor geçer diye gerçekten doğruymuş kızımda kuş gibiydim bunda hiç iyi hissetmiyorum kendimi canım....sen nasılsın hayırdır sen bu saatte girmezdin buraya görünce şaşırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…