Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

:) aman Öyle olsun canım komŞunun ıyısı her zaman denk gelmıyor valla ınce ınsanlar demek kı

kızlar bende çok yorgunum
2 günden beri tembellik yapıyorum .
sezenim 2 hafta sonra müsabakaya katılıyor.
engel atlayacak şimdi hergün çiftliğe gideceğiz
çalışmak için perşembe günüde lisans alacak fotoğrafmış bir sürü
ıvır zıvır çıktı anlayacağınız bayağı yoğunum
umarım sizlerde iyisinizdir .<3 <3<3<3<3<3<3<3<3<3

aman hayatım bende dün evde çok yoruldum.maşallah kızımız sporcu haa ne güzelll..Allah yardımcısı olsun inşallah iyi derece alacak..

:) aman Öyle olsun canım komŞunun İyİsİ her zaman denk gelmİyor valla İnce İnsanlar demek kİ

aa potansiyel annee hürremm
çıkmışmı belinayın belalılarıııııı....

hadi bakalım ohh kızcağız hamiş hamiş onlarla sinir oluyoduu
bak topikçe bi yağdık gürlediler hisseettiler kaçtılar.:roflol::roflol::roflol:

selam fıstıklar ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyelii rossem nasılsın tatlım görüşemiyoz artıksenağlamasenağlama

iyyimm izabellam sen nasılsınn işlerim çok uğraşıyorum aradada buraya takılıyorum...a.s.
kaydirigubbakcemile3bende iyim tatlım nasıl olayım zaten tahmin etmiştim işlerinin yoğun olduğunu pek giremiyorsun buraya sağlık olsun tatlım sana çokkkkkkkkkk kolay gelsinkaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3bende iyim tatlım nasıl olayım zaten tahmin etmiştim işlerinin yoğun olduğunu pek giremiyorsun buraya sağlık olsun tatlım sana çokkkkkkkkkk kolay gelsinkaydirigubbakcemile

evet canım yaa topik açık duruyoo ama bakamıyorummm çoğu zaman....

ancak temmmuzda rahatlarım ben canımm...sositososito

sağol freyzacım güzel çok şükür hamişlik gece uyuyamıyoru artık nefes alıp vermek sağa sola dönmek tuvalet ihtiyacı falan derken sabah oluyor :)

cnm allah yardımcın olsun hakıkaten çok sıcak ve senin içinde çok zor ama çoğu gitmiş cnm az kladı allah ayrdımcın olsun bebeğim sağlıkla kucağına alırsın kızın inşallah bizlerde bak onu beklıyoruz teyzeleri olarak öptüm cnm

sağolasın ALLAH razı olsun ya hayırlı zamnada tüm hamişlerle kurtuluruz inşallah rabbim o yolda kimseyi koymasın bizde seni öpüyoruz teyzemiz :)

sağol freyzacım güzel çok şükür hamişlik gece uyuyamıyoru artık nefes alıp vermek sağa sola dönmek tuvalet ihtiyacı falan derken sabah oluyor :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3allah yardımcın olsun tatlım hayırlısıyla bebişini alırsın inşallah kucağına benimde kız kardeşim hamile 1ayı kaldı oda senin gibi gece uyuyamıyor sıcaklarda iyice bunaltıyo rabbim hayırlısıyla kurtarsın bütün hamişleri:Saruboceq::Saruboceq:

ben geldim,bugünkü işlerimi hallettim,yarın son rütuşları yaparım çarşambaya hazırlık için.
sizler nasılsınız?burda gök gürlüyo yağmur da var ama çok şiddetli değil.birazdan şiddetlencek gibi duruyo.
şimdide komşu seslendi nişan hazırlığı yapıyolar oraya gidiyorum,kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…