- 6 Aralık 2007
- 1.590
- 1
- 316
- 40
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.901
GÖZÜN AYDIN yerimseniben TAM RAHATLAYACAKKEN ÜST KAT ÇIKMIŞ ALLAH SABIR VERSİN :)
kızlar bende çok yorgunum
2 günden beri tembellik yapıyorum .
sezenim 2 hafta sonra müsabakaya katılıyor.
engel atlayacak şimdi hergün çiftliğe gideceğiz
çalışmak için perşembe günüde lisans alacak fotoğrafmış bir sürü
ıvır zıvır çıktı anlayacağınız bayağı yoğunum
umarım sizlerde iyisinizdir .<3 <3<3<3<3<3<3<3<3<3
:) aman Öyle olsun canım komŞunun İyİsİ her zaman denk gelmİyor valla İnce İnsanlar demek kİ
selam fıstıklar ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyelii rossem nasılsın tatlım görüşemiyoz artıksenağlamasenağlama
kaydirigubbakcemile3bende iyim tatlım nasıl olayım zaten tahmin etmiştim işlerinin yoğun olduğunu pek giremiyorsun buraya sağlık olsun tatlım sana çokkkkkkkkkk kolay gelsinkaydirigubbakcemileiyyimm izabellam sen nasılsınn işlerim çok uğraşıyorum aradada buraya takılıyorum...a.s.
kaydirigubbakcemile3bende iyim tatlım nasıl olayım zaten tahmin etmiştim işlerinin yoğun olduğunu pek giremiyorsun buraya sağlık olsun tatlım sana çokkkkkkkkkk kolay gelsinkaydirigubbakcemile
ne yapıyonuz kızlar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3allah yardımcın olsun tatlım hayırlısıyla bebişini alırsın inşallah kucağına benimde kız kardeşim hamile 1ayı kaldı oda senin gibi gece uyuyamıyor sıcaklarda iyice bunaltıyo rabbim hayırlısıyla kurtarsın bütün hamişleri:Saruboceq::Saruboceq:sağol freyzacım güzel çok şükür hamişlik gece uyuyamıyoru artık nefes alıp vermek sağa sola dönmek tuvalet ihtiyacı falan derken sabah oluyor :)
selam tatlım napalım dışarsı çok sıcak evde oturuyom ben oğluşumla allahtan ev serin vakit geçiriyoruz sen nasılsın napıyosunkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?