Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım benim kıyamam ben sana.
nedemek yanlız kalmış.ben neciyim burda.her zaman senin yanında olan bir kardeşin var unutma şekercim.
(kardeşin var derken yanlış anlama yaşlı anlamında değil yani.gızgardaş anlamında kuşum)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hürremcim sana anlatabileeğim normal doğum hikayem yok canım
benim bebişler vakitleri gelmeden doğmak istedikleri için beni uyuttukları ve uyandırdıklarını hatırlıyorumm,uyandığımda drum hemşirelerr ve eşim annem ve bebişim vardı yanım da çok şükür
ben bebeklerimi kaybetme korkusunu çok yaşadığım için normal doğum yapamadımm

zaten kimse anlatmıyo canım devlet sırrı sanki :) neyse hazirandan sonra ben hepinize anlatırım naz yaparım size birazz o günleri görürsem inşallah :)

çok şükür hepsini atlatmışsın canım kızların kanatlarının altında darısı tüm hamişerin başına kazasız belasız

şekerlerr ben çıkarrr kızkardeşim geldi
belinaycım hoşgeldin canım kesin değil benim ki bir şüpe sadee şimdilk hayırlısı
görüşmek üzere öpüldünüzzzzzz
rosemmmmmyerimseniben

afiyet olsun
gitmeden kahve içelim dedimm

oyyy oyyy nasılda bilir sütlü kahve sevdiğmiiiii hadi gene affettim gel gell bi öpimmmmmmmm
ŞenizŞenizŞeniz

çok güzel bir şakaydıalkisalkisalkisalkisalkisalkis arkadaşlarımmmmm çok memnun oldumm eeeinsan sevdiğine takılırmıştan yola çıkaraktann beni sevdiğinizi anlıyorummmmmm memnun oluyorummm:lepi::lepi:
sizleri bende çok seviyorummmmmma.s.a.s.a.s.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞeniz

bakın gene şefliğim tuttu bilmiş bilmiş konuştumm hi hiii

ebrummmmmmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…