Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

işte ebrum yaaaaa
işte ebrummmmmŞenizŞeniz

utanın utanınnn hooopppp
hamile kadına çok gördünüz bel ovmayıı hemde ikizz :CüvCüv::CüvCüv:

işte ebrum yaaaaa
işte ebrummmmmŞenizŞeniz

utanın utanınnn hooopppp
hamile kadına çok gördünüz bel ovmayıı hemde ikizz :CüvCüv::CüvCüv:

ovarım hayatım.sen yeterki iste.
ne demek bir bel ovmuşum sana çokmu enerji kaynağım benim.
Şeniz Şeniz Şeniz
ama bak kamiledede olma riski varmış.:CüvCüv: :CüvCüv:
onada yazık onunda isteklerini yerine getirelim.

rosem bak kaç aydır hamileyim bana bile bu kadar ilgi gösterilmedi kız:) masaj ilgi alaka daha ne istiyosun affet artık şu kardeşlerini yada bebiş yap sevindir garipleri kaydirigubbakcemile3

yok ya ciddi malesef günün 7 gün gecikti gecikmezdi pek son günlerde canım sıkkın
2,3 daha gelmezse test yapacağımm:1no2:

Kamile sultann neler duyuyoruz 3.melek yolda mı yoksaa :)
şaka bi yana rabbim gönlüne göre versin arkadaşım strestende olabilir dediğin gibi

2000 puanda mı özel üye olunuyo du kızlar eğer öyleyse beni özel üye yapacak şanslı aranıyorr kaydirigubbakcemile3

yok ya ciddi malesef günün 7 gün gecikti gecikmezdi pek son günlerde canım sıkkın
2,3 daha gelmezse test yapacağımm:1no2:
boşuna yaptırmaaaaa mevsimden öyle oluyoo şekermm
yada menapoza girdinndelikafaduldendelikafadulden
rosem bak kaç aydır hamileyim bana bile bu kadar ilgi gösterilmedi kız:) masaj ilgi alaka daha ne istiyosun affet artık şu kardeşlerini yada bebiş yap sevindir garipleri kaydirigubbakcemile3

potansiyel annemmm arkamdan iş çevirmeye kalktılar gerçi beceremediler yaaa onuda
çekecekler temmuza kadar cezalarınıı:mymeka:
ayy bakın bebekler tekmeliyooooooooo ay ay ayyyyyy-tatlicadiarzu-

:roflol: ne menepozu kızz o daha tazecik gül gibii yaşı kaç başı kaçç naniknanik

yok bee affedimm diye yapıyooooooo ooo:roflol:

hadi kızım hayırlı olsun alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
inş hayırlı olan olur canım pek takmıyordum ama bugün canım sıkkın biraz
Kamile sultann neler duyuyoruz 3.melek yolda mı yoksaa :)
şaka bi yana rabbim gönlüne göre versin arkadaşım strestende olabilir dediğin gibi
inş strestendir canımm birde hastalık filan olmasında tek bebek olsun antibiyotik filan kullandım ama oyüzden inş öyle bişey yok tur
kamile sen ciddimisin şaka yapmıyon dimi
:1shok::1shok::1shok:
şaka değil canımm endişelenmeye başladım artık allah korusun bol antibiyotik kullandım grip,böbrek için filan belki onlarda geciktirmiş olabilirr

2000 puanda mı özel üye olunuyo du kızlar eğer öyleyse beni özel üye yapacak şanslı aranıyorr kaydirigubbakcemile3

ah be güzelim sabahta baktım ama ben kimseye puan veremiyorumm ben dinlenmeye alındım gene yoksaa vermemmiiaaa ikimiz anlarız birbirimizden nede olsa ikimide temmuzda bebeklenecezz:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…