- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.181
yok şekerim aynen öle canım annem canım babam.........
canım çok geçmiş olsun...
günaydın kızlar nabersiniz.........
bir hamilelikde gidiyor topikde.
rosemcim sen hamile kal ben senin bütün isteklerini yerine getiricem hayatım.
yeğenime bir erkek kardeş ver bak yemeğini bile ağzına yedirmiyormuyum.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
işte ebrum yaaaaa
işte ebrummmmmŞenizŞeniz
utanın utanınnn hooopppp
hamile kadına çok gördünüz bel ovmayıı hemde ikizz :CüvCüv::CüvCüv:
ovarım hayatım.sen yeterki iste.
ne demek bir bel ovmuşum sana çokmu enerji kaynağım benim.
Şeniz Şeniz Şeniz
ama bak kamiledede olma riski varmış.:CüvCüv: :CüvCüv:
onada yazık onunda isteklerini yerine getirelim.
yok ya ciddi malesef günün 7 gün gecikti gecikmezdi pek son günlerde canım sıkkınyok bee affedimm diye yapıyooooooo ooo:roflol:
yok ya ciddi malesef günün 7 gün gecikti gecikmezdi pek son günlerde canım sıkkın
2,3 daha gelmezse test yapacağımm:1no2:
yok ya ciddi malesef günün 7 gün gecikti gecikmezdi pek son günlerde canım sıkkın
boşuna yaptırmaaaaa mevsimden öyle oluyoo şekermmyok ya ciddi malesef günün 7 gün gecikti gecikmezdi pek son günlerde canım sıkkın
rosem bak kaç aydır hamileyim bana bile bu kadar ilgi gösterilmedi kız:) masaj ilgi alaka daha ne istiyosun affet artık şu kardeşlerini yada bebiş yap sevindir garipleri kaydirigubbakcemile3
2000 puanda mı özel üye olunuyo du kızlar eğer öyleyse beni özel üye yapacak şanslı aranıyorr kaydirigubbakcemile3
boşuna yaptırmaaaaa mevsimden öyle oluyoo şekermm
yada menapoza girdinndelikafaduldendelikafadulden
potansiyel annemmm arkamdan iş çevirmeye kalktılar gerçi beceremediler yaaa onuda
çekecekler temmuza kadar cezalarınıı:mymeka:
ayy bakın bebekler tekmeliyooooooooo ay ay ayyyyyy-tatlicadiarzu-
ben yapayım seni özel üye dedim ama şansın yokmuş puanım 5 puan eksik çıktı
:roflol: ne menepozu kızz o daha tazecik gül gibii yaşı kaç başı kaçç naniknanik
yok bee affedimm diye yapıyooooooo ooo:roflol:
inş hayırlı olan olur canım pek takmıyordum ama bugün canım sıkkın birazhadi kızım hayırlı olsun alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
inş strestendir canımm birde hastalık filan olmasında tek bebek olsun antibiyotik filan kullandım ama oyüzden inş öyle bişey yok turKamile sultann neler duyuyoruz 3.melek yolda mı yoksaa :)
şaka bi yana rabbim gönlüne göre versin arkadaşım strestende olabilir dediğin gibi
şaka değil canımm endişelenmeye başladım artık allah korusun bol antibiyotik kullandım grip,böbrek için filan belki onlarda geciktirmiş olabilirrkamile sen ciddimisin şaka yapmıyon dimi
:1shok::1shok::1shok:
sağolasın canımmm buralara gelmemde senin emeğin çok :jeyyar: a.s.
dimi ama şekercimmŞenizŞenizŞenizsırnaşık şey:roflol: ne menepozu kızz o daha tazecik gül gibii yaşı kaç başı kaçç naniknanik
2000 puanda mı özel üye olunuyo du kızlar eğer öyleyse beni özel üye yapacak şanslı aranıyorr kaydirigubbakcemile3
ben veremiyorum canım başka birilerine vermem gerekiyormuş kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?