Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hihoyyytselam kızlar nasılsınız bugün anca girebildim arkadaşın kuranı vardı ordan geldim tahayı uyuttum yemeğimi yaptım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- anca oturdum bakayım benimkiler napıyo dedimkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlarrr şekerlerrr
kimse kalmamış ben gelene kadarrrr
sağlık ocağına gittim elimde alejik bişeyler çıkmıştı onları göstermeye
ilaç yazmadan öne tahlil yaptırdım ve hamile değilim çok şükür şekerlerr
rosemmcim üzgünün seninle gelemiyorum şimdilik 3çocuklular kulubune:)))))))))
minikcim hiç girmemiş bugün inş iyidirrr

iyidir bitanem okuduğuma göre 3 leyememişsin bebeleri
yazık oldu rosemle 3 çocuk anaları topiğine transfer olcaktınız ama
yine bize kaldınızz

benim biyere gitmeye niyrtim yoktuki biliyorsun ki öncelikle kızannesiyimmmmm:enbuyukkk:öyle oldu çok şükür 3lemedimmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:lepi::lepi:

belinaycım hoşgeldin canım naberrrkaydirigubbakcemile3

ıyı aksamlar dılıyorum herkese sekerlerrrr
nasılsınız?
bugun cok yagmurlu ve soguk bır hava vardı ders modunda degıldım dısarıda cıkamadı kızlar oglene kadar dvd keyfı yapıp pınekledık daha sonra evı kaldırdık dıp bucak temızlık yaptık.tertemız oldu ama baya yorulduk
kızlarıda karın tokluguna calıstırdım bugun anlayacagınız:)))
herkesın keyfı yerındedır ınsaallah
ıyı aksamlar dılıyorum meleklerımıde opuyorum

canım benım gecmıs olsun onemlı bısey yoktur ınsaallah bebegım
hadı gozun aydın seker 3leme sımdı durduk yerde:roflol::roflol::roflol::roflol:
sagolasın bebegım ıyıyım canım
kardescıgım bende hala sabah pcye bakınıyordu salonda bende sonra gırerım dedım kızlarlada ne zamandır tv keyfı yapamıyorduk baya sevındıler sonrası ıs guc kosturmaca derken sımdı fırsat bulabıldım bebegım
sagolasın dusundugun ıcın sekercıgım

evet msnyi de açmadı minik merak ettim işimi var ki inşallah kötü bişy yoktur........

sagolasın canım benım bır ara actım nunuk yazmıs ona cevap yazıp cıktım gerı
cok sukur bebegım kotu bısey yok canım
31mayıs aksamından ıtıbaren sızlerınım yafrummmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…