Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aaaaaaaaaaa nan ne cabuk doldurdunuz sayfalari aaaaaaaaaaaaaaaaboooooooooooooooooooooooooooo

kesinmi ders calisacagin ya alisverise yada pcye takilip kalmada :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

hangı ders kesınmı canım
ne alısverısı pcsı kıs
ıyımısın senCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

kiz su avatarini degistir artikin taniyamiyorum seniii

kıs anam dıyomya degısmıyor dıye yoksa bende o salak sırıtık karuya meraklı degılım aaaaaaaa
takıldı kaldı degısmıyor valla

benim etrafımda hiç böyle çiftler yok ben hiç görmedim ama kk de çok duyuyorum bunu
sanırım özellikle erkeklerde son trend bu
bu arada arkadaşına şunuda hatırlat bir erkek 50 -60 yaşındada baba olabilir ama bir kadın 35 den sonra kolay kolay hamile kalamıyo:1no2:
yani erkekler için zaman çokda kadınlar için kısıtlı ama

hiç baskı yapmıyorum zaten
ama bizim dışımızda bu konuya burnunu sokan çok insan var malesef
ailelerimiz değil ama arkadaş çevremiz
hadi sıra sizde, ne zaman yapıyosunuz bebek, aaa geç kalmayın....daha neler neler
bu konular açıldıkça da eşim sinirleniyor
bizde bikaç defa konuştuk istemiyorum kesinlikle dedi her defasında

aman sende haaaaaaa kiz diyom ki esinle cocuklari yollayip ya pcde takili kalirsan yada gezmeye alisverise cikarsan
iyilik yönündende bilmiyorum nasil oldugumu gelip gidiyorum yani idare et beni bu aralar alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 evet canım malesef benim çok yakın arkadaşım birde kız okadar çok istiyoki ama adamda tık yok:roflol: ha birde hiç doğal yöntemle korunuyorlar arkadaşa diyom yaa adamı bir dalgaya getir dikkatini dağıt diyom ama nerdeee diyo o kadar dikkatliymiş bide kaza maza olmuyo bunlarda:roflol::roflol:

benim kociş gibi yani ihtimal bile bırakmıyor :roflol: :roflol:

hihoyyyt bilmezmiyim tatlım biz evleneli daha 1yıl bile olmamış çevredekiler sürekli anneme kayınvaldeme yokmu çocukları acaba olmuyolarmı sürekli soruyolardı malesef elin ağzı torba değilki büzesin takma kafana canım boş ver millet konuşsun hayırlısı nezanasa o zaman olurkaydirigubbakcemile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

o doğal yöntemle ben 3. kızıma hamile kaldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
4 sene bu şekilde korunuyorlar ve hiçbir sorun olmuyo ha:1shok:

o doğal yöntemle ben 3. kızıma hamile kaldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
4 sene bu şekilde korunuyorlar ve hiçbir sorun olmuyo ha:1shok:
:1shok:hadi yaa bizde ilk bir yıl öyle korunduk ama şidi yokkkkk eşşeğimi sağlam kazığa bağlamak istiyorum ikinci çocuğa hazr değiliz valla:ecrin_bebek: bende çok şaşırıyom millet kazayla habire hamile kalıyo ama arkadaşın kocası çok dikkatliymiş adam 4 senede tık yok:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…