- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.541
yaaaaa kovsanıza beni:mymeka:
belinaycımm canımm hadi güzelim bebeğimizinde uyumaya ihtiyacı var annecim biraz uyusada bende uyusammirmirmirmir diyor hadi iyi geeler canımm:1hug::1hug:yaaaaa kovsanıza beni:mymeka:
siz yetrince dikkat etmemişsiniz bizim gibi canım benim 2.sizin gibi oldukaydirigubbakcemile3o doğal yöntemle ben 3. kızıma hamile kaldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
4 sene bu şekilde korunuyorlar ve hiçbir sorun olmuyo ha:1shok:
o doğal yöntemle ben 3. kızıma hamile kaldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
4 sene bu şekilde korunuyorlar ve hiçbir sorun olmuyo ha:1shok:
hihoyyyt bilmezmiyim tatlım biz evleneli daha 1yıl bile olmamış çevredekiler sürekli anneme kayınvaldeme yokmu çocukları acaba olmuyolarmı sürekli soruyolardı malesef elin ağzı torba değilki büzesin takma kafana canım boş ver millet konuşsun hayırlısı nezanasa o zaman olurkaydirigubbakcemile
klava: klava: klava: kıssssssss hadi git kocanın yanına yatmaya hadi yerın gelirsin klava:
:1shok:hadi yaa bizde ilk bir yıl öyle korunduk ama şidi yokkkkk eşşeğimi sağlam kazığa bağlamak istiyorum ikinci çocuğa hazr değiliz valla:ecrin_bebek: bende çok şaşırıyom millet kazayla habire hamile kalıyo ama arkadaşın kocası çok dikkatliymiş adam 4 senede tık yok:roflol:
ay gülecem geldi aklima ne geldi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bilseniz anlatayim sizlere
ben adatli gelin gittim esimin anneside ilk günden hamile kalsin diye bekliyodu yaaaaaa
ama istedigi olmayinca
cocuk oldumu bilezik takcam dedi sanki onun icinmi yaptim ki birde bu lafi duyurmadik kimse birakmadi hamile olayim diye demis göya
ben dogurdum bilezikte yok biseyde sonrada ben kandirdim diyo benim anladigim kadariyla adi koyulmadi diye takmadi umurum dbile degil
ikinci hamileligimdede altinlarim onlarin kasasindaydi
onlar nekadar altinin var dedi bende unuttum bir az dedim dedigim kadar verdiler
sonra cdye baktim dedimki altimin biri eksik dedim dogumda takacaktim dedi melisadada demistin dedim cikardi verdi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: cok iyi dedim ama altinimla hava atacak neymis millet altin takti desinmis :dilcikar: :dilcikar:
aman sende haaaaaaa kiz diyom ki esinle cocuklari yollayip ya pcde takili kalirsan yada gezmeye alisverise cikarsan
iyilik yönündende bilmiyorum nasil oldugumu gelip gidiyorum yani idare et beni bu aralar alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
şimdi kaçtım işte eşim geldidelikafaduldenbaaaaaayyyy
heeeeeeeeee anladım sımdı
yok canım yaaa haftaya cumartesı pazar sınavım var
bu son hafta sonum hafta ıcıde ne yapabılırsem o yanı kacısım yok pc kucagımda nete gırmeden calısacagım yemek molalarında sızlere bakabılırım ama sadece okadar
ederım seker sende benı et anacugum ıkımızde sulandık bu derslerden
senin kayınvalide de alemmiş :roflol:
bebek yap bilezik takçam :roflol: :roflol:
:roflol:bacım senin kaynanada ne uyankmış senin altını sana takcakmış haa sende iyi koymuşun lafı anam bacım bunların hepsi böyle adı üstünde kaynana işteay gülecem geldi aklima ne geldi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bilseniz anlatayim sizlere
ben adatli gelin gittim esimin anneside ilk günden hamile kalsin diye bekliyodu yaaaaaa
ama istedigi olmayinca
cocuk oldumu bilezik takcam dedi sanki onun icinmi yaptim ki birde bu lafi duyurmadik kimse birakmadi hamile olayim diye demis göya
ben dogurdum bilezikte yok biseyde sonrada ben kandirdim diyo benim anladigim kadariyla adi koyulmadi diye takmadi umurum dbile degil
ikinci hamileligimdede altinlarim onlarin kasasindaydi
onlar nekadar altinin var dedi bende unuttum bir az dedim dedigim kadar verdiler
sonra cdye baktim dedimki altimin biri eksik dedim dogumda takacaktim dedi melisadada demistin dedim cikardi verdi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: cok iyi dedim ama altinimla hava atacak neymis millet altin takti desinmis :dilcikar: :dilcikar:
ah ah canim sen ders ben kurs yüzünden yicez kafayi seninki bu hafta son ya ben seneye subata kadar devam oyyyyy nettimde yazildim ki laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
masaallah sekerler yaaaa
korunma yontemlerıde dokulmus topıge:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bır bu kaldıydı konusmadıgımız ha sımdı tam oldu
:roflol::roflol::roflol::roflol:
else canım benım sen bosver mılletı yaa rabbım hayırlısı neyse onu nasıp etsın ınsaallah canım benım
hersey gonlunce olsun ınsaallah
nunukkkk kıs masaallah kaynanan pek uyanık senın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla ne altınlarımı verır nede dogururum kımse ıcın malzeme edemem seyımı ayolllll:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
haklısın canım gerçekten öyle oldu burasının çocuk topiği olduğunu unuttuk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:masaallah sekerler yaaaa
else canım benım sen bosver mılletı yaa rabbım hayırlısı neyse onu nasıp etsın ınsaallah canım benım
nunukkkk kıs masaallah kaynanan pek uyanık senın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla ne altınlarımı verır nede dogururum kımse ıcın malzeme edemem seyımı ayolllll:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
masaallah sekerler yaaaa
bebekım benım bu hafta son ama kaldıgım ders olursa eylule but var ona calısacagım sonra 3 sene daha var seker
sen 3 senemı gıdecen kursa sankı
oyle deme yaaaa
guzel dusun guzel olsun yenı bıseyler ogrenmek dıl ogrenmek guzeldır kendını yetıstırıyorsun oyle dusun neden yazıldım falan dıyım moral bozma aaaaa
valla kızacam sımdıklava: klava: klava: klava:
:roflol:bacım senin kaynanada ne uyankmış senin altını sana takcakmış haa sende iyi koymuşun lafı anam bacım bunların hepsi böyle adı üstünde kaynana işteklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?