- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.481
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşgeldin canımm:1hug:iyi akşamlar karularrr
iki dakka mutfağa gittim 4 sayfa yazmışınız ben varken niye gelmiyonuz bakemmmm
doğur şekerim yakışırr kaydirigubbakcemile5 hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim inş:Saruboceq:haklısın canım burada bir kaptıryoruz diğer topikler uçuyor aklımızdankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kamilece+, minik kuşlarım+, nunukAnne+, sevvalcik
herkesler burda, ben de kız doğurcam valla kaydirigubbakcemile3
yoksa sizi diğer topikte biraraya toplayamıyoruz
öğren canım mutlaka ,hem ne yaşlanması bakayım daha ooo biraz yorgunsundur sadece kolaymı üstüste 3 çocukla uğraşmak gün içinde farketmesende ne çok hareket ediyorsundur kimbilir ev işleride eklenince kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin canımm
benim şekerler hastası kolbastının hatta internette oynayanları izleyip öğrenmeye çalışıyorlarrrhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
haklısın canım meleklerimizden kıymetli önemli neyimiz varki:asigim::asigim:
zaten ne zaman onlara kızsam bağırsam çok pişman oluyorum.hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde büyüsünlerde bizde bugünlerimizi gülerek anımsarız inşallah:Saruboceq:
sessiz yırtınmak nasıl oluyo canım ya yine güldürdün beni:roflol:
sessiz bağırmak dedinizde aklıma geldii bikaç sene önce depresyon ilacı kullanıyodum
bigün hapımı içtim sonra eşim damarıma bastı benn durmadan bişey söyleyip bağırıyorum ama meğerse sadece dudaklarımı oynatıyomuşum içimden bağırıyomuşum eşim gülmeye başlayınca anladımm
lülülülülülü iyi akşamlar güzel bayanlarrrrr nasılsınız bakim bugün hiç görüşemedik ben çok yoğundum:roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk canım napıyım orda yoksunuz burda buldum sizi
bi yuvarlanalım bakalım da belki bi kız gelir :roflol: :roflol:
öperim canım ,sorma pek meraklılar inş öğrenirlerrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2yırım ben onlarııııııııııııı
bende aynısı valla seker netten bakınıp bakınıp ogrendım bırazını
super yaaa benım ıcın op onları annecıgıııııŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
aha sevvalcıgın verdıgı tarıfden oluyor bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cok sınırlendın dıyelım oyle bır bagırıp ofkenı kusmak ıstıyorsun ama etraf ses rezıllık dusunerek yuzunu o ofkeyle sekıllendırıyor sesın kısık bagırıyorsun:roflol::roflol::roflol::roflol:
benım yuzumdekı ıfadeden esım bıle anlar ayak altında dolanmaz
hele su ara sınavdan gergınlıgımden kımsecıkler dolanmıyorlar
sessız yırtınıyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sessiz bağırmak dedinizde aklıma geldii bikaç sene önce depresyon ilacı kullanıyodum
bigün hapımı içtim sonra eşim damarıma bastı benn durmadan bişey söyleyip bağırıyorum ama meğerse sadece dudaklarımı oynatıyomuşum içimden bağırıyomuşum eşim gülmeye başlayınca anladımm
else minik ne istiyo senden canım:roflol::roflol::roflol:
taktı kafaya senin kocişinle yuvarlanmanı:roflol::roflol::roflol:
sessiz bağırmak dedinizde aklıma geldii bikaç sene önce depresyon ilacı kullanıyodum
else tatlım gündüz roseme vermiştim tarifi şimdide sana vereyim bak bu kız bebe tarifi oğlan bebe istersen ben tarifi bilmiyommm
Şeniz+Şeniz+:asigim:+=
else tatlım gündüz roseme vermiştim tarifi şimdide sana vereyim bak bu kız bebe tarifi oğlan bebe istersen ben tarifi bilmiyommm
bu formül için zaman mı ihtiyacı varmış enişteninyerimsenibensüper tarif a.s.
ama benim kociş formülü değiştirdi
bebek yapmak gereksiz bişey diyo malesef :çok üzgünüm:
süper tarif a.s.
ama benim kociş formülü değiştirdi
bebek yapmak gereksiz bişey diyo malesef :çok üzgünüm:
bu formül için zaman mı ihtiyacı varmış enişteninyerimseniben
else minik ne istiyo senden canım:roflol::roflol::roflol:
taktı kafaya senin kocişinle yuvarlanmanı:roflol::roflol::roflol:
öperim canım ,sorma pek meraklılar inş öğrenirlerrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
şimdi anladım seni miniğim böyle bir durum oluyo demi:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
nedense ben hiç bunu yapmıyorum sesimi yükseltiyorum kızlara duyurayım derken konu komşuda duyuyo tabi
valla bilmiyom canım bi laf ettim etmez olaydım kaydirigubbakcemile3
yuvarlanıp gidiyoz dedim, kötü bişey demedim ki
hihoyyytşekerim arkadaşın kuranı vardı ordan geldim tahayı uyuttum zorlaa sonrada yemek yaptım yemeği yedik çayı içtik bulaşıkları makinaya attım anca oturdum -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-ıyı aksamlar canım
ıyıdır sagolasın senden naber
ben zaten gunlerdır gorunmuyorumda.hayırdır ne yogunlugun vardı kıs guluyon oyle
ne muzurluklar cevırdın bakem hımmmmmmmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
yok şekercim zaman değil asla ve asla bebek istemiyomuş :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?