Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar karularrr
iki dakka mutfağa gittim 4 sayfa yazmışınız ben varken niye gelmiyonuz bakemmmm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşgeldin canımm:1hug:
kamilece+, minik kuşlarım+, nunukAnne+, sevvalcik

herkesler burda, ben de kız doğurcam valla kaydirigubbakcemile3
yoksa sizi diğer topikte biraraya toplayamıyoruz
doğur şekerim yakışırr kaydirigubbakcemile5 hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim inş:Saruboceq:haklısın canım burada bir kaptıryoruz diğer topikler uçuyor aklımızdankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

öyle kamilecim gün içinde çok yoruluyorum öyle ki dansa falan artık mecal kalmıyobenneyaptımki

lülülülülülü iyi akşamlar güzel bayanlarrrrr nasılsınız bakim bugün hiç görüşemedik ben çok yoğundum:roflol::roflol::roflol:

aha sevvalcıgın verdıgı tarıfden oluyor bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cok sınırlendın dıyelım oyle bır bagırıp ofkenı kusmak ıstıyorsun ama etraf ses rezıllık dusunerek yuzunu o ofkeyle sekıllendırıyor sesın kısık bagırıyorsun:roflol::roflol::roflol::roflol:
benım yuzumdekı ıfadeden esım bıle anlar ayak altında dolanmaz
hele su ara sınavdan gergınlıgımden kımsecıkler dolanmıyorlar
sessız yırtınıyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

lülülülülülü iyi akşamlar güzel bayanlarrrrr nasılsınız bakim bugün hiç görüşemedik ben çok yoğundum:roflol::roflol::roflol:

ıyı aksamlar canım
ıyıdır sagolasın senden naber
ben zaten gunlerdır gorunmuyorumda.hayırdır ne yogunlugun vardı kıs guluyon oyle
ne muzurluklar cevırdın bakem hımmmmmmmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

else tatlım gündüz roseme vermiştim tarifi şimdide sana vereyim bak bu kız bebe tarifi oğlan bebe istersen ben tarifi bilmiyommm

Şeniz+Şeniz+:asigim:+=

şimdi anladım seni miniğim böyle bir durum oluyo demi:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
nedense ben hiç bunu yapmıyorum sesimi yükseltiyorum kızlara duyurayım derken konu komşuda duyuyo tabi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allah iyiliğini versin emi:roflol::roflol::roflol:

süper tarif a.s.
ama benim kociş formülü değiştirdi
bebek yapmak gereksiz bişey diyo malesef :çok üzgünüm:

o zaman oda kolay tatlım seda sayanı dinlicen gitcen kuruyemişçiye adama bi kilo keçiboynuzu alcan onları yiyip bitirince fikri değişcek hemen verdiğim örnekteki formulü uygulıycakk

kötükedihüsokötükedihüso

else minik ne istiyo senden canım:roflol::roflol::roflol:
taktı kafaya senin kocişinle yuvarlanmanı:roflol::roflol::roflol:

ay valla bısey ıstemıyom askolsun
anladı o sekerrrrrrrrrrrrrr

öperim canım ,sorma pek meraklılar inş öğrenirlerrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ogrenırler seker ogrenırler sanada ogretırler

else tatlım gündüz roseme vermiştim tarifi şimdide sana vereyim bak bu kız bebe tarifi oğlan bebe istersen ben tarifi bilmiyommm

Şeniz+Şeniz+:asigim:+=

bak onu bende bılmıyom ogrenmeyede hıc nıyetım yokk
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hem onu kocıslerın ogrenmesı lazım sekerrrrrr:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar

şimdi anladım seni miniğim böyle bir durum oluyo demi:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
nedense ben hiç bunu yapmıyorum sesimi yükseltiyorum kızlara duyurayım derken konu komşuda duyuyo tabi

ısı bılecen ıse gıtmeyecen sekerrrrrrrrrrr
yuzunu eksıt sesını kısarak kız oyle bır etkılı oluyorkı anlatamamkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

valla bilmiyom canım bi laf ettim etmez olaydım kaydirigubbakcemile3
yuvarlanıp gidiyoz dedim, kötü bişey demedim ki

ay canım benım kıyamam sana ben yaaaa
tamam demıyom bundan sonra tıppppppppppppppppppppp
ama bende kotu bısey demedım sana

ıyı aksamlar canım
ıyıdır sagolasın senden naber
ben zaten gunlerdır gorunmuyorumda.hayırdır ne yogunlugun vardı kıs guluyon oyle
ne muzurluklar cevırdın bakem hımmmmmmmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hihoyyytşekerim arkadaşın kuranı vardı ordan geldim tahayı uyuttum zorlaa sonrada yemek yaptım yemeği yedik çayı içtik bulaşıkları makinaya attım anca oturdum -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…