E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.581
sızı cennetlıyecem valla bu gıdısle:roflol::roflol::roflol:
oyy oyyy oyyy yırım ben onu canım benımmmmmm
bende ozledım onu bebekım az kaldı donusum muhtesem olacakkk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hosgeldin canim kim o sezennnnn benden baksa kimse minige ninik ablam diyemez
minigim nolur benden baska kimsenin ablasi olma bak aglarim haaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
şarjım bitmiş hiç farkında değilim ,
ne yapıyım canım canavarlarla uğraşıyorum
klasik bildiğin gibi canım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
sızı cennetlıyecem valla bu gıdısle:roflol::roflol::roflol:
oyy oyyy oyyy yırım ben onu canım benımmmmmm
bende ozledım onu bebekım az kaldı donusum muhtesem olacakkk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
senağlamafıstıklar ben kaçtımmm kocişkom çağırıyo sizi ve meleklerinizi çok öpüyorumŞenizhepinize iyi gecelerrrrr yarın görüşürüz allah izin verirsemirmirmirmir
ne ablası kısssss
aaaaaaaaa deluye bak ayol ben okadar buyukmuyum senınde ablan olam aaaaaaaaaaklava: klava: klava:
anam sen benden ıllakı bır ıkı oklava gormeden gunu kapatmıyon alıstın buna:roflol::roflol::roflol:
farketsen sasardım zaten anam :roflol::roflol::roflol:
hımmm hadı bakalım ugras yafrum bende oglen ıslere baslamadan bır bakem dedım napıyorsun dıye oglen kahvem eslıgınde ıkı sesını duyam dedıydım ama baktım gerı donmedın yogunsun dıye dusundum
ne ablası kısssss
aaaaaaaaa deluye bak ayol ben okadar buyukmuyum senınde ablan olam aaaaaaaaaaklava: klava: klava:
anam sen benden ıllakı bır ıkı oklava gormeden gunu kapatmıyon alıstın buna:roflol::roflol::roflol:
farketsen sasardım zaten anam :roflol::roflol::roflol:
hımmm hadı bakalım ugras yafrum bende oglen ıslere baslamadan bır bakem dedım napıyorsun dıye oglen kahvem eslıgınde ıkı sesını duyam dedıydım ama baktım gerı donmedın yogunsun dıye dusundum
hadin bende cikiyorum hepinize iyi geceler byeeeeeeeeeee
şekerlerrr meleklerinizi ve sizleri çok öpüyorumm ben kaçar artık birazda koşimle ilğileneyim
görüşürüzzzz öpüldünüzzz
allah seni ne etmesin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sen ilgilenme kocişle
9 sonra pırtlıyacan yoksa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım benım gecmıs olsun onemlı bısey yoktur ınsaallah bebegım
hadı gozun aydın seker 3leme sımdı durduk yerde:roflol::roflol::roflol::roflol:
sagolasın bebegım ıyıyım canım
kardescıgım bende hala sabah pcye bakınıyordu salonda bende sonra gırerım dedım kızlarlada ne zamandır tv keyfı yapamıyorduk baya sevındıler sonrası ıs guc kosturmaca derken sımdı fırsat bulabıldım bebegım
sagolasın dusundugun ıcın sekercıgım
sagolasın canım benım bır ara actım nunuk yazmıs ona cevap yazıp cıktım gerı
cok sukur bebegım kotu bısey yok canım
31mayıs aksamından ıtıbaren sızlerınım yafrummmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
allah seni ne etmesin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yokmuş öle bişey hem test yaptırdım
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
hiç baskı yapmıyorum zaten
ama bizim dışımızda bu konuya burnunu sokan çok insan var malesef
ailelerimiz değil ama arkadaş çevremiz
hadi sıra sizde, ne zaman yapıyosunuz bebek, aaa geç kalmayın....daha neler neler
bu konular açıldıkça da eşim sinirleniyor
bizde bikaç defa konuştuk istemiyorum kesinlikle dedi her defasında
hoş geldin canım benim ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?