- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.841
sbs annelerı buray bekliyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/seviye-belirleme-sinavi-sbs/281708-sbs-anneleri.html
efsünem ben sinirden deli olmak üzereyim cnm
hoşgeldin şeker naberrrŞenizŞenizŞenizselam kızlar nasılsınız :)
efsuş beklerim cnm
hoşgeldin şeker naberrrŞenizŞenizŞeniz
iyi akşamlar arkadaşlar
kamilecim mihriban iyisininiz dem kızlar
benimde oğlumla başim derte
sabahtan ber sınır oldum
sınırımden oturup ağladı
ya ben ne yapacam bu çocukla kızlar ya
iyi akşamlar arkadaşlar
sabahtan ber sınır oldum
sınırımden oturup ağladı
iyiyim canımiyi akşamlar arkadaşlar
sabahtan ber sınır oldum
sınırımden oturup ağladı
sağol canım hmm demek oralarda hava güzel di:jeyyar:
gezmekten geçtim canım sobayı indirip evimi temizlemek istiyorum artık odanın duvarları mahfoldu dumandan biran önce boyayıp temizlik yapmak istiyorum görüntü sinir bozucu ne kadar temizlesen duvarlar kirli olunca içine sinmiyor,
maşallah temizliği bitirdin sanırım güle güle kirlet canım melekler bunu zevkle yaparlar ya gerçikaydirigubbakcemile3meleklerini ve seni öptüm canımŞenizŞenizŞeniz
sağol canımŞeniz sanada iyi hafta sonları eh işte içgüveysinden halliceyim bugün bana aldırmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen nasılsın canım meleğimiz nasıl annesiyle son günleri sayılır tadını çıkarın bakalım:1hug:
iyiyim canım sen nasılsın
sanada iyi hafta sonları
sağol canım hmm demek oralarda hava güzel di:jeyyar:
gezmekten geçtim canım sobayı indirip evimi temizlemek istiyorum artık odanın duvarları mahfoldu dumandan biran önce boyayıp temizlik yapmak istiyorum görüntü sinir bozucu ne kadar temizlesen duvarlar kirli olunca içine sinmiyor,
maşallah temizliği bitirdin sanırım güle güle kirlet canım melekler bunu zevkle yaparlar ya gerçikaydirigubbakcemile3meleklerini ve seni öptüm canımŞenizŞenizŞeniz
sağol canımŞeniz sanada iyi hafta sonları eh işte içgüveysinden halliceyim bugün bana aldırmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen nasılsın canım meleğimiz nasıl annesiyle son günleri sayılır tadını çıkarın bakalım:1hug:
neyin var canım ya ben anlamadım oglunla ne oldu............iyi akşamlar arkadaşlar
sabahtan ber sınır oldum
sınırımden oturup ağladı
allah kolaylık versin canımm:teselli:zor dönemleri tamda inş kolay atlatırsınız rabbim bol sabır versin canım:Saruboceq:
iyidir şeker senden ne haberryerimseniben
günaydınnn canımŞenizŞenizŞenizgünaydınnnnnnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
uykucular bakın ben kahvaltıyı bile hazırladım,haydin bakem yüzlerinizi yıkayın doğru sofraya.....cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?