Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyiyim canım bu güzel havada evde oturdum netle vakit geçiriyorummm

sağol canım iyiyiz hayatımmmm kaydirigubbakcemile3
hadi sihatler olsun güzel bir gün geçiriyorsun galiba hayatım..ms gibi olmuşlardır ..kuzu gibi uyuyorlardırrrrrrrrrrrr:teselli: :teselli:

selam sekerlerrrrrrrr
ohh ohhh herkesler dısarda gezmelerde ben ınekte ders calısıyorum(((
sabahtan ıslerımız vardı cıktık onları hallettık geldık esım kızlarla annesıgıle gıttıler 1de.o saatten berı ders calısıyorum yemek molası verdım sımdı sızlere bakayım dedım.yarında gıdecekler son hafta sonumu degerlendırecegım calısıp haftaya sınavdan sonra kım tutar benıııııııııııı
sonra demeyın bakın mınıkkkkkk nerdesın ne cok gezıyon dıye ona gore haaaaaaaaaa
sımdı gezemedıklerıme sayın ok:))))))
herkese guzel bır gun dılıyorum canlarım benım ıcınde gezın sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
meleklerımı de cok cok opuyorummmmmm

slmm şekerler ne yapıyorsunuz bakalımmm canım sıkıldı 2,3 gündür yağıyor hava kapalı
depresyona mı soktu nedir beni bir asabiyim sormayın kızlar komşunun kızının doğum günü varmış oraya gidip geldilerr onlar bari evden biraz çıkmış oldu,imdi yemeğimi ocağa koydum sizlere bir bakayım dedim,minikim kolay gelsin afiyet olsun canım inş atlatıp gezeceksin merak etme şeker:))))))
mihbancım kolay gelsin canım,yorulmuşsundurda
sewalcim,rotoşum,gülzeynom naber şekerlerrr

koılay gelsin tatlım
ben iki çocukla işleri bitiremiyorum
senin işin benden daha zor
allah yardımcın olsunnn
sağol canım...hemde ne kadar zor anlatamambenneyaptımki

iyi sayılırım canım...umarım sende iyisdindir

sağol canım annelerin yorgunluğu hiç bitmez ki
kamilecim burda hava kaç gündür çok güzel demek orda yağmur yağıyo
boşver canını sıkma 10 güne kadar ordada havalar açar sende çıkar dolaşırsın canım

hanımlar ben çıkıyorum artık
kalan işimide bitireyim yemeğimide yapayımcokacimcoookbirazdan kızlar acıktık derler
akşama görüşürüz inşallah
şimdilik byyyyyyyyyyyyy hanımlara.s.a.s.a.s.

iyi akşamlar arkadaşlar
kamilecim mihriban iyisininiz dem kızlar
benimde oğlumla başim derte
sabahtan ber sınır oldum
sınırımden oturup ağladı
ya ben ne yapacam bu çocukla kızlar ya

sağol canım hmm demek oralarda hava güzel di:jeyyar:
gezmekten geçtim canım sobayı indirip evimi temizlemek istiyorum artık odanın duvarları mahfoldu dumandan biran önce boyayıp temizlik yapmak istiyorum görüntü sinir bozucu ne kadar temizlesen duvarlar kirli olunca içine sinmiyor,
maşallah temizliği bitirdin sanırım güle güle kirlet canım melekler bunu zevkle yaparlar ya gerçikaydirigubbakcemile3meleklerini ve seni öptüm canımŞenizŞenizŞeniz
herkese ii hafta sonları nasılsınız bakalımmm
değerli annelerrrrrrrrrrrrrrrr
sağol canımŞeniz sanada iyi hafta sonları eh işte içgüveysinden halliceyim bugün bana aldırmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen nasılsın canım meleğimiz nasıl annesiyle son günleri sayılır tadını çıkarın bakalım:1hug:

iyi akşamlar arkadaşlar
kamilecim mihriban iyisininiz dem kızlar
benimde oğlumla başim derte
sabahtan ber sınır oldum
sınırımden oturup ağladı
ya ben ne yapacam bu çocukla kızlar ya
allah kolaylık versin canımm:teselli:zor dönemleri tamda inş kolay atlatırsınız rabbim bol sabır versin canım:Saruboceq:
naber kıssslalarr...........
iyidir şeker senden ne haberryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…