- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.821
Merhaba hanımlar:teytey::teytey::teytey:
Cocukları biraz dısarı cıkarttık gelincede banyo yaptırdım simdi uyuyolar:hooray::lepi:
bende size bakayım dedim
sevvalcik rotus mihriban rüyanaz merhabalar nasılsınız:uhm::uhm::uhm:
Cocukları biraz dısarı cıkarttık gelincede banyo yaptırdım simdi uyuyolar:hooray::lepi:
bende size bakayım dedim
iyiyim canım bu güzel havada evde oturdum netle vakit geçiriyorummm
sağol canım iyiyiz hayatımmmm kaydirigubbakcemile3
hadi sihatler olsun güzel bir gün geçiriyorsun galiba hayatım..ms gibi olmuşlardır ..kuzu gibi uyuyorlardırrrrrrrrrrrr:teselli: :teselli:
Cocukları alıp cıksana ne duruyosun bu güzel havada?:uhm::uhm::uhm:kaydirigubbakcemile
akşama eşlerle akraba günü var oraya gidicem tabi eşim işte olduğu için eşsiz olarak ama akşam gidicem diye gündüz biyere gidesim gelmedi
İyi hadi bakalım iyi gezmeler
Ben kacıyorum cocuklar uyurken biraz işim var onları yapayım
Herkese iyi aksamlar:1hug:
sağol canım...hemde ne kadar zor anlatamambenneyaptımkikoılay gelsin tatlım
ben iki çocukla işleri bitiremiyorum
senin işin benden daha zor
allah yardımcın olsunnn
bende size bakayım dedim
slmm şekerler ne yapıyorsunuz bakalımmm canım sıkıldı 2,3 gündür yağıyor hava kapalı
depresyona mı soktu nedir beni bir asabiyim sormayın kızlar komşunun kızının doğum günü varmış oraya gidip geldilerr onlar bari evden biraz çıkmış oldu,imdi yemeğimi ocağa koydum sizlere bir bakayım dedim,minikim kolay gelsin afiyet olsun canım inş atlatıp gezeceksin merak etme şeker:))))))
mihbancım kolay gelsin canım,yorulmuşsundurda
sewalcim,rotoşum,gülzeynom naber şekerlerrr
herkese ii hafta sonları nasılsınız bakalımmm
değerli annelerrrrrrrrrrrrrrrr
sağol canım hmm demek oralarda hava güzel di:jeyyar:sağol canım annelerin yorgunluğu hiç bitmez ki
kamilecim burda hava kaç gündür çok güzel demek orda yağmur yağıyo
boşver canını sıkma 10 güne kadar ordada havalar açar sende çıkar dolaşırsın canım
sağol canımŞeniz sanada iyi hafta sonları eh işte içgüveysinden halliceyim bugün bana aldırmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen nasılsın canım meleğimiz nasıl annesiyle son günleri sayılır tadını çıkarın bakalım:1hug:herkese ii hafta sonları nasılsınız bakalımmm
değerli annelerrrrrrrrrrrrrrrr
allah kolaylık versin canımm:teselli:zor dönemleri tamda inş kolay atlatırsınız rabbim bol sabır versin canım:Saruboceq:iyi akşamlar arkadaşlar
kamilecim mihriban iyisininiz dem kızlar
benimde oğlumla başim derte
sabahtan ber sınır oldum
sınırımden oturup ağladı
ya ben ne yapacam bu çocukla kızlar ya
iyidir şeker senden ne haberryerimsenibennaber kıssslalarr...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?