Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

biraz geçde olsa hepinize günaydınlaaaar....ben erken kalktım ama kızım uyudu bende okul yok diye uyandırmadım şimdi kahvaltı yaptık ama açlıktan ölecektim nerdeyse-tatlicadiarzu-

tünaydın şekerlerrr sevvalcim ,belinay,rüyanaz,talyacım,gülzeynocum günaydınlarr
frezyaım topiğin hayırlı olsun canım bizim sbs ye var daha
sewalcim bursa da buluşma planlarımı varr:jeyyar:

hoşgeldin kamilececim.....
kızlar ben kaçtım biraz temizlik yapıcam,işim bitince görüşürüz....:a015:
kolay gelsin canım kendini fazla yorma ama olur muyerimseniben
bende kalkıp işlerimi halletsem iyi olacak ama bugün canım hiç iş yapmak istemiyor nedensekaydirigubbakcemile3
günaydın şekerlerim net başında pinekliom bakalım ben siz napıonuzzz
bende aynen pc başındayım canım kaydirigubbakcemile3kalksam iyi olacak-tatlicadiarzu-

tünaydın şekerlerrr sevvalcim ,belinay,rüyanaz,talyacım,gülzeynocum günaydınlarr
frezyaım topiğin hayırlı olsun canım bizim sbs ye var daha
sewalcim bursa da buluşma planlarımı varr:jeyyar:

seni de bekleriz canım ya,ortada bi yerde buluşuruz....:enbuyukkk:
belinay kolay gelsin canım,benimde ev temizlenecek ama çok meşgulüm görüyosun..:teytey::teytey::teytey:

merhaba hanımlar
sabahtan beri temizlik yapıyorum ama bir türlü işleri bitiremedimklava:mola verdim sizlere bir bakıyım dedim
en sinir bozucu iş ev işi hanımlar :mymeka:helede evde çocuk varsa hiç bitmiyo:bbo:
burdada güzel bir hava var ama ben yine evdeyimbenneyaptımki
herkese güzel bir haftasonu diliyorum öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.a.s.

koılay gelsin tatlım
ben iki çocukla işleri bitiremiyorum
senin işin benden daha zor
allah yardımcın olsunnn

Merhaba hanımlar:teytey::teytey::teytey:
Cocukları biraz dısarı cıkarttık gelincede banyo yaptırdım simdi uyuyolar:hooray::lepi:
bende size bakayım dedim
sevvalcik rotus mihriban rüyanaz merhabalar nasılsınız:uhm::uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…